jimis888 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Ο κωδικος μπορει να χρησιμοποιηθει μια φορα/λογαριασμο και ισχυει μεχρι 12/03... εληξε εχει προσφορα μειον 35% πλεον
@topos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Με το που γραφεσαι στο site εχει πολλα "δωρα" εγγραφης,τα οποια ομως δεν συνδιαζοντε με τις επιπλεον εκπτωσεις. Καποια απο αυτα αξιζουν καποια αλλα οχι π.χ 10 prints 12x16inch+20 8X10prints. Μετα εχει 10αδες μπιχλιμπιδια απο ρολογια,dog tags,τσαντες κτλ. Βεβαια τα μεταφορικα εκτοξευοντε οποτε εκτιμω οτι πρακτικα πληρωνεις εμμεσα τις εκτυπωσεις,αλλα και παλι μαλλων αξιζει. Εγω προσωπικα ξεκινησα για τα 30 5χ7 της προσφορας αλλα λογο μπερδεματος με την paypal δεν το προλαβα,αλλα κατεληξα με ~30 4χ6, 70- 5χ7 , 3 8χ10 και 10 12χ16 εκτυπωσεις στα 30 ευρω οποτε μαλλων ειναι φτηνος ανεξαρτητα απο τις προσφορες. Εαν φτασουν ποτε(πολυ δυσαρεσκια στο νετ) και ειναι τουλαχιστων μετριας ποιοτητας μαλλων θα προχωρησω και σε 2η μεγαλυτερη παραγγελια. Οπως και να εχει μολις παραλαβω θα δωσω επιπλεων feedback.
skoulas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Παρελαβα χτες (8 ημερες μετα την αποστολη...!!!) τις 2 30αδες...αυτη τη φορα δεν ειχαν την λευκη γραμμη (που περιεγραφα στο πρωτο μου post) οποτε το λαθος ηταν δικο τους μιας και δεν εκανα κατι διαφορετικο...ελπιζω οτι οσοι κανατε παραγγελια δεν ειχατε κανενα προβλημα....
Atakas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Παρελαβα χτες (8 ημερες μετα την αποστολη...!!!) τις 2 30αδες...αυτη τη φορα δεν ειχαν την λευκη γραμμη (που περιεγραφα στο πρωτο μου post) οποτε το λαθος ηταν δικο τους μιας και δεν εκανα κατι διαφορετικο...ελπιζω οτι οσοι κανατε παραγγελια δεν ειχατε κανενα προβλημα.... Δεν έχω παραλάβει ακόμα, θα ενημερώσω όμως.
despina_83 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Παρέλαβα και εγώ χτες (είχα κάνει την παραγγελία στις 12/3, μια χαρά γρήγοροι είναι). Η ποιότητα των φωτογραφιών είναι πάρα πολύ καλή, δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένη. Σίγουρα θα τους ξαναπροτιμήσω γιατί και χωρίς τις προσφορές είναι πιο φτηνοί από τα εδώ καταστήματα. Ευχαριστώ τον topic starter!
papeipa Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Παρελαβα και εγω χτες , πολυ ικανοποιημενος απο την ποιοτητα , το χαρτι που επελεξα ήταν το γυαλιστερο, και είναι Fujicolor . Εχω ψωνισει απο Photo albums μεχρι μπρελοκ , xmas στολίδια , τραπουλες , και τωρα photo Prints και είναι πολυ γρήγοροι και ποιοτικοί.Δεν θελω να ξερω ποσο θα έδινα εδώ για 13x18 cm για 30 photos , σιγουρα παντω απο 8 ευρω αντι για 3.Παρεβαλε κανεις σας Ματ χαρτί , είναι και αυτο μια χαρα?
@topos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Παρελαβα και εγω σημερα περιπου 100φωτογραφιες σε ολα τα διαθεσιμα μεγεθη σε γυαλιστερο χαρτι. Να σημειωσω πως δεν εχω ξαναεκτυπωσει και πως καποιες απο αυτες τις φωτογραφιες ισως να ηθελα να τις χρησιμοποιησω και για πιο σοβαρους σκοπους. Σε πρωτη γρηγορη ματια,μιας και το φως στο οποιο βρισκομαι δεν βοηθαει(οποτε αυριο το πρωι θα τις δω καλυτερα) οι φωτογραφιες ειναι οκ για οποιαδηποτε αναμνηστικη χρηση. Εαν ομως ζητας απολυτη πιστοτητα μαλλων ειναι ελαχιστα off και αρκετα θα ελεγα ισως 1 stop πιο υποφωτισμενες(που ξαναλεω σε αναμνηστικες φωτο δεν προκειτε να το παρατηρησει κανεις). Ξερω βεβαια πως το λαθος πιθανοτατα να ειναι και δικο μου μιας και δεν εχω καλιμπραρισμενη οθονη και δεν εχω ριξει αρκετο διαβασμα πανω στην προετοιμασια των φωτο για εκτυπωση. Επιφυλλασομαι,στην δευτερη παραγγελια... Υ.Γ Σε μια μονο φωτογραφια ειχε κατι μαυρα σημαδια την οποια την καταστουν αχρηστη,αλλα για τα χρηματα που εδωσα δεν με ενοχλει καθολου. Υ.Γ2 Γενικα να προσεξετε το cropαρισμα κατα την επιλογη μεγεθους της εκτυπωσης,Θελει διαφορετικο στην καθε μια διασταση (αλλη η 4x6 αλλο η 5x7 κοκ.Διαφορετικα θα εμφανιζονται ασπρες λωριδες η ακομα χειροτερα μεγενθυμενες αυτοματα που χαλανε εντελως καδρο/συνθεση. Εμενα ολες βγηκανε σωστα απο αυτη την αποψη εκτος απο ελαχιστες που αποφασισα να βγαλω μικροτερες απο το 5x7 που ειχα σκοπο αρχικα αλλα επειδη οι συγκεκριμενες ηταν "αναμνηστικες" βαρεθηκα να ξαναμπω στην διαδικασια ξαναμαναcropαρισματος).
despina_83 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Eγώ τις παρέλαβα σε ματ χαρτί και είναι μια χαρά!
@topos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Τελικα δεν ειναι τοσο υποφωτισμενες σε φως της μερας(ανοιξα εχθες το βραδυ το πακετακι σε χωρο με χαμηλο φωτισμο).Οπως επισης και τα χρωματα δεν ειναι τοσο πορτοκαλι. Υ.Γ Σπαστικο που δεν μπορεις να παραγγειλεις και mat+glossy στην ιδια παραγγελια απο το Spam. Report me?Γενικοτερα ολο τους το site μια ασχημια...
Atakas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δεν έχω παραλάβει ακόμα, θα ενημερώσω όμως. (ακόμα να φτάσουν..)
skoulas Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Επαναφερω το θεμα γιατι η προσφορα επεστρεψε...εως 12/5 με τη χρηση του κωδικου PRINTS57... Μην ξεχνατε οτι ο κωδικος ισχυει ΜΟΝΟ 1φορα/λογαριασμο
skoulas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Αφου δεν υπαρχει καποιος αλλος να το παρακολουθει... Επαναφερω το θεμα γιατι η προσφορα επεστρεψε...εως 15/8 με τη χρηση του κωδικου 5FOTOPRINT7... Μην ξεχνατε οτι ο κωδικος ισχυει ΜΟΝΟ 1φορα/λογαριασμο
georgiou.cr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Αφου δεν υπαρχει καποιος αλλος να το παρακολουθει... Επαναφερω το θεμα γιατι η προσφορα επεστρεψε...εως 15/8 με τη χρηση του κωδικου 5FOTOPRINT7... Μην ξεχνατε οτι ο κωδικος ισχυει ΜΟΝΟ 1φορα/λογαριασμο Σε newsletter σου έχει έρθει ? Δεν βλέπω κάτι στο site
skoulas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Ναι ειναι απο newsletter...νομιζω οταν φτασεις στο checkout βαζεις τον κωδικο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις