Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ @ skoulas

Μεταφορικά δεν έχει σίγουρα ρε παιδιά?

Αν βάλεις τον κωδικό 5FOTOPRINT7 δεν έχει μεταφορικά.

Πληρώνοντας με PayPal το συνολικό κόστος για 30 φωτογραφίες (12.6x18.3cm) είναι 3,11 €.

Δημοσ.

για 1.20 ευρω λιγοτερα στην 30αδα,στελνετε σε αγνωστους τις φωτο σας;γιατι στα μεντια ,η εκτυπωση 10*15 που ειναι και η πλειοψηφια των αλμπουμ σε ενα σπιτι,βγαινει 4.20 /30φωτο.....και μενει και το χρημα μεσα,και δεν εμπλεκεται αθρωπας στην διαδικασια.....μονο εσεις.....και το μηχανημα....και ειναι και ποιοτικες.....

το ποιοτικές είναι σχετικό εμενα δεν μου αρεσαν καθολου σε σχεση με καποιες που εβγαλε ενας φιλος σε φωτογραφειο

Δημοσ.

Σχετικό είναι και αυτό που γράφεις.

Συγκρίνεις ίδιες φωτογραφίες?

Είσαι σίγουρος ότι αυτό που έβλεπες στην οθόνη του υπολογιστή σου ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα, εγώ αλλιώς βλέπω τις φωτογραφίες στην οθόνη του φορητού και αλλιώς σε pc-monitor.

Και εμένα κάποιες δεν μου άρεσαν αλλά έφταιγαν οι φωτογραφίες, άσε που κόστισαν το 1/3 από την τιμή για εκτύπωση στην Ελλάδα.

Ο καθένας τα υπολογίζει και κρίνει.

Δημοσ.

Eπίσης δεν είναι σωστό να συγκρίνεις εκτύπωση 10x15 με 12.6x18.3. H πρώτη επιφάνεια είναι μόλις το 65% της δεύτερης... Παραπάνω χαρτί λοιπόν, περισσότερα μελάνια και παρόλα αυτά σχεδόν 30% φθηνότερη τιμή! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια ποσο καιρο κανουν να ερθουν? Hong kong ειδα . κλασσικα 15-20 μερες?? 

edit : χθες βραδυ εγινε η παραγγελια , σημερα πρωι εγινε shipped!   :P 

Επεξ/σία από futureshock
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια ποσο καιρο κανουν να ερθουν? Hong kong ειδα . κλασσικα 15-20 μερες?? 

edit : χθες βραδυ εγινε η παραγγελια , σημερα πρωι εγινε shipped!   :P 

Έκανα την παραγγελία 30 Ιουλίου και παρέλαβα 8 Αυγούστου (9 ημέρες).

Πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρει κανείς ακριβείς αναλογίες για τις φωτογραφίες; Πχ έχω αρκετές φωτογραφίες 3264x2448 αλλά δεν μου κάνουν οι αναλογίες ίδιες με το 7x5. Πρέπει να τις κάνω crop σε 3264x2331 για να έχει ίδιες αναλογίες;

Δημοσ.

Πρεπει να τις κανεις crop.Αλλιως ειτε θα σου κοψουν φωτογραφια,ειτε θα εχεις λευκες μπαρες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...