Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η τιμη είναι τρέλα. Μπορεί να είναι Τn panel αλλα απευθύνεται σε gamers και σ αυτα τα λεφτα δεν υπαρχει απ οσο κοιταξα οτιδηποτε αντιστοιχο.

Δημοσ.

Tn panel.

Απο την στιγμη που απευθυνεται σε gamers και περισσοτερο για παιχνιδια FPS(και λογω των 144HZ) δεν εχει καμια σημασια το ΤΝ panel και θα συμφωνησω απολτυτα με τον Themo.

Βαση χαρακτηριστικων θα μπορουσε να πει κανεις οτι ειναι αντιστοιχων δυνατοτητων με τις VG248QE - XL2420Z και XL2420T(στην οποια παιζω games) τις οποιες θεωρω οτι ειναι απο τις καλυτερες για games.

Δημοσ.

δεν το ειπα για κακο αλλα επειδη δεν εβρισκα πληροφοριες απο το page του eshop...

Τουτεστιν, ενημερωση στους συντρόφους insomniaks

Δημοσ.

Τα AOC τα έφερνε κάποτε αποκλειστικά το πλαίσιο σαν οθόνες για τα turbo-x μηχανήματα και δίπλα στο AOC κολλάγανε και το turbo-x αυτοκόλλητο. Ήταν η 1η μου οθόνη στο 1ο μου PC 486SX-25MHz! την δεκαετία του 80! Από τότε ξανάκουσα αυτή την μάρκα σήμερα!!!

• Like 1
Δημοσ.

Τα AOC τα έφερνε κάποτε αποκλειστικά το πλαίσιο σαν οθόνες για τα turbo-x μηχανήματα και δίπλα στο AOC κολλάγανε και το turbo-x αυτοκόλλητο. Ήταν η 1η μου οθόνη στο 1ο μου PC 486SX-25MHz! την δεκαετία του 80! Από τότε ξανάκουσα αυτή την μάρκα σήμερα!!!

ετσι γινοταν περιπου μεχρι το 2000, και υπηρχε μια ρετσινια τη μαρκα, ωστοσο παντα υπηρχε ακομα και ολο αυτο το μεσοφιαστημα, προφανως δεν ασχολουσουν τοσο με το χωρο των οθονων γι'αυτο την ξανακουσες  σημερα. Στα ελληνικα μαγαζια φυσικα δεν τις προμοταρουν, αλλα ολα αυτα τα χρονια αν κοιταγες reviews online εχει βγαλει σταθερα μοντελα οπως ολοι οι αλλοι...

Η συγκεκριμενη αν και δεν ειναι καθολου του γουστου μου (1000 φορες VA ή εστω IPS για την ποιοτητα εικονας παρα ΤΝ για το ghosting που αμυδρα βλεπω και τα 120hz) σιγουρα στο target group που απευθυνεται αποτελει πολυ καλη περιπτωση! Θες νομιζω τουλαχιστον ενα 50ρικο πανω για να πας σε αντιστοιχη 120hz...

Δημοσ.

Αρχές δεκαετίας '90 λογικά :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...