nike1600 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Καλησπερα. Σημερα ξαφνικα μετα αφου εβγαλα την μπαταρια στην μητρικη για να κανω bios restore (το ειχα κλοκαρισμενο στα 4ghz και ηθελα να το παω στοκ) το pc μπουταρε κανονικα και ολα οκ, ωστοσο, στο cpu z και ολα τα συναφη προγραματα αναγνωριζεται μονο ο ενας πυεηνας με ενα thread αντι για 2 πυρηνες με 4 threads που εχει κανονικα, τι μπορει να ειναι?
nike1600 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Να σημειωσω οτι εχω το τελευταιο bios, και οτι οταν ανοιγει ακουγεται ενα μπιπ. Παιδια βοηθεια!
instasomniac Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Στο task manager/resource monitor τους εμφανίζει όλους; Αν όχι, τσεκαρε bios και msconfig μήπως έχουν ρυθμίσεις που περιορίζουν τον αριθμό πυρήνων. Εμφανίζεται ο σωστός cpu; Τι εννοείς ακούγεται ένα μπιπ; Πάντα δεν ακουγόταν αυτό το μπιπ; Ένα σύντομο μπιπ σημαίνει οτι ξεκίνησε η μητρική και λειτουργεί κανονικά. Οποιοδήποτε διαφορετικό μπιπ σημαίνει προβλημα. edit: Have you tried turning it off and on again?
nike1600 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Λοιπον λυθηκε, οριστε τι εκανα για οποιον ενδιαφερεται: Επειδη τα εκανα ολα μαζι δεν ξερω ποιο τελικα δουλευε αλλα οριστε: Κατεβασα τους τελευταιους driversγια το chipset intel, και υστερα στο msconfig παατηρησα οτι στο αριθμος πυρηνων πλεον εγραφε 1 αντι για τεσσερα που ειχα τικαρει, οποτε ξετικαρα το κουτακι. Υστερα( μαλλον αυτη ηταν η λυση) εκανα flash bios και εβαλα την πρωτη εκδοση την f1. Υστερα μπουταροντας και μπαινοντας στα win ολα ηταν οκ.
GeorgeHellas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Σρυ που επεμβαίνω απλα με τρόμαξε ένα σχόλιο παραπάνω.. Εγώ απο το Σεπτέμβριο που πβρα το πσ δεν έχω ακουσει κανένα μπιπ απο τη μητρική μου... Έχω τη 990xa ud3
Xristaras12 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 το ηχειακι το εχεις συνδεσει; κανει ενα μπιπ πριν δειξει το bios logo.
GeorgeHellas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Στο εshοp μου τον είχαν συναρμολογήσει οπότε δεν γνωριζω...πως μπορώ να το ελενξω;
instasomniac Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Στο εshοp μου τον είχαν συναρμολογήσει οπότε δεν γνωριζω...πως μπορώ να το ελενξω; Προφανώς δε σύνδεσαν το ηχειάκι (κλασσικό). Και εγώ αποσυνδεδεμένο το έχω. Μην ανησυχείς.
Xristaras12 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Στο εshοp μου τον είχαν συναρμολογήσει οπότε δεν γνωριζω...πως μπορώ να το ελενξω; ανοιγεις το καπακι και κοιτας στη μητρικη κατω δεξια αν στη θεση speaker υπαρχει ηχειακι η οχι http://www.noticias3d.com/articulos/201111/ga990X/imagenes/placa2.jpg στο πορτοκαλι κομματι,διπλα απ το f usb3 f panel.
instasomniac Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δεν είναι απαραίτητο να βλέπεις το ηχειάκι. Μπορεί να είναι ενσωματωμένο στο κουτί.Αν είναι συνδεδεμένο ένα καλώδιο στη θύρα που έδειξε ο xristaras12 (την κάτω δεξιά πορτοκαλί με 4 καρφάκια στη φωτογραφία) τότε είναι συνδεδεμένο το ηχειάκι. Υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει τέτοιο καλώδιο και μην είναι συνδεδεμένο τίποτα στη θύρα. Σημαίνει πως αυτός που το συναρμολόγησε δεν έβαλε το ηχειάκι και το κουτί δεν έχει ενσωματωμένο ηχείο
GeorgeHellas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 λογικά μου φάγανε το ηχειάκι γιατί το βύσμα ήταν άδειο.... και δεν είδα παρόμοιο καλώδιο
Xristaras12 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 το ηχειακι ειναι 99% στο κουτι,δεν παει με τις μητρικες. Και εγω δηλαδη στην 990ΧΑ δεν ειχα ηχειακι μεσα,ουτε σε asus P6T ειχα δει να εχει ηχειακι.Μονο τα κουτια το εχουν στο κουτακι με τα αξεσουαρ τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα