Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ένα αυτοκίνητο το οποίο αγόρασα πριν 8 χρόνια. Λίγο καιρό αργότερα έφυγα εκτός Ελλάδος, το αυτοκίνητο έμεινε πίσω, με πολύ λίγα χιλιόμετρα στο....ενεργητικό του...τώρα έχω γυρίσει Ελλάδα και θέλω να το πουλήσω διότι δε βγαίνω. Το αυτοκίνητο φυσικά έχει μείνει από μπαταρία, ασφάλεια εννοείται δεν έχει, σίγουρα θα θέλει πολύ φροντίδα αλλά χρήματα για να το κοιτάξω δεν παίζουν....πως μπορώ να το ξεφορτωθώ; και πως μπορώ να αποδείξω ότι δεν είναι ελέφαντας, ότι δλδ αν και είναι αγορασμένο τόσα χρόνια έχει τόσα λίγα χιλιόμετρα;;;;

any help please????

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

8 χρονια χωρις να παρει μπροστα?!

τουλ.ηταν σε γκαραζ ή ουτε καν?

ταπετσαριες π.χ. οροφης κτλ εχουν ξηλωθει?

ειναι περιεργη κατασταση γιατι τωρα αυτο αν δεν κανω λαθος θελει αλλαγη λαδιων(το συμπληρωμα δεν ξερω αν κανει)+ιμαντες πριν προσπαθησετε να το βαλετε μπροστα με starter ή καλωδια...

αν παρει παει να πει ειναι σε καλη κατασταση.αλλιως θελει ψαξιμο για το τι εχει κολλησει απο την ακινησια.

σε τετοια φαση ειναι ?

Abandoned-Nissan-GT-R-in-Greece.jpg

Επεξ/σία από kage
  • Like 1
Δημοσ.

8 χρόνια δεν ειναι και τοσο παλιό ενώ το οτι εχει μεινει αχρησιμοποίητο ίσως ειναι ένα πρόβλημα αλλα με μια καλή γενική συντήρηση θα ειναι μια χαρα αν δεν εχουν χαλασει πλαστικά/ταπετσαρίες/χρώμα κλπ...

τι αμαξι είναι;

Δημοσ.

έχω ένα αυτοκίνητο το οποίο αγόρασα πριν 8 χρόνια. Λίγο καιρό αργότερα έφυγα εκτός Ελλάδος, το αυτοκίνητο έμεινε πίσω, με πολύ λίγα χιλιόμετρα στο....ενεργητικό του...τώρα έχω γυρίσει Ελλάδα και θέλω να το πουλήσω διότι δε βγαίνω. Το αυτοκίνητο φυσικά έχει μείνει από μπαταρία, ασφάλεια εννοείται δεν έχει, σίγουρα θα θέλει πολύ φροντίδα αλλά χρήματα για να το κοιτάξω δεν παίζουν....πως μπορώ να το ξεφορτωθώ; και πως μπορώ να αποδείξω ότι δεν είναι ελέφαντας, ότι δλδ αν και είναι αγορασμένο τόσα χρόνια έχει τόσα λίγα χιλιόμετρα;;;;

any help please????

Με μπερδεύεις λίγο. Θέλεις να το μοσχοπουλήσεις(δηλαδή να το πουλήσεις πολύ ακριβότερα από όσο πουλιέται ένα αντίστοιχο με μέτρια χιλιόμετρα) ή απλά να το ξεφορτωθείς?

Η πολύχρονη ακινησία σίγουρα είναι πολύ χειρότερη για το αυτοκίνητο σε σχέση με το να κυκλοφορούσε κανονικά όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα έπρεπε να σε καίει το πως θα αποδείξεις ότι ήταν σε συνεχόμενη ακινησία τόσα χρόνια, όποιος ξέρει από αυτοκίνητα θα το θεωρήσει ελάττωμα και όχι πλεονέκτημα.

Να ξέρεις πάντως πως αν χρειάζεται 500€ πχ για φροντίδα και συντήρηση, αν βρεθεί αγοραστής να το πάρει όπως είναι σίγουρα θα σου κόψει πάνω από 1000€ από τη τιμή που θα το έδινες συντηρημένο/επισκευασμένο.

Το καλύτερο για σένα είναι να βρεις χρήματα για να το συνεφέρεις εσύ, αν το δώσεις όπως είναι σίγουρα θα χάσεις.

Δημοσ.

δε θέλω να το μοσχοπουλήσω, απλά να μη το δώσω και κοψοχρονιά. ένα swift είναι. Σε γενικές γραμμές δεν έχει υποστεί καμία βλάβη που ν φαίνεται, θέλω να πω ότι πέρα από το γεγονός ότι θέλει μπαταρία και σίγουρα αλλαγή λαδιών, εξωτερικά είναι μια κούκλα. όσον αφορά τα χρόνια ακινησίας, φυσικά και είναι μειονέκτημα το ότι δεν έχει κινηθεί αλλά ακριβώς επειδή ο καιρός είναι πολύς και τα χιλιόμετρα λίγα, σκέφτομαι ότι οι περισσότεροι θα νομίζουν ότι μπλοφάρω και έχω π.χ. γυρίσει τα χιλιόμετρα.

Με λίγα λόγια μάλλον είναι καλύτερα να μη βάλω αγγελία (χρήματα για συντήρηση δεν παίζουν με τπτ).... 

Δημοσ.

Νομίζω οτι κάποιος σοβαρός αγοραστής δε θα πει οτι γύρισες τα χιλιόμετρα αλλα θα το πάει σε κάποιο σοβαρό μάστορα να δει αν οντως ειναι αυτα...

ποσα έχεις; ποιο swift ειναι; περιοχή που εισαι (παίζει ρόλο..);

Δημοσ.

είναι για γέλια και για κλάματα αλλά η αλήθεια είναι ότι το αυτοκίνητο έχει γύρω στα 11 χμ, 1,3 lt/92hp

αθήνα είμαι

δλδ λες να το βάλω σε αγγελία ή θα πέσει γέλιο μόνο που θα διαβάζουν την αγγελία;;;;

Δημοσ.

χαχαχαχα, όλοι αυτό με ρωτάνε! όχι 11000, 11 χιλιόμετρα!

δεκέμβριος 2005

μπα, θα πέσει γέλιο.....

Ντα φακ?Δηλαδή εχει κάνει μια διαδρομή απο την αντιπροσωπεία στο σπίτι;

Εγω παρέλαβα καινούριο αμάξι με 20...

Δημοσ.

Αν πραγματικά έχει 0 χιλιόμετρα (γιατί 11 σημαίνει ότι το αγόρασες και το πήγες στο σπίτι σου) ένας σχετικά έμπειρος θα το καταλάβει. Τουλάχιστον θα πιστέψει ότι δεν είχε 100.000 και του γύρισες τα χιλιόμετρα.

Πως το κατάφερες αυτό και γιατί δεν έβαλες κάποιον να σου το πουλήσει?

Δημοσ.

παντως σιγουρα θα σε βαλουν στο βιβλιο γκινες (guinness ) για τα 11 χιλιόμετρα σε  8 χρονια που ηταν στην κατοχη σου το αμαξι ασχετα

που δεν

το κυκλοφορούσες :rolleyes: , ειδικα αν το βαλεις στο Car.gr θα πεσει πολύ γέλιο

Δημοσ.

η αντιπροσωπία ήταν κοντά μου και η πιο μακρινή βόλτα στη γλυφάδα. μετά από 2 μήνες έφυγα. τι εννοείς όταν λες "γιατί δεν έβαλες κάποιον να σου το πουλήσει;"

Δημοσ.

Ρε μαν πες οτι δεν τρολλαρεις, εσκασες ποσες χηνες για καινουριο αμαξι και το παρατησες μετα απο μια βολτα .. επι 8 χρονια.. και ουτε καν εκανες κινηση να το πουλησεις οσο ελειπες ; 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...