Captain Nemo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ψάχνω να δώ σε ποιες εταιρείες έχουμε την επιλογή να μην χρησιμοποιούμε τον δικό τους εξοπλισμό και να βάζουμε τον δικό μας νομίζω είχα ακούσει ότι μπορείς να το κάνεις στην WIND ισχύει; και γνωρίζετε άλλες;
veteranos123 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Εγώ έχω on telecom και χρησιμοποιώ αγοραστό modem και όχι το μαμα. 1
Captain Nemo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Εγώ έχω on telecom και χρησιμοποιώ αγοραστό modem και όχι το μαμα. Και εγώ έχω vivodi κύριε καθηγητά που είναι το ίδιο πράγμα αλλά νομίζω δεν μπορώ γιατί θα χάσω την τηλεφωνία
Xristaras12 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 σε forthnet γινεται στανταρ,ειμαι πανω απο 6 χρονια συνδρομητης(απο τοτε που δεν ηταν καν στο ιδιοκτητο)και απο τοτε αλλαζω συνεχεια ρουτερακια χωρις κανενα θεμα. 1
veteranos123 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Αν έχεις voip επικοινωνία τότε ναι. Εγώ δεν έχω voip
Captain Nemo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Αν έχεις voip επικοινωνία τότε ναι. Εγώ δεν έχω voip Λέτε να μπορώ να αλλάξω και να φύγω από το voip; εσείς είστε από την αρχή χωρίς voip;
veteranos123 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ναι από την αρχή. δεν νομίζω να έχει να κάνει σχέση η vivodi με την On TELECOM.
Zapee995 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Λέτε να μπορώ να αλλάξω και να φύγω από το voip; εσείς είστε από την αρχή χωρίς voip; Πως εχεις voip??
Captain Nemo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Πως εχεις voip?? Δεν ξέβρω από όταν έκανα την σύνδεση εδώ και κάποια χρόνια αυτό το πακέτο μου είχαν δώσει και τότε ήμουν μικρός και άμαθος.
veteranos123 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Η τηλεφωνική συσκευή συνδέεται πάνω στο modem? Δλδ αν κλείσεις το modem έχεις τηλέφωνο?
Captain Nemo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Η τηλεφωνική συσκευή συνδέεται πάνω στο modem? Δλδ αν κλείσεις το modem έχεις τηλέφωνο? Ακριβώς το τηλέφωνο μπαίνει στο μόντεμ χωρίς μόντεμ ή χωρίς ρεύμα καπούτ τηλέφωνο
veteranos123 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μπούρδα μου φαίνεται το voip. Αν μπορείς κάνε αίτηση και φύγε από voip.
Captain Nemo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μπούρδα μου φαίνεται το voip. Αν μπορείς κάνε αίτηση και φύγε από voip. Ευχαριστώ θα το ρωτήσω θα τους τρίξω τα δόντια η cyta με παρακαλάει.Ξέρετε στην cyta τι ισχύει με τον εξοπλισμό η τι λέει σαν εταιρεία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα