ExTaCy1337 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Ειχα μια κοπελα σε καποια φαση η οποια ητανε Junky στο Otrivin αν δεν κανω λαθος, ειχε παντα μεσα στην τσαντα της, σνιφαρε συνεχως. Και συνεχως ητανε μπουκωμενη οσο καιρο ημασταν μαζι. Εγω τα δουλευω πολυ σπανια και σνιφαρω μονο μια φορα πριν πεσω για υπνο π.χ. οταν τα πραγματα ειναι αρκετα ασχημα, τις υπολοιπες περιπτωσεις ειτε φυσαω την μυτη ειτε δουλευω ενα απο τα 10 φτυαρια που προεξεχει απο τα δαχτυλα.
Maite Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, Orion's Belt είπε Ριξε μια ματια και σε Αυτό το βίντεο Σε ευχαριστώ πολύ τόσο καιρό το έβαζα λάθος γι'αυτό δε μου έκανε δουλειά άντε μακάρι να με βοηθήσει για να μπορέσει να ξεμπουκωσει και το αυτί. 10 λεπτά πριν, Maite είπε Σε ευχαριστώ πολύ τόσο καιρό το έβαζα λάθος γι'αυτό δε μου έκανε δουλειά άντε μακάρι να με βοηθήσει για να μπορέσει να ξεμπουκωσει και το αυτί.το nasaline βάζω είναι πολύ μεγάλη σύριγγα αλλά θα κάνω υπομονή τόσο καιρό το έβαζα λάθος και έτσι δε βοηθάγε καθόλου. 1 ώρα πριν, hyperspaced είπε Το είχα περάσει και εγώ πρόσφατα.. Τρελές εμβοές και δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ.. Μαζί με απώλεια ακοής. Ούτε dexarhinaspray βοήθησε, ούτε physiomer. Πάρε μία σύριγγα 20ml και φυσιολογικό ορό και ρίξε μέσα στα ρουθούνια 2 φορές τη μέρα. Μου πήρε 3 εβδομάδες. Μια μέρα, μετά από μία ρινική πλύση, ξεβουλώσανε τα αυτιά και άκουγα τα πάντα. Οι εμβοές πήραν άλλες 2-3 εβδομάδες μέχρι να εξαφανιστούν. Να πάρω άλλη σύριγγα η αυτή κάνει τη nasaline που είναι τεράστια και όχι μικρή;αύριο θα πάρω φυσιολογικό ορό γιατί όλο της βρύσης νερό που ζεστανα έβαζα και δεν ξέρω εάν είναι και το καλύτερο .άσε με τις εμβοες έχω και εγώ αλλά πέρα που δεν μπορώ να κοιμηθώ πιο πολυ με ενοχλεί που δεν ακουω καλά σα να είμαι στο βυθό νιώθω.dexarhina spray εχτές το ξεκίνησα θέλει άλλες 5 μέρες .μετά από 3 βδομάδες άκουγες καλά; Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από Maite
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Να πω και εγω την ιστορια μου... 5-6 χρονια τωρα ειμαι συνεχεια με ενα χαρτομαντιλο στο χερι,η μυτη μου δεν βουλωνει απλα εχω συνεχεια καταροη,νιωθω οτι κατι υπαρχει στο ρουθουνι μου και με ενοχλει και αναπνεω συνεχεια προς τα μεσα (αυτο το snif snif) το οποιο οταν το κανω συνεχεια μου δημιουργει πονοκεφαλο και ειναι εκνευριστικο για τους γυρω μου.Πηγα σε αλλεργιολο και ειμαι καθαρη αλλεργια δεν εχω σε τιποτα. Αρχες του χρονο λοιπον αρρωστησα βαρια με πονολαιμο,βουλωμενη μυτη κλπ και μετα απο 2 βδομαδες αρχισα να νιωθω στο λαιμο μου οτι υπαρχει κατι συνεχεια και παει προς τα κατω.Εκτος απο αυτο ενιωθα μερικες φορες οτι με πνιγει στο σημειο που ειναι το μηλο του Αδαμ στους ανδρες. Ημουν σιγουρη οτι ηταν πυον και βλεννη γιατι παλινδρομηση στομαχου δεν εχω και πηγα σε ωριλα ο οποιος μ ειπε οτι εχω πυωδη φαρρυγγιτιδα και μ εδωσε αντιβιωση. Εννοειται πως δεν μου περασε αυτο στο λαιμο και πηγα σε 2ο ωριλα μου εβαλε καμερα μεσα στο λαιμο και ημουν καθαρη δεν φαινοταν πυον η βλεννη. Του ειπα το ιστορικο μου και μ ειπε οτι μαλλον εχω ρηνιτιδα οπως και οι περισσοτεροι ανθρωποι. Μου εδωσε NASONEX το οποιο ειναι κορτιζονη.Μετα απο 1 βδομαδα σταματησα να κανω το snif snif ,ενιωθα τη μυτη μου καθαρη και μειωθηκε 80% η ενοχληση στο λαιμο που ειχα.Πριν απο μια βδομαδα ξαναρρωστησα και γυρισα εκει π ημουν λογω βλεννης στη μυτη οποτε θα συνεχισω το nasonex μεχρι να ξαναφταιξει η κατασταση.Οποτε ολα τα προβληματα μου προερχονται απο τη μυτη.Ο γιατρος μου ειπε επισης οτι το στρες και η κακη ψυχολογια παιζουν σημαντικο ρολο σε αυτο. Το θεμα ειναι αν κοψω το νασονεξ μετα απο καιρο και οταν πλεον εχω γινει καλα αν θα με ξαναπιασει ολο αυτο και παλι απο την αρχη? Παντως κουραστηκα με την ολη κατασταση γιατι ενω ειχα γινει καλα,αρρωστησα και εγιναν παλι τα ιδια. 14 ώρες πριν, hyperspaced είπε Το είχα περάσει και εγώ πρόσφατα.. Τρελές εμβοές και δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ.. Μαζί με απώλεια ακοής. Ούτε dexarhinaspray βοήθησε, ούτε physiomer. Πάρε μία σύριγγα 20ml και φυσιολογικό ορό και ρίξε μέσα στα ρουθούνια 2 φορές τη μέρα. Μου πήρε 3 εβδομάδες. Μια μέρα, μετά από μία ρινική πλύση, ξεβουλώσανε τα αυτιά και άκουγα τα πάντα. Οι εμβοές πήραν άλλες 2-3 εβδομάδες μέχρι να εξαφανιστούν. Το dexarhina spray εχει κορτιζονη οποτε μου φαινεται περιεργο που δεν σε βοηθησε,εγω οταν ημουν αρρωστη και το χρησιμοποιουσα μου ανοιγε η μυτη μεσα σε 2 λεπτα
Maite Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, hyperspaced είπε Το είχα περάσει και εγώ πρόσφατα.. Τρελές εμβοές και δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ.. Μαζί με απώλεια ακοής. Ούτε dexarhinaspray βοήθησε, ούτε physiomer. Πάρε μία σύριγγα 20ml και φυσιολογικό ορό και ρίξε μέσα στα ρουθούνια 2 φορές τη μέρα. Μου πήρε 3 εβδομάδες. Μια μέρα, μετά από μία ρινική πλύση, ξεβουλώσανε τα αυτιά και άκουγα τα πάντα. Οι εμβοές πήραν άλλες 2-3 εβδομάδες μέχρι να εξαφανιστούν. Να πάρω άλλη σύριγγα η αυτή κάνει τη nasaline που είναι τεράστια και όχι μικρή;αύριο θα πάρω φυσιολογικό ορό γιατί όλο της βρύσης νερό που ζεστανα έβαζα και δεν ξέρω εάν είναι και το καλύτερο .άσε με τις εμβοες έχω και εγώ αλλά πέρα που δεν μπορώ να κοιμηθώ πιο πολυ με ενοχλεί που δεν ακουω καλά σα να είμαι στο βυθό νιώθω.dexarhina spray εχτές το ξεκίνησα θέλει άλλες 5 μέρες .μετά από 3 βδομάδες άκουγες καλά;πήρα σήμερα φυσιολογικό ορό αλλά δεν ξέρω πως θα το ανοίξω γιατι έχει κάτι μικρές τρύπες και έχω το nasaline την μεγάλη σύριγγα και δεν μπορώ να το ανοίξω.δεν έχει βελόνα αυτή η σύριγγα. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από Maite
DhZou Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Maite είπε πήρα σήμερα φυσιολογικό ορό αλλά δεν ξέρω πως θα το ανοίξω γιατι έχει κάτι μικρές τρύπες και έχω το nasaline την μεγάλη σύριγγα και δεν μπορώ να το ανοίξω. Το τρυπάς με την βελόνα της σύριγγας στο πάνω μέρος του μπουκαλιού και την αφήνεις εκεί. Μετά κάθε φορά που θες να κάνεις πλύση βάζεις τη σύριγγα στη βελόνα πλαγιάζεις το μπουκάλι και γεμίζεις. Επίσης προσοχή με το dexarhina, ανοίγει άμεσα τη μύτη αλλά είναι το νουμερο ένα υπεύθυνο για φαρμακευτικές ρινίτιδες, οπότε για κανένα λόγο μην υπερβείς τις διάρκεια χρήσης που σου είπε ο γιατρός. Οι πλύσεις κάνουν την καλύτερη δουλεια και μπορείς να τις κάνεις μόνιμα χωρίς πρόβλημα. Εγώ πλέον δεν χρησιμοποιώ ορό, φριάχνω αλατόνερο μόνος μου και το κάνω και πιο υπέρτονο.
Maite Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, DhZou είπε Το τρυπάς με την βελόνα της σύριγγας στο πάνω μέρος του μπουκαλιού και την αφήνεις εκεί. Μετά κάθε φορά που θες να κάνεις πλύση βάζεις τη σύριγγα στη βελόνα πλαγιάζεις το μπουκάλι και γεμίζεις. Επίσης προσοχή με το dexarhina, ανοίγει άμεσα τη μύτη αλλά είναι το νουμερο ένα υπεύθυνο για φαρμακευτικές ρινίτιδες, οπότε για κανένα λόγο μην υπερβείς τις διάρκεια χρήσης που σου είπε ο γιατρός. Οι πλύσεις κάνουν την καλύτερη δουλεια και μπορείς να τις κάνεις μόνιμα χωρίς πρόβλημα. Εγώ πλέον δεν χρησιμοποιώ ορό, φριάχνω αλατόνερο μόνος μου και το κάνω και πιο υπέρτονο. Έγω έχω φαρμακευτική ρινίτιδα αλλά η γιατρός μου είπε να το βάζω έως την Τετάρτη το πρωί.δεν έχει βελόνα η σύριγγα αυτή γι'αυτό μου φαίνεται περίεργο πως θα περάσει.τοσο καιρό τις έκανα λάθος τις ρινικές πλύσεις είναι σα να μη έβαζα γιατί δεν πέρναγε από το άλλο ρουθούνι από το Σάββατο περνάει από το άλλο ρουθούνι. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από Maite
DhZou Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Maite είπε δεν έχει βελόνα η σύριγγα αυτή γι'αυτό μου φαίνεται περίεργο πως θα περάσει. Τότε μάλλον πρέπει να πάρεις μία σύριγγα με βελόνα.
Maite Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, DhZou είπε Τότε μάλλον πρέπει να πάρεις μία σύριγγα με βελόνα. Ναι είναι περίεργο που δεν έχει βελόνα .
hyperspaced Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, Maite είπε Να πάρω άλλη σύριγγα η αυτή κάνει τη nasaline που είναι τεράστια και όχι μικρή;αύριο θα πάρω φυσιολογικό ορό γιατί όλο της βρύσης νερό που ζεστανα έβαζα και δεν ξέρω εάν είναι και το καλύτερο .άσε με τις εμβοες έχω και εγώ αλλά πέρα που δεν μπορώ να κοιμηθώ πιο πολυ με ενοχλεί που δεν ακουω καλά σα να είμαι στο βυθό νιώθω.dexarhina spray εχτές το ξεκίνησα θέλει άλλες 5 μέρες .μετά από 3 βδομάδες άκουγες καλά;πήρα σήμερα φυσιολογικό ορό αλλά δεν ξέρω πως θα το ανοίξω γιατι έχει κάτι μικρές τρύπες και έχω το nasaline την μεγάλη σύριγγα και δεν μπορώ να το ανοίξω.δεν έχει βελόνα αυτή η σύριγγα. Δεν έχει διαφορά ο φυσιολογικός ορός με το νερό με *λίγο* αλάτι για να γίνει πιο υπέρτονο. Δεν πήρα nasaline. Μια απλή σύριγγα των 20ml. Ούτε καν βελόνα. Άνοιξα μια μικρή τρύπα στο πάνω μέρος του ορού --ίσα-ίσα να μπαίνει η μύτη της σύριγγας-- και γέμιζα τη σύριγγα. Δεν είναι "χημικό" το πρόβλημα, είναι μηχανικό: υπάρχει βλέννη που σου έχει βουλώσει τα αυτιά. Είναι απόλυτα λογικό να έχεις απώλεια ακοής. (θα σου πρότεινα να κάνεις καλού-κακού ένα τυμπανόγραμμα -- 2 λεπτά δουλειά είναι σε έναν ΩΡΛ) Μου πήρε 3 εβδομάδες, αλλά η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ήμουν πιο συντηρητικός. Ένα βράδυ που είχα αγανακτήσει από τους ιλίγγους, γεμίζω μία τη σύριγγα και έριξα με λίγη περισσότερη δύναμη στο ρουθούνι. Ένιωσα τον ορό να φτάνει μέχρι το τύμπανο. Αυτό ήταν. Οι εμβοές πήραν συνολικά άλλες 3 εβδομάδες για να εξαφανιστούν πλήρως. Το ξέρω ότι είναι κουραστική εμπειρία (ιδιαίτερα το βράδυ που θα ξυπνάς από τον ίλιγγο), αλλά θα περάσει. Απλά πρέπει να επιμένεις και να κάνεις λίγη υπομονή.
Maite Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, hyperspaced είπε Δεν έχει διαφορά ο φυσιολογικός ορός με το νερό με *λίγο* αλάτι για να γίνει πιο υπέρτονο. Δεν πήρα nasaline. Μια απλή σύριγγα των 20ml. Ούτε καν βελόνα. Άνοιξα μια μικρή τρύπα στο πάνω μέρος του ορού --ίσα-ίσα να μπαίνει η μύτη της σύριγγας-- και γέμιζα τη σύριγγα. Δεν είναι "χημικό" το πρόβλημα, είναι μηχανικό: υπάρχει βλέννη που σου έχει βουλώσει τα αυτιά. Είναι απόλυτα λογικό να έχεις απώλεια ακοής. (θα σου πρότεινα να κάνεις καλού-κακού ένα τυμπανόγραμμα -- 2 λεπτά δουλειά είναι σε έναν ΩΡΛ) Μου πήρε 3 εβδομάδες, αλλά η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ήμουν πιο συντηρητικός. Ένα βράδυ που είχα αγανακτήσει από τους ιλίγγους, γεμίζω μία τη σύριγγα και έριξα με λίγη περισσότερη δύναμη στο ρουθούνι. Ένιωσα τον ορό να φτάνει μέχρι το τύμπανο. Αυτό ήταν. Οι εμβοές πήραν συνολικά άλλες 3 εβδομάδες για να εξαφανιστούν πλήρως. Το ξέρω ότι είναι κουραστική εμπειρία (ιδιαίτερα το βράδυ που θα ξυπνάς από τον ίλιγγο), αλλά θα περάσει. Απλά πρέπει να επιμένεις και να κάνεις λίγη υπομονή. Από το σαββατο το έχω ξεκινήσει κανονικα την ρινικη πλύση τόσο καιρό το έβαζα λάθος με δύναμη κάνει να το βάζουμε φοβάμαι μη περάσει στο αυτί.το αυτί μου δεν με πονάει .πάντως το dexarina που βάζω νιώθω ότι δε με βοηθάει καθόλου νιώθω πιο πολύ βάρος στο αυτί και στη μύτη.για να καταλάβεις είμαι συνέχεια ξαπλωμένη ούτε να φάω δεν έχω όρεξη.τυμπανογραμμα είναι το ακουογραμμα η κάτι άλλο; Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από Maite
samari75 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 11 ώρες πριν, ChristineD1297 είπε Να πω και εγω την ιστορια μου... 5-6 χρονια τωρα ειμαι συνεχεια με ενα χαρτομαντιλο στο χερι,η μυτη μου δεν βουλωνει απλα εχω συνεχεια καταροη,νιωθω οτι κατι υπαρχει στο ρουθουνι μου και με ενοχλει και αναπνεω συνεχεια προς τα μεσα (αυτο το snif snif) το οποιο οταν το κανω συνεχεια μου δημιουργει πονοκεφαλο και ειναι εκνευριστικο για τους γυρω μου.Πηγα σε αλλεργιολο και ειμαι καθαρη αλλεργια δεν εχω σε τιποτα. Αρχες του χρονο λοιπον αρρωστησα βαρια με πονολαιμο,βουλωμενη μυτη κλπ και μετα απο 2 βδομαδες αρχισα να νιωθω στο λαιμο μου οτι υπαρχει κατι συνεχεια και παει προς τα κατω.Εκτος απο αυτο ενιωθα μερικες φορες οτι με πνιγει στο σημειο που ειναι το μηλο του Αδαμ στους ανδρες. Ημουν σιγουρη οτι ηταν πυον και βλεννη γιατι παλινδρομηση στομαχου δεν εχω και πηγα σε ωριλα ο οποιος μ ειπε οτι εχω πυωδη φαρρυγγιτιδα και μ εδωσε αντιβιωση. Εννοειται πως δεν μου περασε αυτο στο λαιμο και πηγα σε 2ο ωριλα μου εβαλε καμερα μεσα στο λαιμο και ημουν καθαρη δεν φαινοταν πυον η βλεννη. Του ειπα το ιστορικο μου και μ ειπε οτι μαλλον εχω ρηνιτιδα οπως και οι περισσοτεροι ανθρωποι. Μου εδωσε NASONEX το οποιο ειναι κορτιζονη.Μετα απο 1 βδομαδα σταματησα να κανω το snif snif ,ενιωθα τη μυτη μου καθαρη και μειωθηκε 80% η ενοχληση στο λαιμο που ειχα.Πριν απο μια βδομαδα ξαναρρωστησα και γυρισα εκει π ημουν λογω βλεννης στη μυτη οποτε θα συνεχισω το nasonex μεχρι να ξαναφταιξει η κατασταση.Οποτε ολα τα προβληματα μου προερχονται απο τη μυτη.Ο γιατρος μου ειπε επισης οτι το στρες και η κακη ψυχολογια παιζουν σημαντικο ρολο σε αυτο. Το θεμα ειναι αν κοψω το νασονεξ μετα απο καιρο και οταν πλεον εχω γινει καλα αν θα με ξαναπιασει ολο αυτο και παλι απο την αρχη? Παντως κουραστηκα με την ολη κατασταση γιατι ενω ειχα γινει καλα,αρρωστησα και εγιναν παλι τα ιδια. Το dexarhina spray εχει κορτιζονη οποτε μου φαινεται περιεργο που δεν σε βοηθησε,εγω οταν ημουν αρρωστη και το χρησιμοποιουσα μου ανοιγε η μυτη μεσα σε 2 λεπτα Το ίδιο πρόβλημα στην κατάποση και εγώ... Έχω κάνει με κάμερα εξέταση σε πολλά ιατρεία.. Δεν βγήκε άκρη. Παρασκευή θα πάω στον ΩΡΛ. Σχοινας λέγεται. Κέντρο είναι παλαιών Πατρών, έχει πάει κάποιος; Θεσσαλονίκη κέντρο.
gia_nnis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Στις 17/2/2019 στις 12:22 ΠΜ, LIGHT1NG είπε εγώ πάντως με τον κατηριασμο στις κογχες σώθηκα τώρα στο μέλλον αν ξανά γίνει αυτό θα προτιμήσω να κάνω το διαφραγμα να τελειώνω μια και καλή βέβαια θα είμαι κανα 10 ήμερο με γάζες στη μύτη και ρουθούνια αλλά θα τελειώσει το μαρτύριο αλλά 3 μήνες τώρα είμαι κομπλέ Ποσα???
LIGHT1NG Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, gia_nnis είπε Ποσα??? Τσάμπα ήταν στο πανεπιστημιακό στα Γιάννενα.
gia_nnis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, LIGHT1NG είπε Τσάμπα ήταν στο πανεπιστημιακό στα Γιάννενα. Στο μεσο ορο που πανε οι τιμες?
LIGHT1NG Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, gia_nnis είπε Στο μεσο ορο που πανε οι τιμες? Δεν γνωρίζω γιατί εμένα μου είπε ότι είναι τσάμπα λόγο της ασφάλειας (ΙΚΑ στρατιωτικό) μπορούσα να πάω πχ και στο 424 ή 401.
Προτεινόμενες αναρτήσεις