Unforgiven21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 καλημερα, ενα λαπτοπ του φιλου μου το ανοιξε και βγαζει το bios κ μετα μενει μαυρη η οθονη..κ ακουγεται η βελονα του σκληρου να χτυπαει..εβγαλα το δικο μου το σκληρο απο το toshiba τον εβαλα και εγραφε εκκινηση των windows κολλαγε εκει και εκανε επανεκκινηση..γιατι;;;το λειτουργικο ηταν μεσα στο σκληρο απο το λαπτοπ μου..γτ;δεν επρεπε ν ανοιξει το Dell;;; η θελει φορματ παλι απ την αρχη στο λαπτοπ;;
washcloud Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Oι ραπτομηχανές και τα πικ-απ έχουνε βελόνες. Οι σκληροί δίσκοι έχουν κεφαλές. εβγαλα το δικο μου το σκληρο απο το toshiba τον εβαλα και εγραφε εκκινηση των windows κολλαγε εκει και εκανε επανεκκινηση..γιατι;;; το λειτουργικο ηταν μεσα στο σκληρο απο το λαπτοπ μου..γτ;δεν επρεπε ν ανοιξει το Dell;;; ...διότι δεν του άρεσε (του λειτουργικού σου) ο disk controller του ξένου λάπτοπ. Χοντρικά είναι σα να προσπαθείς να μπεις στο σπίτι σου με τα κλειδιά του αμαξιού σου. η θελει φορματ παλι απ την αρχη στο λαπτοπ;; ...έτσι ακριβώς.
Unforgiven21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 το χιουμορ σου απο μαυρο το πηρες;;;; :Ρ δηλαδη ειναι 100% θεμα σκληρου;; να αγορασω αλλον;;;αυτο ειναι σγρα;;;;
washcloud Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ποιό χιούμορ; Όσα έγραψα, ισχύουν. Όσο για το "αν είναι θέμα σκληρού και το να αγοράσεις άλλον", μας τα μπερδεύεις : Αρχικά δεν ρώτησες, αλλά δήλωσες ότι (στην ουσία) χτυπάει ο μηχανισμός κίνησης των κεφαλών (του δίσκου του laptop του φίλου). Κατόπιν ρώτησες "γτ δεν ανοίγει το Dell;" με τον δικό σου Toshiba σκληρό και μήπως χρειάζεται να επανεγκατασταθεί το λειτουργικό (και δόθηκε η απάντηση). Το αν χρειάζεσαι ν' αγοράσεις άλλον (εσύ ή ο φίλος...; ), είναι άλλο θέμα, δεν είναι; Τεσπα, αν αυτό που σε ενδιαφέρει πλέον είναι να ελεγθεί η κατάσταση του δίσκου του φίλου, το σωστό είναι να τον συνδέσεις εσωτερικά σε κάποιον σταθερό υπολογιστή, ως "δεύτερο" και να γίνει ο έλεγχος από εκεί. ...βέβαια παίζει να υπάρχει η περίπτωση να μας τα έκανες τουρλουμπούκι συντακτικά (και γενικώς εκφραστικά) και αυτό που εννοούσες ήταν ότι έβαλες τον σκληρό του φίλου στο δικό σου laptop ("για να δεις αν είναι ΟΚ ο σκληρός του") και όχι τον δικό σου σκληρό στο λάπτοπ του φίλου (για να δουλέψετε το laptop του). Τρελλά όμως, ε; (...στην περίπτωση λοιπόν που ισχύει το 2ο, το ερώτημα είναι, ο σκληρός του φίλου ΔΕΝ κάνει δηλαδή θορύβους, όταν τον συνδέεις στο δικό σου μηχάνημα; Και όπως και να 'χει, αυτός από εσάς τους δύο που τελικά έχει τα λεφτά, πριν πει να τα ξοδέψει, να βρει έναν σταθερό υπολογιστή, να τον συνδέσει εσωτερικά και εκκινώντας κανονικά τον σταθερό από το υπάρχον λειτουργικό του βασικού του σκληρού -χωρίς δηλαδή να προσπαθήσει να εκκινήσει από τον σκληρό του φίλου- να ελέγξει εάν ο φιλόδισκος είναι προσβάσιμος από το λειτουργικό, συν το να τρέξει το HD Sentinel και να δει τί αναφέρει για αυτόν -αφού τον επιλέξει στην λίστα με τους δίσκους στα αριστερά- και να ανεβάσει κι ένα screenshot του προγράμματος να δούμε κι εμείς τί γίνεται.)
Unforgiven21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 φιλε..αν παρω αλλο δισκο και βαλω τα windows θα δουλευει το λαπτοπ;;;
washcloud Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 ...δεν νομίζω να σου τα έγραψα δυσνόητα. Αρκετούτσικα ναι μεν και συμπτυγμένα, συμφωνώ, αλλά είναι ό,τι χρειάζεσαι για να μην κάνεις "τζάμπα αγορές"... ...αν από την άλλη, προτιμάς απλώς ένα "ναί" ή ένα "όχι" στην αποπάνω ερώτηση, θα σου πω...δύο λέξεις : "Λογικά, ναι". (Καθώς παν' απ' όλα αρκεί να μην έχει κάποιο πρόβλημα το laptop, για το οποίο δεν μίλησες καθόλου. Αν λοιπόν ΔΕΝ έχει και πάρεις νέο δίσκο και τον βάλεις πάνω, θα μπορέσεις να του περάσεις κατευθείαν Windows 7 ή 8.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα