Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Ακόμη μια λύση αρεκτά μπακαλίστικη που νομίζω ότι πατεντιάρισες ο φίλος Timiman είναι να ανοίξεις μικρές τρυπούλες ακριβός δίπλα από τα drives σου έτσι ώστε να φεύγει κατευθειάν ο ζεστός αέρας. Με...καλαζνικωφ ή Μ1 ?????Τι διαμετρο θελουμε ???? :?: :?: :?:
@_zerocool Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Άσε τον εκτελεστή να διαλέξει το μέσον... αλλά θα σου πω την διάμετρο! Τρυπούλες του μισού εκατοστού στις δύο πλευρές του κουτιού!
drebel Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Ερωτηση : τα κουλερακια να φυσαν η να τραβανε αερα? Ειμαι σιγουρος οτι η επιπλεον θερμοτητα δε θα κανει και πολυ καλο στο εσωτερικο του κουτιου...
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Ερωτηση : τα κουλερακια να φυσαν η να τραβανε αερα? Ειμαι σιγουρος οτι η επιπλεον θερμοτητα δε θα κανει και πολυ καλο στο εσωτερικο του κουτιου... Εγω οταν ακουμπαω την θηκη τους απο εξω ειανι παγωμενη...Βγαλτε συμπερασμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.