manosgtir Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Γεια χαρα σε ολους ειμαι καινουργιο μελος, ασχετος μεν σχετικος δε σε ενα πρωτο επιπεδο ομως εχω το εξης προβλημα με το desktop μου εδω και 3 μερες οταν παω να τον ανοιξω, με το πρωτο μπιπ που κανει κλεινει ξαφνικα και μετα restart,(κλεινω απο πισω ρευμα συνεχεια και το πετυχα καταλαθος οταν κραταγα την ψυκτρα της cpu ),διαβασα και σε αλλα forum αλλα δεν βγαζω ακρη... απο θερμοκρασια δεν νομιζω οτι ειναι αν και το εχω παθει προσφατα απο θερμοκρασια τροφοδοτικου, και ετσι εβαλα ενα προχειρο ανεμιστηρακι(αν και μου το εκανε οταν ο υπολογιστης λειτουργουσε), υπαρχει περιπτωση να θελω αλλαγη τροφοδοτικου ? ευχαριστω εκ των προτερων
SPANK Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Πες λιγο απο τι αποτελείται το σύστημα σου και ποιο τροφοδοτικό εχεις
manosgtir Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 asus p5e ψυκτρα cpu cooler master v8 180w τροφοδοτικο Premier 400w cpu intel core 2 quad vga ati radeon hd 2600
SPANK Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Βασικα το τροφοδοτικό (no name) μου φαίνεται για πρώτος ύποπτος δοκίμασε καποιο αλλο αν εχεις
manosgtir Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Βασικα το τροφοδοτικό (no name) μου φαίνεται για πρώτος ύποπτος δοκίμασε καποιο αλλο αν εχεις Ναι δυστυχως δεν ηταν δικια μου επιλογη, βεβαια το εχω πανω απο 4 χρονια το pc ετσι οπως ειναι.... και δυστυχως δεν εχω αλλο τωρα τι κανω τρεχω σε τοπικα μαγαζια ? αν και δεν μου πολυ αρεσουν
FasTaker Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 και εγω για τροφοδοτικο το βλέπω. Οπότε μαλλον δεν το γλυτωνεις το τρεξιμο.
manosgtir Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Ευχαριστω θα πρεπει να προσεξω κατι στην αγορα καινουργιου τροφοδοτικου ? π.χ. με τα W τι παιζει ?εχετε κατι να μου προτεινεται ?
FasTaker Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Βασικα δοκιμασε με αλλο πριν πας να αγορασεις. αλλα για το συστημα σου θα σου προτεινα το : http://www.e-shop.gr/product?id=PER.641160 πολη καλο και αξιοπιστο τροφοδοτικο.
manosgtir Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Ευχαριστω και παλι για την προταση σου, διαβασα καπου πως υπαρχει περιπτωση να μου καψει καποιον δισκο ή καποιο αλλο συστημα ισχυει κατι τετοιο αν το αφησω εστω και μια εβδομαδα πανω, γιατι δεν ξερω εαν βρω καποιο τροφοδοτικο γνωστου
SPANK Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Απλα παρε ενα επώνημο μην πάρεις κανα no name της πλακας 1
manosgtir Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 εννοειται, ηδη το σκεφτομαι για το corsair που μου προτεινε ο fastaker, αλλα εχω την απορεια μεχρι να το αλλαξω αμα μεινω για καμια εβδομαδα με αυτο εχω θεμα στο να καψω κατι αλλο απο το pc μου ? Μολις πριν λιγο μου εκανε restart ο υπολογιστης και εβγαλε μπλε οθονη με μηνυμα Windows has been shut down to prevent damage to your computer. και κατι αλλα εχει καμοια σχεση με το τροφοδοτικο? μετα απο αυτο ανοιξε κανονικα προς το παρον
FasTaker Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 το μηνυμα που σου εβγαλε εχει σχεση με το software. To συγκεκριμενο τροφοδοτικο εχει failsafe για βραχυκυκλωμα και κεραυνο οποτε δενπαιζει να σου καψει το οτιδηποτε. 10 χρονια με τροφοδοτικα corsair και δεν εχω το παραμικρο προβλημα.
manosgtir Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 οχι δεν καταλαβες μαλλον, με αυτο που φοραω τωρα το no name μπας και παιζει οντως κατι με το λογισμικο ηταν, γιατι μου εβγαλε να κατεβασω και να εγκαταστησω μια αναβαθμιση της asus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα