Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είναι δυνατόν!!! Βάλτο αγγελία σε μια τιμή αντίστοιχη με αυτή αυτών με 10-15 χιλιάδες χλμ για να φύγει. Αν έρθει σοβαρός αγοραστής θα το πάρει αφού το δει και διαπιστώσει τα 11 του χλμ...

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και μετά νόμιζα οτι εγώ δεν κινούσα το αυτοκίνητο, όταν το είχα 10 χρόνια και είχα μόλις 30.000χλμ.

Πάντως μετά απο 8 χρόνια ακινησίας, πιστεύω οτι θα θέλει απίστευτο μάζεμα. Όπως πχ, σίγουρα ιμάντες που είναι ένα σεβαστό ποσό. Και άλλα τόσα πράγματα τα οποία θα έχουν ξεραθεί απο την πολυκαιρία.

Δημοσ.

Επειδη το αμαξι με αυτα τα χιλιομετρα που οπως λες ειναι πραγματικα ΚΑΝΕΙΣ δεν θα το πιστεψει και θα πουν οτι το εχεις παρακανει προσωπικα θα εκανα το αναποδο...Θα του προσθετα λιγα χιλιομετρα.Μην γελασεις αλλα ισχυει.Αλλο να πας να δεις ενα αμαξι που ο αγοραστης σου λεει οτι εχει 11 χλμ και αλλο να πας να δεις ενα αμαξι που σου λεει οτι εχει πχ 5000.και στις δυο περιπτωσεις το αυτοκινητο και μηχανικα θα ειναι σαν καινουριο οποτε θα του φανει "πιο λογικο".βαλτο αγγελια και βλεπεις.παντως πιστευω οτι ετσι θα πονηρεψει πολλους και θα δυσκολευτουν να το παρουν.

Δημοσ.

Νομίζω οτι κάποιος σοβαρός αγοραστής δε θα πει οτι γύρισες τα χιλιόμετρα αλλα θα το πάει σε κάποιο σοβαρό μάστορα να δει αν οντως ειναι αυτα...

ποσα έχεις; ποιο swift ειναι; περιοχή που εισαι (παίζει ρόλο..);

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει μάστορας ή ακόμα και αντιπροσωπεία που να μπορεί πραγματικά να εγγυηθεί για τη γνησιότητα των χιλιομέτρων. Γι' αυτό και την έχουμε πατήσει αρκετοί.

Τώρα για τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου του φίλου, είναι μεν σπάνια περίπτωση, αλλά κι εμείς έχουμε ένα Seat Ibiza 1.4 του 1996, το οποίο έχει 21.000 χιλιόμετρα, επειδή αυτός που το αγόρασε είναι ναυτικός και είναι σαν καινούργιο, σε γκαράζ.

Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα να το πουλήσει, εφόσον κάνει ένα ουσιαστικό και όχι υπερβολικό service ο επόμενος αγοραστής. Γιατί το συγκεκριμένο δεν δούλεψε ποτέ, αφού έχει 11 χιλιόμετρα. Άρα στην ουσία είναι εντελώς αμεταχείριστο και άστρωτο. Με το ΚΤΕΟ που δεν έχει περάσει ποτέ τι σκοπεύεις να κάνεις; Απαιτείται για να κάνεις μεταβίβαση.

Δημοσ.

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει μάστορας ή ακόμα και αντιπροσωπεία που να μπορεί πραγματικά να εγγυηθεί για τη γνησιότητα των χιλιομέτρων. Γι' αυτό και την έχουμε πατήσει αρκετοί.

Τώρα για τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου του φίλου, είναι μεν σπάνια περίπτωση, αλλά κι εμείς έχουμε ένα Seat Ibiza 1.4 του 1996, το οποίο έχει 21.000 χιλιόμετρα, επειδή αυτός που το αγόρασε είναι ναυτικός και είναι σαν καινούργιο, σε γκαράζ.

Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα να το πουλήσει, εφόσον κάνει ένα ουσιαστικό και όχι υπερβολικό service ο επόμενος αγοραστής. Γιατί το συγκεκριμένο δεν δούλεψε ποτέ, αφού έχει 11 χιλιόμετρα. Άρα στην ουσία είναι εντελώς αμεταχείριστο και άστρωτο. Με το ΚΤΕΟ που δεν έχει περάσει ποτέ τι σκοπεύεις να κάνεις; Απαιτείται για να κάνεις μεταβίβαση.

Η αληθεια ειναι οτι ουτε αντιπροσωπεια δεν μπορει να δει εαν εχεις γυρισει τα χιλιομετρα ποσο μαλλον οταν μιλαμε για την suzuki που δεν συνδεεται καν online.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποσα ελπιζεις να παρεις?μτχ κανει κανα 5χιλ.

Πιθανα εξοδα νεου αγοραστη.

αντε ιμαντες κανα 400ε,τρομπες κανα 300ε,σερβις(μπουζι,πολ/στες,λαδια,φιλτρα) κανα 500ε,ψυγεια αν χρειαστουν κανα 100ε,μπαταρια 80ε,δυναμο κανα 100ε,ελεγχος μοτερ a/c+υδραυλικου,250ε λαστιχα,λαστιχα πορτας 200ε,τακακια 50ε και το κυριοτερο να ειναι οκ οι εγκεφαλοι αυτοκ.και ρευματα...

Αρα  θελει κανα 2χιλιαρο για να ειναι new.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΜ ΟΥΤΕ ΑΝ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕ αλλα τα παραπανω που ΚΑΝΕΝΑΣ μηχανικος δεν μπορει να ξερει πριν αρχισει να τα βαζει για να παρει μπρος.οποτε οποιος το παρει ρισκαρει και δεν προκειτε να το αγορασει σε καλη τιμη.

ποιο κτεο ρωτατε ρε παιδια αν δεν εχει πινακιδες πως θα παιρναγε κτεο?κτεο θα περασει οταν παει να ξαναβγαλει πινακιδες.

αν δεν ειχε παραδωσει πινακιδες θελει κανα 4χιλιαρο για 8χρονια(να ταν κανα 250τελη+προστιμο νομιζω διπλασιασμου=8χρονια χ500ε!!

υ.γ. καμμια φωτο με το αυτοκ.μετα απο 8χρονια ακινησιας εχεις?

Επεξ/σία από kage
  • Like 1
Δημοσ.

Φυσικά τα πράγματα και οι τιμές του απο πάνω μηνυματος δεν ισχύουν.

κι όμως εχει δικιο..! Ισως δε χρειαστεί λαστιχα στις πόρτες αλλα σιγουρα κολλαρα και άλλα πλαστικά μέρη θα θέλουν αλλαγμα λόγω ακινησίας... και εγω πιστευω οτι μαζι με τα προστιμα του κτεο + τα τέλη θέλει κοντα 1500-2000 επιπλέον απο την τιμή πώλησης...

Δημοσ.

1ον, δεν τρολλάρω (μακάρι δλδ, αλλά όχι)

2ον, δε το πούλησα διότι δεν ήθελα να το πουλήσω, ούτε τώρα θέλω, αλλά δεν έχει νόημα να το κρατήσω, δε το χρησιμοποιώ, με βαραίνει οικονομικά, δε μπορώ να το συντηρήσω

4ον, κτέο έχει περάσει κανονικά, δεν είναι ασφαλισμένο εδώ και 2,5 περίπου χρόνια, πινακίδες δεν έχουν αφαιρεθεί ποτέ

3ον, ξέρω ότι ο πιθανός  αγοραστής θα είναι πολύ επιφυλακτικός. Αν προχωρήσω σε πώληση εννοείται ότι θα μπορεί να το ελέγξει με όποιον μηχανικό θέλει, από κει και πέρα δε μπορώ να αποδείξω με κανέναν τρόπο ότι είναι έτσι...αν μου λέτε ότι ούτε ο μηχανικός θα μπορεί με 100% σιγουριά να το πει. τι να πω, τυχερός αυτός που θα το πάρει και καλά να πάθω, οκ!

σκεφτόμουν γύρω στα 6000, τώρα με αυτά τα πιθανά-απίθανα ποσά που μου λέτε για συντήρηση δεν ξέρω τι να κάνω...πολλά είναι

5ον, δεν ξέρεις πόσο θα ήθελα να τρολλάρω! 

Δημοσ.

καλά, με 11 χιλιόμετρα στο κοντέρ το έχεις περάσει ΚΤΕΟ και έχεις κάνει και βόλτες με πιο μακρινή στη Γλυφάδα?

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά τόσα θυμάμαι να είναι. αν κάνω λάθος θα είναι λίγα παραπάνω, αλλά λίγα παραπάνω. το ύφος αμφισβήτησης δεν έχει νόημα, δεν έχω κανένα λόγο να πω ψέμματα, εγώ τη γνώμη σας ζήτησα, ούτε να σας το πουλήσω ούτε τπτ. αν μπορείτε, όσοι μπορείτε, ευπρόσδεκτη, αν όχι δεν πειράζει. αυτά.

Δημοσ.

Τα λίγα παραπάνω από τα 11 πόσα είναι? 12-13? Άντε 15? Άντε 20? Ακόμα και με 0 να στο παρέδωσε η αντιπροσωπεία(που δεν γίνεται), αποκλείεται να έχει γράψει μόνο 11 ή λίγο παραπάνω αν απλά το πήγες ως το σπίτι σου και μια φορά ως το κτεο...

Πάντως αλλάζεις τα δεδομένα, τη μια λες ότι έχει να κινηθεί σχεδόν 8 χρόνια, την άλλη λες πως είναι περασμένο ΚΤΕΟ δλδ έχει κινηθεί μέσα στα δύο τελευταία χρόνια...

Ε αν τα πεις αυτά στον υποψήφιο αγοραστή, σίγουρα θα γελάει. Πήγαινε σε κανένα κοντερά να σου κάνει τα χιλιόμετρα 11.000 μπας και μπορέσεις να το πουλήσεις :)

• Like 2
Δημοσ.

όταν λέω ότι δεν έχει κινηθεί (ΠΡΟΦΑΝΩΣ) δεν κυριολεκτώ! Και για να αλλάξω κι άλλο τα δεδομένα μπορώ να σου πω ότι έχει πάει και μέχρι το σουπερμαρκετ!!!

Έχω πολύ καιρό να το βάλω μπρος για να τα θυμάμαι, αλλά πραγματικά μου φαίνεται κάπως επιθετικός ο τρόπος που γράφεις. Χαλάρωσε, δεν έχω σκοπό να σε πείσω να το αγοράσεις, χαλάρωσε, έλεος! 

Δημοσ.

κι όμως εχει δικιο..! Ισως δε χρειαστεί λαστιχα στις πόρτες αλλα σιγουρα κολλαρα και άλλα πλαστικά μέρη θα θέλουν αλλαγμα λόγω ακινησίας... και εγω πιστευω οτι μαζι με τα προστιμα του κτεο + τα τέλη θέλει κοντα 1500-2000 επιπλέον απο την τιμή πώλησης...

400Ε για ιμάντες δεν παίζει. Κυρίως γιατί έχει καδένα βέβαια.

Σέρβις 500 για ποιο λόγο? Ειδικά με αυτά που γράφει στην παρένθεση. Πολλαπλασιαστές γιατί να αλλάξει?

Δυναμό γιατί? Ψυγείο? Ο εγκέφαλος τι ακριβώς μπορεί να έχει πάθει? 

• Like 1
Δημοσ.

όταν λέω ότι δεν έχει κινηθεί (ΠΡΟΦΑΝΩΣ) δεν κυριολεκτώ! Και για να αλλάξω κι άλλο τα δεδομένα μπορώ να σου πω ότι έχει πάει και μέχρι το σουπερμαρκετ!!!

Έχω πολύ καιρό να το βάλω μπρος για να τα θυμάμαι, αλλά πραγματικά μου φαίνεται κάπως επιθετικός ο τρόπος που γράφεις. Χαλάρωσε, δεν έχω σκοπό να σε πείσω να το αγοράσεις, χαλάρωσε, έλεος!

Μπορεί να είναι για σένα, για μένα δεν είναι καθόλου προφανές.

Αλήθεια, μήπως στο σούπερ μάρκετ πήγε με την όπισθεν? Και έτσι σβήστηκαν τα χιλιόμετρα που έκανε ως το ΚΤΕΟ?

Αρκετά χαλαρός είμαι πάντως.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...