Kasrith Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Trailer για την νεα σεζόν. http://youtu.be/islN8Qus7hA 1
Alejandro Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Ούτε καν θυμάμαι πως είχε τελειώσει η τελευταία σεζόν...
elvisjedi Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μακάρι να είναι καλό και να κάνει restart η σειρα με φουλ seasons.... ps. o jack bauer δεν γερναει! 1
NinjaMan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Μου άρεσε που στις πρώτες σεζόν (1-3) ο Τζακ Μπάουερ ήταν πιο "ανθρώπινος", μετά τον κάναν να φαίνεται σχεδόν σαν απλός εκτελεστής. Θα την ξαναξεσκονίσω λοιπόν, τις 2 τελευταίες σεζόν και αναμένουμε με ανυπομονησία κάτι καινούριο. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2014 από NinjaMan
deesnider Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) γερασε ο Jack Bauer. Off-topic, για το οποίο οποίο φοράω κράνος, αλεξίσφαιρο και περιμένω να μου την πέσετε (είμαι θαρραλέος εγώ όμως και δε μασάω!): Όσο μεγαλώνει, τόσο περισσότερο θυμίζει τον πατέρα του. Μόνο σε φυσιογνωμία όμως (δεν κληροδοτείται το ταλέντο τού μεγάλου Donald...) Κατά τη γνώμη μου, αν δε λεγόταν Sutherland, δε θα είχε ελπίδα καριέρας ως ηθοποιός. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2014 από deesnider
elvisjedi Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Off-topic, για το οποίο οποίο φοράω κράνος, αλεξίσφαιρο και περιμένω να μου την πέσετε (είμαι θαρραλέος εγώ όμως και δε μασάω!): Όσο μεγαλώνει, τόσο περισσότερο θυμίζει τον πατέρα του. Μόνο σε φυσιογνωμία όμως (δεν κληροδοτείται ο ταλέντο τού μεγάλου Donald...) Κατά τη γνώμη μου, αν δε λεγόταν Sutherland, δε θα είχε ελπίδα καριέρας ως ηθοποιός. εχει χαρακτηριστικη χροιά και φωνη, σκεψου οτι κρατησε ολο τον τηλε-φονικο θάλαμο μονο με τη φωνη του. νομιζω οτι λογο χαρακτηρα δεν κυνηγησε καλυτερους ρολους αλλα ποτε δεν ξερεις (αν και τωρα εχει ψιλοταυτιστει με το 24) 1
DKNI Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=V8b3I1fDjN4 TIK TAK TIK TAK 4
polakis21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Jack Bauer is back bitches!!! Κολαση από το πρώτο δίωρο έγινε!!! Μας έλειψες γερο τζακ...
viper2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 You don't know Jack bitches! Blonde: Do you hit women? Jack: i do not discriminate.
Alkis29 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Ηταν καλό ρε παιδιά ? Για πείτε απόψεις όσοι το είδατε...
xavier Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 οτι θα περιμενες απο τον τζακ μπαουερ...η σειρα δεν απογοητευει τους φαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα