dtzankatian Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα προβλημα που εχω εχω την εξης μητρικη Gigabyte GA-Z68P-DS3 και τις εξης μνήμες Corsair XMS3 DDR3 8GB 2x4 GB στα 1600MHz εχω εγκαταστησει το CPUz και οταν το ανοιγω εκει που λεει για το frequency της μνήμης μου λεει οτι τρεχει στα 802,1MHz γιατι το κανει αυτο μηπως χρειαζεται καποια ρυθμιση στο BIOS τα Windows που εχω επανω ειναι τα Windows 7 SP1 x64 .Γιατι δεν γραφει οτι τρεχει στα 1600MHz ? Ευχαριστω.
zackeron Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 μια χαρα ειναι οι μνημες σου, ειναι σωστα ρυθμισμενες 1
dtzankatian Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 ναι ομως γιατι αφου ειναι στα 1600MHz δεν το γραφει στο CPUz? σε ευχαριστω για την απαντηση σου
kosegdit Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 DDR σημαίνει Double Data Rate. Οπότε όπως σου είπαν και παραπάνω, ό,τι βλέπεις στο cpuz, το κάνεις x2. 1
dtzankatian Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 σας ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια σας να στε καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα