captainrodos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δοκίμασα μονο τα απαραίτητα αλλα τιποτα παλι. Δοκίμασα και εβγαλα τον σκληρο απο αυτον τον pc τον πηγα σε αλλον αλλα και παλι δεν φορμαρε και λεω σκληρος θα ειναι. Δοκίμασα ομως αλλο σκληρο στο χαλασμενο μηχανημα αλλα παλι τα ιδια. Τι παράξενα πραγματα ειναι αυτα? Ρυθμισα οπως μου ειπες στο AHCI τον σκληρο. Α δοκίμασα και αλλη καρτα γραφικών μπας και φταιει αυτη αλλα τιποτα. Ευχαριστω
Demon Lord Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 τότε το μόνο που μένει η mobo. αν μπορείς να τη βάλεις σε άλλο pc για να δούμε αν θα κάνει τα ίδια...
captainrodos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δυστυχώς δεν έβγαλα άκρη για αυτό τον πήγα σε τεχνικό και μου τον είχε σε μια ώρα ετοιμο αλλα δεν μου είπε τι πρόβλημμα ειχε οσο και να τον ρωτησα, μου ειπε δουλεια μου ειναι και τετοια ... και δεν μου άλλαξε τιποτα απο πάνω... με έφαγε η περιέργεια γμτ. . . σας ευχαριστώ πολυ όλους
Demon Lord Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Ίσως κανένας driver αν τους έβαζες «τον ένα πάνω στον άλλο». Εγώ χρησιμοποιώντας το driver booster έκανα αυτό που προανέφερα με αποτέλεσμα το pc σε άσχετες στιγμές να φριζάρει τελείως λες και έβγαινε ο δίσκος από πάνω. Τελικά, ύστερα από πολύ κόπο βρήκα ότι έφταιγε ο display driver των ενσωματωμένων...
captainrodos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μα δεν ανοιγε κάν το pc δεν εμπαινε στα windows ...
wizard23 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 εγώ γιατί τον κόβω φέτες ότι δεν είχατε βάλει σωστά παστα η δεν είχε κουμπώσει σωστά ένα από τα κολοποδαρα στο cooler τις intel...
captainrodos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Βασικά το μπροστινό ανεμιστιράκι νομίζω δεν δουλευε δεν ηταν συνδεμένο αλλα παιζει ρολο αυτο στο να μην κανει φορμάτ? Και να μήν ανοίγουν τα windows?
Bazuk Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Όταν λες μπροστινό? εγώ γιατί τον κόβω φέτες ότι δεν είχατε βάλει σωστά παστα η δεν είχε κουμπώσει σωστά ένα από τα κολοποδαρα στο cooler τις intel... Και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα