Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά είμαι σε κατάσταση που έχω γευτεί την HTML CSS MySQL PHP και θέλω να δω την Javascript / JQuery. Θα μπορούσε κάποιος να με πομηθεύσει με κάποια λινκς; Έχω ψάξει στο google αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι απλό και κατανοητο...

ευχαριστώ...

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ! Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει αλλά είναι πολύ πιο ευχάριστο απο έναν ξερό "οδηγό" :) Να σαι καλα φίλε μου, πάω να το κάνω...

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ! Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει αλλά είναι πολύ πιο ευχάριστο απο έναν ξερό "οδηγό" :) Να σαι καλα φίλε μου, πάω να το κάνω...

πιστεύω θα βοηθήσει.. το έκανα και εγώ πρόσφατα μου φάνηκε αρκετά εύκολο αλλα για αρχή είναι οτι πρέπει ...   προσπάθησε να μην δίνεις απλα τις λύσεις, διάβαζε πρώτα αυτα που σου εξηγεί πάνω και μετά κάνε την άσκηση γιατι εγώ παραλίγο να την πατήσω έτσι :P στο κάτω κάτω να μάθουμε θέλουμε οχι να πάρουμε τα σήματα :P

Δημοσ.

Με πόρωσες φίλτατε :) Είναι εκπληκτικό Interaction ^_^ Πάω συναρτήσεις τώρα, έχω εμπειρία στο programming Οπότε ναι ειναι εύκολο αλλά διασκεδαστικό :) ...αν και στο κατω κατω λειτουργίες feedback η έλεγχος πεδίων τα κάνεις εύκολα με αυτές τις γνώσεις δεν θέλει τίποτα άλλο ;)

Δημοσ.

Μόλις κατάλαβα πως χρειάζομαι το μεσαίο επίπεδο γνώσης για έναν κώδικα που θέλω να καταλάβω. Well, ευχαριστώ για το Link @vacilis :) Απο οτι καταλαβα τα beginer της JC είναι τα κλασικά με τις υπόλοιπες γλώσσες...C/C++/Java περίπου τα ίδια. Το fun part μάλλον έρχεται στο άλλο επίπεδο ^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...