Προς το περιεχόμενο

55euro!! SEAGATE Expansion Portable 1TB USB 3.0 - (STBX1000201)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάλι προτίμησα τον ADATA. Για 5€ παραπάνω +1 χρόνο στην εγγύηση και κατά πάσα πιθανότητα αφαιρούμενος δίσκος από τη θήκη, not bad.

• Like 1
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Α ρε Ελλάντα (της κρίσης) αθάνατη. Κατεβάζει ένα μαγαζί ένα προϊόν 9Ε και αμέσως όλο το καρτέλ ακολουθεί.

Πέρα από το θέμα εγγύησης σε σχέση με τον Adata που αναφέρθηκε ποιός αξίζει περισσότερο ?

Δημοσ.

Φίλε frap73, ο adata φαίνεται πολύ καλός! αν τον παραλάβεις και δεις ότι ο δίσκος είναι αναιρούμενος γράψε ένα σχόλιο να ξέρουμε. Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Εγώ πάλι προτίμησα τον ADATA. Για 5€ παραπάνω +1 χρόνο στην εγγύηση και κατά πάσα πιθανότητα αφαιρούμενος δίσκος από τη θήκη, not bad.

O Adata παιζει στο μαυρο χρωμα αυτή τη φορα στα 59 ευρω.... (ξαναλεω κατ' εμε απολυτως νορμαλ, συνηθισμένες και επαναλαμβανόμενες εδώ και χρονια πλεον τιμες)

http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=1403073r53q8oavgutyhr11533&o=82308

Αυτό δεν γράφει και ο άνθρωπος παραπάνω... ?

Φίλε frap73, ο adata φαίνεται πολύ καλός! αν τον παραλάβεις και δεις ότι ο δίσκος είναι αφαιρούμενος γράψε ένα σχόλιο να ξέρουμε. Ευχαριστώ πολύ.

Από το review φαίνονται φωτογραφίες από το εσωτερικό του άρα το πιθανότερο είναι να είναι αφαιρούμενος. ;-)

Δημοσ.

Σχετικά με την εγγύηση που αναφέρθηκε, επειδή πήγα και τον αγόρασα το δίσκο, το κουτί του επάνω αναφέρει (από τη Seagate όχι αυτοκόλλητο τοποθετημένο εκ των υστέρων) 2 χρόνια εγγύηση

• Like 1
Δημοσ.

<p>Σχετικά με την εγγύηση που αναφέρθηκε, επειδή πήγα και τον αγόρασα το δίσκο, το κουτί του επάνω αναφέρει (από τη Seagate όχι αυτοκόλλητο τοποθετημένο εκ των υστέρων) 2 χρόνια εγγύηση</p>

Ακομη και 2 χρονια που εχει παλι περισσοτερο αξιζει ο Adata λογω των τριων χρονων εγγυησης.
Δημοσ.

<p>Έχει παίξει ο ADATA (και γενικά 2.5αρης USB 3) σε χαμηλότερη τιμή από 55Ε ? Για να ξέρω να μην κάνω βιαστική αγορά.</p>

Έχω ακριβώς την ίδια απορία.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

55- 5€ δωροεπιταγη που εδινε το φεβρουαριο = 50€

Κατά τη γνώμη μου μόνο για αγορά από το κατάστημα.

Από το site το ΑΚΥΡΟ είναι πολύ πιθανό!

Είναι κλασική τακτική να προσφέρουν το ίδιο προϊόν με το ΜΜ στην ίδια τιμή χωρίς να έχουν απόθεμα (μάλλον για να κόψουν πωλήσεις από τους Γερμανούς??)

Δημοσ.

Είναι κλασική τακτική να προσφέρουν το ίδιο προϊόν με το ΜΜ στην ίδια τιμή χωρίς να έχουν απόθεμα (μάλλον για να κόψουν πωλήσεις από τους Γερμανούς??)

Ναι αλλα παλι σε......Γερμανο πανε τα λεφτα..... :-D

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό δεν γράφει και ο άνθρωπος παραπάνω... ?

Toν Αdata τον εβαλα στην κουβεντα εγω με μια αναφορα μου στην προηγουμενη σελιδα. Η "προσφορα" εκεινη εχει ΛΗΞΕΙ (αν δεν κανω λαθος πρεπει να ηταν βδομαδιατικη από αυτές που βγαινουν κάθε Κυριακη). Χρησιμοποιησε παρελθοντικο χρονο οποτε υπεθετα ότι την πηρε οσο ηταν "ενεργη", εδωσα διαφορετικο λινκ για διαφορετικο χρωμα, αρα όχι, δεν γραφει ακριβως αυτό που λεω, εγω μιλαω για δυνατοτητα παραγγελιας τωρα και όχι πριν 2,5-3 βδομάδες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...