Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω ψάξει μπολικά posts στο διαδύκτιο και άκρη ακόμα δεν έχω βγάλει (πολλοί δίνουν ώς λύση το overclocking των μνημών). Έχω την μητρική της Gigabyte GA-X58A-UD3R (rev. 2.0) . Αρχικά της είχα μία 1600 MHz 4GB single stick μνήμη την οποία πάλι την υποβάθμιζε σε 1066 MHz. Ύστερα έβαλα 4 μνήμες ADATA (link1, link2) στα 1333 MHz και πάλι τα ίδια.

Για την 1600 MHz μνήμη ίσως να ήταν λογικό αυτό που συνέβαινε, αφού στην ιστοσελίδα της μητρικής γράφει πως δεν υποστηρίζει 1600 MHz μνήμες. Όμως οι 1333 MHz υποστηρίζονται βάση του site. Οι μνήμες έιναι εγκατεστημένες σε triple-channel. Τώρα πως γίνεται triple-channel με 4 μνήμες, αυτό είναι μια αλλή απορία που έχω. Ο κατασκευαστής στο manual λέει πως γίνεται. Όποιοι γνωρίζουν, παρακαλώ πείτε.

Πάντως για να έιμαι σίγουρος, έβαλα να λειτουργήσει το PC μόνο με 3 μνήμες triple-channel και πάλι τα ίδια.

Επεξεργαστής είναι ο i7-950, σκληρός SSD SATA 3 της Corsair, τροφοδοτικό hipro-tech 750 watt, GPU: AMD HD4850 x2 Crossfire mode.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Λογικά ο υπερχρονισμός είναι η λύση ή αλλιώς η χειροκίνητη εισαγωγή την ρυθμίσεων απο το bios

Δημοσ.

Link.png Site: i7950

αν πας στην συμβατη μνημη θα δεις οτι ο πεξεργαστης μπορει να δουλεψει μνημες μεχρι 1066 για αυτο βλεπεις να τις ρίχνει.οποτε ο μονος δρομος για να δουλεψουν σωστα ειναι το oc.

• Like 1
Δημοσ.

Link.png Site: i7950     αν πας στην συμβατη μνημη θα δεις οτι ο πεξεργαστης μπορει να δουλεψει μνημες μεχρι 1066 για αυτο βλεπεις να τις ρίχνει.οποτε ο μονος δρομος για να δουλεψουν σωστα ειναι το oc.                  

Φίλε μου ευχαριστώ πάρα πολύ! Μου έλυσες τα χέρια !

Κάτι άλλο όμως που ήθελα να ρωτήσω είναι αν αυτή η υποβάθμιση, κάνει κακό στις μνήμες ?

Δημοσ.

Κάτι άλλο όμως που ήθελα να ρωτήσω είναι αν αυτή η υποβάθμιση, κάνει κακό στις μνήμες ?

απολύτως κανένα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...