Προς το περιεχόμενο

Age of empire III+ Expansions

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια Σας

Επειδη κατεβασα το Αge of empire III+ asians of destiny οταν πηγα να μπω μ ελεγε κατι για τα colours....

Τι μπορω να κανω με αυτο ωστε να μπορω να μπαινω και να παιζω κανονικα?

Sorry αν εκανα λαθος το τοπικ αλλα δεν ηξερα που να το γραψω

Edit: this program has known compatilibility issues

Check online to see if solutions are available from the microsoft website."ETC"

Check for solutions online, run program, cancel

Παταω run program

μου βγαζει ΑοΕ 3 has been stopped working μετα βγαζει "θαυμαστικο(!)" και λεει the color scheme has been changed

The following program has performed an action that requires windows to temporarily change the color scheme to Windows 7basic

Program: AOE 3

publisher Enseble studios

Process identifier (PID):7224

Windows will automatically change the color scheme back to Windows Aero when this program or other programs performing similar actions are no longer running

Επεξ/σία από Cookiecola
Δημοσ.

Καλώς μας ήρθες πρέπει να μας γράψεις ακριβώς το μήνυμα και τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου από πρώτη ματιά ίσως χρειαστεί να το τρέξεις σε compatibility mode

Δημοσ.

Καλώς μας ήρθες πρέπει να μας γράψεις ακριβώς το μήνυμα και τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου από πρώτη ματιά ίσως χρειαστεί να το τρέξεις σε compatibility mode

το εκανα edit :)

Δημοσ.

Κάνε δεξί κλικ στο αρχείο εκτέλεσης του παιχνιδιού και άρχισε να δοκιμάζεις τίκ και να γεμίζεις κουτάκια γεμίζεις ένα το τρέχεις δεν πιάνει προσθέτεις και δεύτερο κλπ εκεί που λέει compatibility πρώτα το τρέχεις για xp και αν δεν δουλέψει δοκιμάζεις να μειώσεις και τα χρώματα και σιγά σιγά θα τα γεμίσεις όλα αν δεν δουλεύει

Δημοσ.

Κάνε δεξί κλικ στο αρχείο εκτέλεσης του παιχνιδιού και άρχισε να δοκιμάζεις τίκ και να γεμίζεις κουτάκια γεμίζεις ένα το τρέχεις δεν πιάνει προσθέτεις και δεύτερο κλπ εκεί που λέει compatibility πρώτα το τρέχεις για xp και αν δεν δουλέψει δοκιμάζεις να μειώσεις και τα χρώματα και σιγά σιγά θα τα γεμίσεις όλα αν δεν δουλεύει

και παλι τα ιδια κανει ... το εχω και σαν "τρεξιμο σαν διαχειριστης" τι παιζεται με το windows 7 basic?

Δημοσ.

τι παιζεται με το windows 7 basic?

Δεν νομίζω οτι υπάρχει διαφορά στα 7 για τα παιχνίδια μεταξύ basic και ultimate απλώς πρέπει να ψάξεις στο google με τον τίτλο του παιχνιδιού και την λέξη windows 7 να δεις τι κάνουν οι άλλοι χρήστες και πως το τρέχουν

Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι υπάρχει διαφορά στα 7 για τα παιχνίδια μεταξύ basic και ultimate απλώς πρέπει να ψάξεις στο google με τον τίτλο του παιχνιδιού και την λέξη windows 7 να δεις τι κάνουν οι άλλοι χρήστες και πως το τρέχουν

Σωστο αυτο με το google αλλα δυστιχως επειδη εχω κατεβασει πολλα παιχνιδια και ειχα προβληματα.. Τα ειχα ψαχει στο internet και δεν εβρησκα λυση

Δημοσ.

Είναι πασίγνωστο πρόβλημα και υπάρχει σίγουρη λύση,και εγώ όταν το έπαιξα πρόσφατα έτσι το έτρεχα,δες εδώ το method 3

http://www.mydigitallife.info/workaround-to-play-starcraft-age-of-empires-and-diablo-in-windows-7-or-vista-fix-color-display-issues/

Είναι για το starcraft οπότε πρέπει να αλλάξεις την διαδρομή για να τρέξει το age αλλά πιάνει για πολλά παλιά παιχνίδια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...