Elena16 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Kαλημερα, Τον Ιουλιο μου εκαναν δωρο ενα Iphone 5 απο wind. Εδω και 3-4 μερες δεν φορτιζει απο τη πριζα (παρουσιασε προβλημα το ανταπτορακι) και το φορτιζω αναγκαστικα απο το λαπτοπ μου και η μπαταρια κραταει λιγοτερο! Σημερα πηρα τηλ τη wind να τη ρωτησω για αντικατασταση και μου ειπαν πως οι φορτιστες και τα ακουστικα δεν ειναι στην εγγυηση! Ειναι ετσι οπως μου ειπαν? Ευχαριστω
parasaser Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 ναι δεν καλύπτονται, τώρα αν τους πιέσεις ή πέσεις σε κανέναν καλό υπάλληλο δεν ξέρω.
CheOnWeb Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Kαλημερα, Τον Ιουλιο μου εκαναν δωρο ενα Iphone 5 απο wind. Εδω και 3-4 μερες δεν φορτιζει απο τη πριζα (παρουσιασε προβλημα το ανταπτορακι) και το φορτιζω αναγκαστικα απο το λαπτοπ μου και η μπαταρια κραταει λιγοτερο! Σημερα πηρα τηλ τη wind να τη ρωτησω για αντικατασταση και μου ειπαν πως οι φορτιστες και τα ακουστικα δεν ειναι στην εγγυηση! Ειναι ετσι οπως μου ειπαν? Ευχαριστω Εφ' όσον η φόρτιση ολοκληρώνεται στο 100%, δεν έχει σημασία αν έχεις χρησιμοποίησει πρίζα ή USB. Μάλλον ιδέα σου είναι ότι κρατάει λιγότερο ή κάτι άλλο συμβαίνει. Καλό είναι να πάρεις βέβαια έναν καινούργιο original φορτιστή. Ολόκληρο 5άρι πήρες δώρο, βάλε κι εσύ κάτι.
matman Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Kαλημερα, Τον Ιουλιο μου εκαναν δωρο ενα Iphone 5 απο wind. Εδω και 3-4 μερες δεν φορτιζει απο τη πριζα (παρουσιασε προβλημα το ανταπτορακι) και το φορτιζω αναγκαστικα απο το λαπτοπ μου και η μπαταρια κραταει λιγοτερο! Σημερα πηρα τηλ τη wind να τη ρωτησω για αντικατασταση και μου ειπαν πως οι φορτιστες και τα ακουστικα δεν ειναι στην εγγυηση! Ειναι ετσι οπως μου ειπαν? Ευχαριστω Σε εμένα πάντως όταν είχα πάρει το 4s από την systemgraph 2 φορές μου είχαν αλλάξει τα ακούστικα μέσα στην εγγύηση.
alexis@me Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Η εγγύηση ισχύει κανονικότατατατατατα! αρκεί να μην τον έχεις βρέξει και σπάσει και να έχει πρόβλημα στο κάτω κάτω τις γραφής. Αν έχεις όρεξη πας για τσακωμό με wind ή πήγαινε στην iStorm ή Systemgraph, Golden I κτλπ. Να έχεις το ιPhone μαζί σου,για το SN και απόδειξη αγοράς. Προσοχή , στους APR μπορείς να κάνεις Service μόνο τα παρελκόμενα.
igoods Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Ισχυει κανονικα η εγγυηση αρκει φυσικα το καλωδιο να ειναι σε καλη κατασταση,μην τους πας ξεφτυσμενο και τους πεις δεν δουλευει.
Johny Q Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Οπως σου ειπαν πιο πανω καλυπτεσαι. Εχεις ορεξη για καυγα; Αν ναι, θα βρεις την ακρη
Brat Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Ρε παιδια μια ερωτηση... Ο φορτιστης εχει πανω sn που συναδει με το sn του κινητου? Γιατι αν δεν εχει, που ξερουν στο καταστημα αν δεν χαλασε ο φορτιστης καποιου γνωστου μου, αλλα επειδη εμενα ειναι ακομα στην εγγυηση τον παρουσιαζω σαν δικο μου για να μου τον αντικαταστησουν. Το ρωταω γιατι ειναι μια λογικη απαντηση που μπορουν να δωσουν στο service. To ιδιο και για τα ακουστικα. 1
iMarilina Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δεν τα καλύπτει η εγγύηση. Εμάς σε 3gs από τη βονταφον μετά απο 3 φορτίσεις χάλασε το καλώδιο και δεν το αλλάζανε.
matman Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 <p>Ρε παιδια μια ερωτηση... Ο φορτιστης εχει πανω sn που συναδει με το sn του κινητου? Γιατι αν δεν εχει, που ξερουν στο καταστημα αν δεν χαλασε ο φορτιστης καποιου γνωστου μου, αλλα επειδη εμενα ειναι ακομα στην εγγυηση τον παρουσιαζω σαν δικο μου για να μου τον αντικαταστησουν. Το ρωταω γιατι ειναι μια λογικη απαντηση που μπορουν να δωσουν στο service. To ιδιο και για τα ακουστικα.</p>Εχεις ενα point μπορω να πω. Εμενα παντως δεν ειδαν καποιο σειριακο. Sent from my iPhone using Insomnia
igoods Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δεν τα καλύπτει η εγγύηση. Εμάς σε 3gs από τη βονταφον μετά απο 3 φορτίσεις χάλασε το καλώδιο και δεν το αλλάζανε. Εχει διαφορα το δεν σας το αλλαξανε και το δεν τα καλυπτει.
DjVassel Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Το καλωδιο μπορει να χαλασει λογο χρησης, και δεν το καλυπτουν, ειναι λογικο, γιατι αλλος το διπλωνει, το τσαλακωνει, το δαγκωνει ο σκυλος του και δε μπορει να εχει απαιτηση να του κρατησει για πολυ. Το ανταπτορακι ουσιαστικα για να βγαλει προβλημα μονο απο καποια αλλαγη τασης στιγμιαια μπορει να την παθει, και νομιζω οτι και σε αυτη την περιπτωση δεν ευθυνονται αυτοι για να το αντικαθιστουν. Νομιζω καπου στο βιβλιαρακι μεσα στο κουτι γραφει κατι για 1 χρονο και στα παρελκομενα, αλλα δε ξερω κατα ποσο θα το πετυχεις
ramarg Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Το καλωδιο μπορει να χαλασει λογο χρησης, και δεν το καλυπτουν, ειναι λογικο, γιατι αλλος το διπλωνει, το τσαλακωνει, το δαγκωνει ο σκυλος του και δε μπορει να εχει απαιτηση να του κρατησει για πολυ. Το ανταπτορακι ουσιαστικα για να βγαλει προβλημα μονο απο καποια αλλαγη τασης στιγμιαια μπορει να την παθει, και νομιζω οτι και σε αυτη την περιπτωση δεν ευθυνονται αυτοι για να το αντικαθιστουν. Νομιζω καπου στο βιβλιαρακι μεσα στο κουτι γραφει κατι για 1 χρονο και στα παρελκομενα, αλλα δε ξερω κατα ποσο θα το πετυχεις Εγώ ξερω οτι ειναι και τα παρελκομενα κανονικότατα...Ρώτησα και στα istorm (πρωην goldeni) και η υπαλληλος μου ειχε πει χαρακτηριστικα πως ναι αν χαλασει ο φορτιστης που ειχε το κινητο στο κουτι,εφόσον ειναι μεσα στην εγγυηση το κινητο τον αλλαζουν...Και για τα earpods το ίδιο μου είπε... Για το usb νομίζω μου ειχε πει οχι,αλλα και παλι με επιφυλαξη και αναλογα με την εξωτερικη φθορα εντός λογικών ορίων doa αλλα αυτο ισχυει μονο για το usb τονιζω)..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα