alldaynews Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Υπάρχει περίπτωση σε σκληρό δίσκο 2.5αρη με υγεία 0 να τραβήξω τα αρχεία και πως??
skoulas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Αν δεν πεις ποιο μοντελο ειναι δεν θα μπορεσουμε να σε βοηθησουμε...
SPANK Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Αν το hdsentinel δείχνει 0% τοτε ο δίσκος ειναι ουσιαστικά τελειωμένος , αν τον βλέπουν ακομα τα windows δοκίμασε με καποιο πρόγραμμα ανάκτηστης αρχείων οπως το ontrack easy recovery ή το recuva
alldaynews Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ναι τα windows τον βλεπουν.Θα προσπαθήσω με το Stella Phoenix που έχω περασμένο στο Pc και βλέπουμε.Ο δίσκος είναι WD Scorpio 2500B EVS
skoulas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Απ'οτι καταλαβαινω δεν ειναι "ετοιμος" αλλα απλος 2.5αρης τον οποιο τον εχεις συνδεσει ως εσωτερικο... Αν δεν φαινεται ουτε στο bios πιστευω οτι ειναι χαμενος χρονος η οποιαδηποτε προσπαθεια...
alldaynews Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ηταν σε laptop.Θα δω και στο bios τι βγάζει Λοιπόν στο bios τον είδα κανονικά οπότε υπάρχει ελπίδα??
skoulas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Βρες ενα καλωδιο sata και βαλτον εσωτερικο σε ενα desktop...ισως να μην χρειαστεις καν "ειδικα" προγραμματα...Κανε μια προσπαθεια απο windows αν σου τον εμφανιζουν αλλιως δοκιμασε ενα cd με linux...εαν δεν εχεις καποιο θετικο αποτελεσμα παμε στις λυσεις των προγραμματων που ενας θεος ξερει τι θα μπορεσεις να σωσεις...
alldaynews Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Σε desktop τον έχω μου τους εμφανίζει αλλα δεν μπορω να μπω να δω τα αρχεια και φυσικά το σύστημα αργει πολύ
washcloud Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Προσπάθα πρώτα να επαναφέρεις το partitioning του. Οδηγός εδώ : http://www.insomnia.gr/wiki/_/various/testdisk-επαναφορά-διαμερισμάτων-με-το-r281 Αν δεν κάτσει κάτι, δοκίμασε να κάνεις "εξέταση δίσκου" των Windows. Restart μετά το πέρας της. Τέλος, κι αν συνεχίσει να κάνει τον Γιωργάκη ο δίσκος, δοκιμάζεις να δεις τί ψάρια πιάνει το Stellar.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα