Προς το περιεχόμενο

{Gaming Headset} Genius Cavimanus HS-G700V virtual 7.1-42.90€ eshop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω για ebay αλλά τα είχα πάρει τις προάλλες πάλι σε προσφορά και μπορώ να πω ότι μπάσο είναι εξαιρετικό σε συνδιαμό με το vibration (έχει ένα κουμπάκι που ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί το vibration).

7.1 surrround αλλά και αν κατεβάσετε και το software της razer επιτρέπει τροποποιήσεις και άλλες και ο ήχος είναι απίστευτος.

Στα μείον είναι λιγάκι βαριά και μετά από κάποια ώρα ίσως κουράσουν.

Δημοσ.

στα 22€ απο HK βγαίνουν αυτά που τους μοιάζουν αλλά δεν νομίζω να έχουν vibration

http://www.ebay.co.uk/itm/SADES-Stereo-7-1-Surround-Pro-USB-Gaming-Headset-Headband-Headphone-Mic-/390736664696?pt=UK_Headsets&hash=item5af9b85878

$_12.JPG

και μιά ερώτηση αν ξέρει κανείς...

αυτά http://www.e-shop.gr/product?id=PER.571763 που είναι real 5.1 δεν είναι καλύτερα απο τα virtual?

Δημοσ.

Να κάνω μία ερώτηση. Η Natec είναι γνωστή μάρκα σε περιφερειακά pc??

Προσωπικά μόνο στο e-shop την έχω πετύχει και εφόσον δεν είναι και πολύ γνωστή για ποιο λόγο να την προτιμήσει κάποιος και να μην πάει σε Plantronics ή Turtle Beach που είναι εγγυημένες λύσεις?

• Like 1
Δημοσ.

Ψάχνω και εγώ για 5.1 headset για να αντικαταστήσω τα Zalman 5.1 που μου κόπηκαν. Κοιτούσα τα genius και, διαβάζοντας reviews, είδα ότι χρησιμοποιεί τους ίδιους drivers με τα zalman μου. Υποθέτω λοιπόν με αρκετή σιγουριά πως τα ακουστικά χρησιμοποιούν την ίδια κάρτα ήχου. Τα Zalman δεν ήταν άσχημα, αλλά δεν ήταν και κάτι το εξαιρετικό.

Καταλαβαίνω την μεγάλη σημασία των ηχείων στο αποτέλεσμα, αλλά €50 για μία κάρτα τουλάχιστον τετραετίας δεν σκοπεύω να δώσω.

Έπειτα, δεν βλέπω να έχουν την κάρτα ήχου κάπου πάνω στο καλώδιο, άρα την έχουν μέσα στα ακουστικά, σε αντίθεση με τα zalman, που την είχαν ξεχωριστά. Το βάρος του κυκλώματος δεν είναι μεγάλο, αλλά είναι αρκετό, δεν το θέλω πάνω στο κεφάλι μου. Τέλος, διάβασα ότι αν δεν έχεις ενεργοποιημένη την δόνηση, το μπάσο τους δεν είναι αρκετά δυνατό. Είναι δυνατόν να έχω δόνηση πάνω στα ακουστικά, να κουνιέται η κεφάλα μου συνέχεια; Δόξα τω Θεώ, έχω αρκετούς τρόπους με τους οποίο αποκτώ πονοκέφαλους, δεν χρειάζομαι άλλον έναν.

Δεν θα τα προτιμήσω, καλύτερα να δώσω κάτι παραπάνω για κάτι καλύτερο.

Δημοσ.

λοιπον παιδια μολις περελαβα και μετα απο μικρη δοκιμη δεν μπορω να πω οτι ειμαι και εντυπωσιασμενος ειναι καλο headset αλλα δεν ειναι κατι που θα πεις ouaoy επισης η ενταση στο full δεν ειναι και τοσο δυνατη.....οσο για το vibration προσωπικη μου αποψη μετα απο μια ωρα gaming θα εχεις πονοκεφαλο χωρις πλακα....

Δημοσ.

O τιτλος λεει 90 ευρω... Εφοσον εχεις τετοιο budget παρε Steelseries Siberia και στο εγγυωμαι οτι δεν θα μεινεις παραπονεμενος! Και θα σου μεινει και κανα 20αρι στην τσεπη. Κοιτα και απο ebay μηπως εχει καμια προσφορα καλυτερη απο το skroutz.

Δημοσ.

O τιτλος λεει 90 ευρω... Εφοσον εχεις τετοιο budget παρε Steelseries Siberia και στο εγγυωμαι οτι δεν θα μεινεις παραπονεμενος! Και θα σου μεινει και κανα 20αρι στην τσεπη. Κοιτα και απο ebay μηπως εχει καμια προσφορα καλυτερη απο το skroutz.

Επειδή τα έχω και τα 2 μην περιμένεις καμια διαφορά,,,,στα ίδια επίπεδα είναι τα Siberia (πιο καθαρός ήχος) με τα Cavimanus (πιο δυνατός ήχος).

Επιπλέον τα Siberia τα βρίσκεις η μαλλον υπήρχαν http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390791938404

Δημοσ.

Επειδή τα έχω και τα 2 μην περιμένεις καμια διαφορά,,,,στα ίδια επίπεδα είναι τα Siberia (πιο καθαρός ήχος) με τα Cavimanus (πιο δυνατός ήχος).

Επιπλέον τα Siberia τα βρίσκεις η μαλλον υπήρχαν http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390791938404

Εσύ που εχεις και τα δυο για gaming & μουσικη συνολικα τα silberia αξιζουν τα 20€ παραπανω ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...