stefanos777 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Για σας παιδιά. Έχω 2 κάρτες γραφικών ASUS GeForce® GTX 760 DirectCU II και θέλω να πάρω και μια τρίτη για να γίνει 3-Way SLI. Η μητρική που έχω είναι η X79-DELUXE της ASUS. Στα χαρακτηριστικά της μητρικής αναφέρει ότι υποστηρίζει 3-Way SLI. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το αναφέρει έτσι 3 x PCIe x16 3.0/2.0 (dual x16 ή x16/x8/x8). Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι σημαίνει αυτό; 1
Hawk7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Aν η καρτες γραφικων που εχεις,ειναι των 2GB,το 3-sli κατα την γνωμη μου ειναι αχρηστο. Οι μνημες ΔΕΝ προστιθονται στο sli-cf κλπ... Με ενα sli εισαι μια χαρα. Τοσα χρηματα,καλυτερα να επαιρνες μια 780ti,'η μια titan.Μονο πλεονεκτηματα θα ειχες.
Zapee995 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Σημαίνει ότι για 3way θα δουλέψει η μία κάρτα σε ταχύτητα xq 16 και οι άλλες δύο x8. 1
Foxoulhs Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Για σας παιδιά. Έχω 2 κάρτες γραφικών ASUS GeForce® GTX 760 DirectCU II και θέλω να πάρω και μια τρίτη για να γίνει 3-Way SLI. Η μητρική που έχω είναι η X79-DELUXE της ASUS. Στα χαρακτηριστικά της μητρικής αναφέρει ότι υποστηρίζει 3-Way SLI. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το αναφέρει έτσι 3 x PCIe x16 3.0/2.0 (dual x16 ή x16/x8/x8). Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι σημαίνει αυτό; Νομιζω δεν εχεις προβλημα..απλα σου λεει οτι υποστηριζει και ποιο παλιες καρτες με PCIe x16 2.0 αντι για τις καινουριες με 3.0[
stefanos777 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ναι είναι 2GB. Άρα όταν έχεις δύο δουλεύουν x16 και όταν έχεις τρεις μόνο η πρώτη δουλεύει x16 και οι άλλες δύο x8; Ουσιαστικά αφού δεν προστίθεται η μνήμη είναι το ίδιο είτε έχεις 3-Way SLI είτε σκέτο SLI ε;
Hawk7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ναι είναι 2GB. Άρα όταν έχεις δύο δουλεύουν x16 και όταν έχεις τρεις μόνο η πρώτη δουλεύει x16 και οι άλλες δύο x8; Ουσιαστικά αφού δεν προστίθεται η μνήμη είναι το ίδιο είτε έχεις 3-Way SLI είτε σκέτο SLI ε; Για το pci-e ισχυει αυτο που σου ειπε ο Zapee,για δε την λυση των 3,εγω συνεχιζω να σου λεω οτι δεν ειναι καλο. Η μνημη και των 2 καρτων θα ειναι αυτη της μιας.Δηλαδη 2GB. Θα εχεις προβλημα με το scaling και τα drivers.Ξεχωρα το Pci-e. Η καλυτερη λυση παντα ειναι μια καρτα δυνατη οπως 780-780Ti,titan(για nvidia),και αν θελεις να κανεις sli το ξεκαθαριζεις απο την αρχη στον εαυυτο σου,και πας σε καρτες με λιγο μεγαλυτερη μνημη. Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη,και εκει θα βαδιζα απο την αρχη. Το να δωσεις 700 ευρω,και να τροφοδοτεις συνεχεια 3 καρτες,δεν ειναι καλο και για το ιδιο το πσ σου. Δεν ξερω τι τροφοδοτικο εχεις,και ποσο ανετος εισαι στο θεμα της ΔΕΗ(ας κανουμε και λιγο χιουμορ),αλλα προσωπικα 3 καρτες δεν θα εβαζα ποτε στο πσ μου. Το πολυ ενα sli-titan,που εχει και νοημα!Η Titan εχει 6GB RAM,και ο πυρηνας της,δινει νοημα στο sli. Mε το sli εγω πιστευω εισαι μια χαρα. Αυτα παντα αποψη μου.
pnick Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Για σας παιδιά. Έχω 2 κάρτες γραφικών ASUS GeForce® GTX 760 DirectCU II και θέλω να πάρω και μια τρίτη για να γίνει 3-Way SLI. Η μητρική που έχω είναι η X79-DELUXE της ASUS. Στα χαρακτηριστικά της μητρικής αναφέρει ότι υποστηρίζει 3-Way SLI. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το αναφέρει έτσι 3 x PCIe x16 3.0/2.0 (dual x16 ή x16/x8/x8). Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι σημαίνει αυτό; Αν έχεις οθόνη 1920x1080 το τριπλό sli δεν θα σου προσφέρει κάτι. Έχει νόημα για μεγαλύτερες αναλύσεις. Νομίζω ότι το διπλό που έχεις τώρα βγάζει σχεδόν την maximum απόδοση που μπορείς να δείς με συνδυασμό καρτων gtx 760. Ας πούν και αλλοι που ξέρουν το θέμα.
stefanos777 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Από τι κατάλαβα αφού έχω τις 2 κάρτες ας μείνω εκεί γιατί η τρίτη κάρτα είναι πεταμένα χρήματα. Και κάτι ακόμα. Μέσα στο κουτί έχει δύο brige για να συνδέσεις τις κάρτες για το SLI. Η μία γράφει σκέτο SLI και η άλλη 3-Way SLI. Εγώ έβαλα αυτήν που έγραφε 3-Way SLI γιατί έχει ποιοτικότερη κατασκευή και κρατάει καλύτερα τις κάρτες μέσα στο κουτί. Υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα;
Ailuros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Για μενα το mGPU γενικα ειναι πεταμενα λεφτα, αλλα αγνοησε την προκαταληψη μου. Εκτος αυτων που σου ειπαν τα παιδια δεν προλαβαινει ο επεξεργαστης σου και τις 3 και ειδικα στα 1080p. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα