Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου άρεσε που στις πρώτες σεζόν (1-3) ο Τζακ Μπάουερ ήταν πιο "ανθρώπινος", μετά τον κάναν να φαίνεται σχεδόν σαν απλός εκτελεστής. Θα την ξαναξεσκονίσω λοιπόν, τις 2 τελευταίες σεζόν και αναμένουμε με ανυπομονησία κάτι καινούριο. 

Επεξ/σία από NinjaMan
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γερασε ο Jack Bauer.

Off-topic, για το οποίο οποίο φοράω κράνος, αλεξίσφαιρο και περιμένω να μου την πέσετε (είμαι θαρραλέος εγώ όμως και δε μασάω!):

Όσο μεγαλώνει, τόσο περισσότερο θυμίζει τον πατέρα του. Μόνο σε φυσιογνωμία όμως (δεν κληροδοτείται το ταλέντο τού μεγάλου Donald...)  Κατά τη γνώμη μου, αν δε λεγόταν Sutherland, δε θα είχε ελπίδα καριέρας ως ηθοποιός.

Επεξ/σία από deesnider
Δημοσ.

Off-topic, για το οποίο οποίο φοράω κράνος, αλεξίσφαιρο και περιμένω να μου την πέσετε (είμαι θαρραλέος εγώ όμως και δε μασάω!):

Όσο μεγαλώνει, τόσο περισσότερο θυμίζει τον πατέρα του. Μόνο σε φυσιογνωμία όμως (δεν κληροδοτείται ο ταλέντο τού μεγάλου Donald...)  Κατά τη γνώμη μου, αν δε λεγόταν Sutherland, δε θα είχε ελπίδα καριέρας ως ηθοποιός.

εχει χαρακτηριστικη χροιά και φωνη, σκεψου οτι κρατησε ολο τον τηλε-φονικο θάλαμο μονο με τη φωνη του.

νομιζω οτι λογο χαρακτηρα δεν κυνηγησε καλυτερους ρολους αλλα ποτε δεν ξερεις (αν και τωρα εχει ψιλοταυτιστει με το 24) 

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...