Cookiecola Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Γεια Σας Επειδη κατεβασα το Αge of empire III+ asians of destiny οταν πηγα να μπω μ ελεγε κατι για τα colours.... Τι μπορω να κανω με αυτο ωστε να μπορω να μπαινω και να παιζω κανονικα? Sorry αν εκανα λαθος το τοπικ αλλα δεν ηξερα που να το γραψω Edit: this program has known compatilibility issues Check online to see if solutions are available from the microsoft website."ETC" Check for solutions online, run program, cancel Παταω run program μου βγαζει ΑοΕ 3 has been stopped working μετα βγαζει "θαυμαστικο(!)" και λεει the color scheme has been changed The following program has performed an action that requires windows to temporarily change the color scheme to Windows 7basic Program: AOE 3 publisher Enseble studios Process identifier (PID):7224 Windows will automatically change the color scheme back to Windows Aero when this program or other programs performing similar actions are no longer running Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2014 από Cookiecola
Captain Nemo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Καλώς μας ήρθες πρέπει να μας γράψεις ακριβώς το μήνυμα και τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου από πρώτη ματιά ίσως χρειαστεί να το τρέξεις σε compatibility mode
Cookiecola Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Καλώς μας ήρθες πρέπει να μας γράψεις ακριβώς το μήνυμα και τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου από πρώτη ματιά ίσως χρειαστεί να το τρέξεις σε compatibility mode το εκανα edit
Captain Nemo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Κάνε δεξί κλικ στο αρχείο εκτέλεσης του παιχνιδιού και άρχισε να δοκιμάζεις τίκ και να γεμίζεις κουτάκια γεμίζεις ένα το τρέχεις δεν πιάνει προσθέτεις και δεύτερο κλπ εκεί που λέει compatibility πρώτα το τρέχεις για xp και αν δεν δουλέψει δοκιμάζεις να μειώσεις και τα χρώματα και σιγά σιγά θα τα γεμίσεις όλα αν δεν δουλεύει
Cookiecola Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Κάνε δεξί κλικ στο αρχείο εκτέλεσης του παιχνιδιού και άρχισε να δοκιμάζεις τίκ και να γεμίζεις κουτάκια γεμίζεις ένα το τρέχεις δεν πιάνει προσθέτεις και δεύτερο κλπ εκεί που λέει compatibility πρώτα το τρέχεις για xp και αν δεν δουλέψει δοκιμάζεις να μειώσεις και τα χρώματα και σιγά σιγά θα τα γεμίσεις όλα αν δεν δουλεύει και παλι τα ιδια κανει ... το εχω και σαν "τρεξιμο σαν διαχειριστης" τι παιζεται με το windows 7 basic?
Captain Nemo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 τι παιζεται με το windows 7 basic? Δεν νομίζω οτι υπάρχει διαφορά στα 7 για τα παιχνίδια μεταξύ basic και ultimate απλώς πρέπει να ψάξεις στο google με τον τίτλο του παιχνιδιού και την λέξη windows 7 να δεις τι κάνουν οι άλλοι χρήστες και πως το τρέχουν
Cookiecola Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δεν νομίζω οτι υπάρχει διαφορά στα 7 για τα παιχνίδια μεταξύ basic και ultimate απλώς πρέπει να ψάξεις στο google με τον τίτλο του παιχνιδιού και την λέξη windows 7 να δεις τι κάνουν οι άλλοι χρήστες και πως το τρέχουν Σωστο αυτο με το google αλλα δυστιχως επειδη εχω κατεβασει πολλα παιχνιδια και ειχα προβληματα.. Τα ειχα ψαχει στο internet και δεν εβρησκα λυση
TheELF Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Είναι πασίγνωστο πρόβλημα και υπάρχει σίγουρη λύση,και εγώ όταν το έπαιξα πρόσφατα έτσι το έτρεχα,δες εδώ το method 3 http://www.mydigitallife.info/workaround-to-play-starcraft-age-of-empires-and-diablo-in-windows-7-or-vista-fix-color-display-issues/ Είναι για το starcraft οπότε πρέπει να αλλάξεις την διαδρομή για να τρέξει το age αλλά πιάνει για πολλά παλιά παιχνίδια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα