mark75 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να σας ρωτήσω για κάτι που προέκυψε ξαφνικά και δεν μπορώ να το εξηγήσω Χρησιμοποιώντας μία κεραία wifi (power on dmg-05) βλέπω με τον σταθερό υπολογιστή 4 ασύρματα δίκτυα από μαγαζιά-καφετέριες ενώ με το λαπτοπ μου 3 δίκτυα. Δηλαδή ξαφνικά το λαπτοπ δεν βλέπει ένα ασύρματο δίκτυο το οποίο είχα αποθηκεύσει κανονικά ενώ ο σταθερός υπολογιστής το βλέπει κανονικά. Η κεραία εννοείται είναι πάντοτε στο ίδιο σημείο. Ο σταθερός έχει win 7 ενώ το λαπτοπ 8.1 Επίσης πήρα το λαπτοπ και πήγα κοντά στο μαγαζί χωρίς την κεραία αλλά ούτε και έτσι είδε το δίκτυο. Να έκανα κάτι και να μην το κατάλαβα δεν ξέρω,τι να σας πω Και κάτι άλλο. Πως βρίσκεις στα win 8.1 τα αποθηκευμένα ασύρματα δίκτυα?
bilakos10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 <p>Καλησπέρα παιδιά!</p> <p>Θα ήθελα να σας ρωτήσω για κάτι που προέκυψε ξαφνικά και δεν μπορώ να το εξηγήσω</p> <p>Χρησιμοποιώντας μία κεραία wifi (power on dmg-05) βλέπω με τον σταθερό υπολογιστή 4 ασύρματα δίκτυα από μαγαζιά-καφετέριες ενώ με το λαπτοπ μου 3 δίκτυα.</p> <p>Δηλαδή ξαφνικά το λαπτοπ δεν βλέπει ένα ασύρματο δίκτυο το οποίο είχα αποθηκεύσει κανονικά ενώ ο σταθερός υπολογιστής το βλέπει κανονικά. Η κεραία εννοείται είναι πάντοτε στο ίδιο σημείο.</p> <p>Ο σταθερός έχει win 7 ενώ το λαπτοπ 8.1</p> <p>Επίσης πήρα το λαπτοπ και πήγα κοντά στο μαγαζί χωρίς την κεραία αλλά ούτε και έτσι είδε το δίκτυο.</p> <p>Να έκανα κάτι και να μην το κατάλαβα δεν ξέρω,τι να σας πω</p> <p>Και κάτι άλλο. Πως βρίσκεις στα win 8.1 τα αποθηκευμένα ασύρματα δίκτυα?</p> Αν το κανάλι στο οποίο λειτουργεί το συγκεκριμένο δίκτυο είναι μεγαλύτερο του 10 τότε αυτό πιθανώς να αποτελεί τον λόγο που δεν το βλέπει το λαπτοπ σου. Sent from my U8815 using Insomnia 1
mark75 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου ,οπότε άν είναι έτσι μάλλον δεν υπάρχει λύση στο πρόβλημα. Δεν ξέρω άν βοηθάει σε κάτι , το λαπτοπ μου είναι ένα lenovo essential g 500. Καμμιά απάντηση έχουμε όσον αφορά το τελευταίο μου ερώτημα?
bilakos10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου ,οπότε άν είναι έτσι μάλλον δεν υπάρχει λύση στο πρόβλημα. Δεν ξέρω άν βοηθάει σε κάτι , το λαπτοπ μου είναι ένα lenovo essential g 500. Καμμιά απάντηση έχουμε όσον αφορά το τελευταίο μου ερώτημα? Νομίζω πως η microsoft έχει αφαιρέσει την δυνατότητα να διαχειρίζεσαι τα αποθηκευμένα δίκτυά σου. Ένα πρόγραμμα που θεωρητικά κάνει αυτή την δουλειά είναι τούτο: http://main.kerkia.com/Products/WinFi/description.aspx Αν απλά θες να δεις τα αποθηκευμένα δίκτυά σου μπορείς να τρέξεις την παρακάτω εντολή σε CMD: netsh wlan show profiles
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα