zanskou Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Mε τις υβριδικές λύσεις στους φορητούς υπολογιστές/tablets, να γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς, η Acer σκοπεύει να επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να ανακοινώσει μια νέα συσκευή η οποία θα έχει την ονομασία Aspire Switch 10.Το Aspire Switch 10 θα είναι συμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής εφοδιασμένο με οθόνη αφής 10.1 ιντσών (άγνωστης ανάλυσης για την ώρα), ενώ το λειτουργικό του σύστημα θα είναι τα Windows 8.1. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την συσκευή, είτε ως tablet είτε και ως laptop τοποθετώντας το docking station-πληκτρολόγιο της εταιρείας. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι ότι το tablet θα μπορεί να κουμπώσει και από την ανάποδη πλευρά επάνω στο πληκτρολόγιο, δηλαδή με την οθόνη εκεί που κανονικά θα βρισκόταν η πλάτη του, κάτι που η Acer έχει ονομάσει presentation mode. Τέλος, όπως έγινε γνωστό, το νέο αυτό μοντέλο θα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο ενώ δεν γνωστοποιήθηκαν άλλες πληροφορίες γύρω από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε κάποια πληροφορία σχετικά με την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του ή την τιμή του. Site: NextPowerUp Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2014 από zanskou
tara493 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ωραίο φαίνεται, αλλά η τιμή μάλλον θα είναι υψηλή. 1
x_vagos_x Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ουάου. Πολύ καλή υλοποίηση. Είναι καιρός να ανεβαίνει αυτό το form factor. Ή μάλλον να κατεβαίνει... τιμολογιακά.
kostasfalcon Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Asus t100 για όποιον θέλει τα λεφτά του να πιάσουν τόπο.... 2
copydisk Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μήπως έχει εύκαιρη καμιά έρευνα που να δείχνει το ποσοστό της αγοράς που προτιμάει τέτοιες συσκευές ? Γιατί νομίζω ότι είναι πολύ παράξενο που παρουσιάζονται τόσες συσκευές hybrid
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 εγω ειμαι με την απορια το κατω μερος θα περιεχει επιπλεον αποθηκευτικό χωρο, μπαταρια, ραμ ή ακομα και ''καρτα γραφικων'' ή κανουμε ακριβος το ιδιο με τις σημερινες ταμπλετες μαζι με μια δερματινη θηκη και ενα ασυρματο πληκτρολογιο???
Dracon.74 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Όντως μοιάζει όμορφο. Βέβαια μένει να γνωστοποιηθούν όλα τα χαρακτηριστικά του. Πάντως, οι 10.1'' είναι εντάξει για tablet, μικρή όμως για laptop -κάτι που θέτει το ερώτημα του κατά πόσο έχει νόημα η έννοια του υβριδικού στην μίξη tablet-laptop.
StigmaX Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 εγω ειμαι με την απορια το κατω μερος θα περιεχει επιπλεον αποθηκευτικό χωρο, μπαταρια, ραμ ή ακομα και ''καρτα γραφικων'' ή κανουμε ακριβος το ιδιο με τις σημερινες ταμπλετες μαζι με μια δερματινη θηκη και ενα ασυρματο πληκτρολογιο??? Ανάλογα με το μοντέλο έχει και εξτρά το πληκτρολόγιο. Στο τ100 έχεις full size usb3 και εξτρά 500gb σκληρό. Λογικά κάτι αντίστοιχο θα υπάρχει και εδώ.
The_Colonel Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μήπως έχει εύκαιρη καμιά έρευνα που να δείχνει το ποσοστό της αγοράς που προτιμάει τέτοιες συσκευές ? Γιατί νομίζω ότι είναι πολύ παράξενο που παρουσιάζονται τόσες συσκευές hybrid Εργαζόμενοι σε δουλειές γραφείου, φοιτητές και γενικά βολεύει το tablet αλλά χρειάζεσαι μερικές φορές έξτρα επεκτασημότητα,μπαταρία και πληκτρολόγιο.. γενικά ενδιαφέρει οποιονδήποτε κρατάει σημειώσεις ψάχνει πληροφορίες στο ιντερνετ και γενικά χρειάζεται να κουβαλάει ενα λαπτοπ που να ειναι ελαφρύ και πολυχρηστικό.
21century Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Πανέμορφο πραγματικά και λειτουργικό στη χρήση...
anthoulaki Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα.. 6 μηνες μετα τη κυκλοφορια του, το'χει αγορασει κανεις, να μας πει εντυπωσεις??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα