nikos5800 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 the_colonel αγορινα αστο καλυτερα , ακου εκει τα περισσοτερα ps3 games ειναι στα 1080π σε λιγο θα μας πεις οτι τρεχουν στα 60fps με 4d γραφικα το ps4 μεχρι στιγμης εχει πουλησει 6m σε 3.5 μηνες ενω το χ1 3.5m σε μολις 9 χωρες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 misstype, λογικά PS4 ήθελε να γράψει...
Bourdoulas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δεν ξέρω τι διαβάζετε και τα γράφετε αυτά αλλά εγώ αυτό που έχω δει μέχρι στιγμής είναι ότι οι κονσόλες πάνε από το καλό στο καλύτερο. Η έβδομη γενιά πούλησε συνολικά 211 εκατομμύρια κονσόλες, ενώ η 8 ξεπέρασε κατά πολύ αυτό τον αριθμό (261 εκατομμύρια). Θέλετε να πάμε και πιο πίσω; Η 5 γενιά πούλησε "μόλις" 145 εκατομμύρια περίπου. Αυτό που βλέπω είναι να υπάρχει άνοδος στις πωλήσεις και όχι καταστροφή ("Κάθε γενιά και χειρότερα"). Ο κόσμος δεν θέλει PC. Ο κόσμος θέλει να πατάει το On και τέλος. Άντε να κάνει κάποιο update, το πολύ. Μην συγκρίνετε την μάζα με εμάς που είμαστε ένα μικρό ποσοστό. Αυτό που βλέπω είναι ότι πολλοί πάνε να "τελειώσουν" την νέα γενιά πριν καλά καλά αρχίσει, χωρίς να υπάρχει λόγος. Θα συμφωνήσω λοιπόν ότι θα πρέπει να κλείσει ο κύκλος. Όσον αφορά τις αναλύσεις από τους "ειδικούς" είναι να είχαμε να λέγαμε. 2 φορές θα βγουν σωστές, 8 λάθος. Απλά η γνώμη μου.
KilliK Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 @Βοurdoulas καλα τα λες..NOT The Console Market Is In Crisis http://techcrunch.com/2014/03/09/console-crisis/
Bourdoulas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μα καλά εσύ δεν έγραψες στο προηγούμενο ποστ σου περιμενε να ολοκληρωσουν τον κυκλο τους, ωστε να οριστικοποιηθει το τελικο μεριδιο αγορας που θα κατεχουν, και τον συνολικο αριθμο πωλησεων που θα εχουν επιτευξει. τοτε θα βγουν τα σωστα συμπερασματα. Τι μου παραθέτεις λοιπόν; Ένα άρθρο που μας λέει ότι σε 10 χρόνια οι κονσόλες θα έχουν πεθάνει γιατί δεν έχουν πουλήσει όσο πούλησαν οι προηγούμενες την αντίστοιχη περίοδο των παχιών αγελάδων;
KilliK Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 διαβασες την αναλυση στο λινκ που παρεθεσα; οταν οι πωλησεις στην πρεμιερα της νεας γενιας κονσολων, η οποια ειναι κατα πολυ φθηνοτερη,απευθυνομενη σε μεγαλυτερο αγοραστικο κοινο και χωρις τριτο ανταγωνιστη, ειναι τραγικα φτωχοτερες σε συγκριση με τις αντιστοιχες των προηγουμενων, εσυ περιμενεις τα τελικα μεριδια αγορας να, εστω, φθασουν τα αντιστοιχα των παλιων; καλα, περιμενε τοτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα