AionMuster1988 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Καλημέρα σε όλους έχω την μητρική από αυτό το laptop http://www.toshiba-greece.com/discontinued-products/satellite-a200-10w/ έχω τα έξεις προβλήματα 1. βγάζει αυτές τις γραμμές στην οθόνη(υποψιάζομαι ότι φταίει η ψήκτρα του επεξεργαστή γιατι πατούσε την ταινία της VGA εξόδου και μάλλον την έχει κάψει)Εικόνα 1Εικόνα 2 2. Έχω δει οθόνες από κρασαρισμενους υπολογιστές άλλα αυτήν πρώτη φοράΕικόνα 3
Demon Lord Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μάλλον η gpu έχει απεβιώσει φίλε μου... τουλάχιστον η τρίτη εικόνα, και τα artifacts που δείχνει, αυτό υποδεικνύει...
skoulas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Και εγω σε "πεθαμενη" gpu πονταρω...συνδεσε μια εξωτερικη οθονη για να βεβαιωθεις...
AionMuster1988 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 τουλάχιστον η γραμμές που βγάζει που μπορεί να οφείλονται μήπως η κάρτα γραφικών είναι λειτουργική??Σε εξωτερική οθόνη είναι συνδεδεμένη η μητρική
SPANK Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Οπως ειπαν και τα παιδιά συνήθως αυτες οι γραμμές οφείλονται σε πρόβλημα στην κάρτα γραφικών. Απο θερμοκρασίες πως πας ? για δες με το hwmonitor
AionMuster1988 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Λοιπόν όταν πατάω κάποιο πλήκτρο τότε φεύγουν η γραμμές. Προσπαθώ να την bootaro από usb με linux άλλα μου βγάζει την τρίτη φωτογραφία στην οθόνη συνεχεία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα