Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να δώ σε ποιες εταιρείες έχουμε την επιλογή να μην χρησιμοποιούμε τον δικό τους εξοπλισμό και να βάζουμε τον δικό μας νομίζω είχα ακούσει ότι μπορείς  να το κάνεις στην WIND ισχύει; και γνωρίζετε άλλες;

Δημοσ.

Εγώ έχω on telecom και χρησιμοποιώ αγοραστό modem και όχι το μαμα.

Και εγώ έχω vivodi κύριε καθηγητά που είναι το ίδιο πράγμα αλλά νομίζω δεν μπορώ γιατί θα χάσω την τηλεφωνία

Δημοσ.

σε forthnet γινεται στανταρ,ειμαι πανω απο 6 χρονια συνδρομητης(απο τοτε που δεν ηταν καν στο ιδιοκτητο)και απο τοτε αλλαζω συνεχεια ρουτερακια χωρις κανενα θεμα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν έχεις voip επικοινωνία τότε ναι. Εγώ δεν έχω voip

Λέτε να μπορώ να αλλάξω και να φύγω από το voip; εσείς είστε από την αρχή χωρίς voip;

Δημοσ.

Λέτε να μπορώ να αλλάξω και να φύγω από το voip; εσείς είστε από την αρχή χωρίς voip;

Πως εχεις voip?? 

Δημοσ.

Πως εχεις voip?? 

Δεν ξέβρω από όταν έκανα την σύνδεση εδώ και κάποια χρόνια αυτό το πακέτο μου είχαν δώσει και τότε ήμουν μικρός και άμαθος.

Δημοσ.

Η τηλεφωνική συσκευή συνδέεται πάνω στο modem? Δλδ αν κλείσεις το modem έχεις τηλέφωνο?

Ακριβώς το τηλέφωνο μπαίνει στο μόντεμ χωρίς μόντεμ ή χωρίς ρεύμα καπούτ τηλέφωνο

Δημοσ.

Μπούρδα μου φαίνεται το voip. Αν μπορείς κάνε αίτηση και φύγε από voip.

Ευχαριστώ θα το ρωτήσω θα τους τρίξω τα δόντια η cyta με παρακαλάει.Ξέρετε στην cyta τι ισχύει με τον εξοπλισμό η τι λέει σαν εταιρεία;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...