Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Το πσ του αδερφού μου μετά από λίγα λεπτά η ώρες freezarh και του έτρεξα memtest 26 pass 0 error

έβαλα και το prime95 άρχισε να τρέχει και μετά freezare πάλι μόνο λολ αν παίζει και καμιά φορά δεν έχει θέμα άλλα μετά κολλάει η μπορεί να κολλήσει με το που το άνοιξη...Το πήγα σε τεχνικό και μου είπε ότι είναι εντάξει δεν έχει κάποιο πρόβλημα και πάλι τα ίδια μου κάνει...(Κάρτα γραφικών δεν έχει μέσα έχει της motherboard)

Καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

Αφου κολλησε εν ωρα λειτουργιας του Prime τοτε μαλλον ο επεξεργαστης σας κανει το προβλημα. 

Τον δισκο το τσεκαρες για υγεια με το HDD Sentinel?

Δημοσ.

Ναι ο δίσκος είναι 100% αλλά είναι φορές που δεν κολλάει καν...και κάνει κάτι σαν γραμμές όταν κολλάει στην οθόνη σαν να τα 

φτύνει η κάρτα γραφικών ένα πράγμα

Δημοσ.
Δημοσ.

Αν μπορείς άνοιξε το πλαϊνό καπάκι και τσέκαρε το γιατί υποψιάζομαι το τροφοδοτικό σου.

Κάνε boot με το memtest και άστο 3 - 4 ώρες για να δούμε αν είναι εντάξει οι ram.

Δημοσ.

Το ένα είναι το τροφοδοτικό όπως λέει και ο φίλος veteranos123.

Το άλλο ίσως είναι κάποιος driver. Για θυμήσου έκανες κανένα update σε drivers κάρτας γραφικών ή κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

Αν τα προβλήματα άρχισαν αφού άλλαξε την ram και την mobo υποψιάζομαι ένα από τα δύο εκτός αν δεν πέρασε κάποιον driver (πχ του επεξεργαστή).

Δημοσ.

Αν μπορείς άνοιξε το πλαϊνό καπάκι και τσέκαρε το γιατί υποψιάζομαι το τροφοδοτικό σου.

Κάνε boot με το memtest και άστο 3 - 4 ώρες για να δούμε αν είναι εντάξει οι ram.

24ωρο ετρεχαι το memtest εκανε 26 pass

Αν τα προβλήματα άρχισαν αφού άλλαξε την ram και την mobo υποψιάζομαι ένα από τα δύο εκτός αν δεν πέρασε κάποιον driver (πχ του επεξεργαστή).

Οχι χρονια εχω που αλλαξα Mobo και ram 

Δημοσ.

Μήπως έκανες καμιά εγκατάσταση νέων drivers? Κολλάει μόνο όταν παίζεις παιχνίδια? 

4 φόρες έκανα format και έβαλα τα drivers και πάλι το ίδιο πρόβλημα 

Ποιό είναι το τροφοδοτικό τελικά;

Θα βγάλω καμιά φωτογραφία να την ανεβάσω γιατί δεν βγάζω άκρη

Τροφοδοτικό:Bestec model:ATX0300P5WC     Rev:A

Οκ το βρήκα 

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε τα ιδια σε εναν φιλο ειχε θεμα με PSU(τροφοδοτικο) αλλα για να σε 100% σιγουρος τσεκαρε και θερμοκρασιες με κανα προγραμμα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...