billkosyf Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλημερα. Μπορειτε να μου πειτε που θα παω για να διαγραψω αυτο το πραγμα που μου χτυπαει συνεχεια στο avast? Εχω κανει και scannarisma και ειναι ολα κομπλε, αλλα εξακολουθει να μου βγαζει αυτη την ειδοποιηση. Σας επισυναπτω την ειδοποιηση. Ευχαριστω Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2014 από billkosyf
iliasmach Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 <p> Καλημερα. Μπορειτε να μου πειτε που θα παω για να διαγραψω αυτο το πραγμα που μου χτυπαει συνεχεια στο avast? Εχω κανει και scannarisma και ειναι ολα κομπλε, αλλα εξακολουθει να μου βγαζει αυτη την ειδοποιηση. Σας επισυναπτω την ειδοποιηση. Ευχαριστω</p> Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής? Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App
billkosyf Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Sorry αλλα ειχα την εντυπωση οτι υχα επισυνναψει την εικονα. Την ανεβασα ομως τωρα.
flik Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Αυτο στο κάνει πότε; Όταν ανοίγεις τον browser και σερφάρεις; Όταν σερφάρεις σε συγκεκριμένες σελίδες; Ή ακόμα και με κλειστό browser;
arc Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δοκίμασες το spybot search and destroy που σου πρότειναν στο αλλο σου θέμα; Βρήκε τίποτα; http://www.insomnia.gr/topic/520608-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%87%CF%84%CF%85%CF%80%CE%B1%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-antivirous/
thomasG4 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Άμα δεν καθαρίσει με το spybot κάνε και ένα deep scan με το Emsisoft Emergency Kit.
flik Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Πρέπει να είναι κανένα addon. Δοκίμασε εκτός απο τα σκαναρίσματα (εγώ θα πρότεινα το δίδυμο malwarebytes-hitman pro που είναι γρήγορο και αποτελεσματικό, αλλά και spybot με emsisoft είναι επίσης δυνατός συνδυασμός) απο κάθε browser να βγάλεις όλα τα addons που είναι έστω και λίγο άγνωστα ή ύποπτα σε εσένα.
billkosyf Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 ok παιδια. Ολα κομπλε. Καθαρισε. Ευχαριστω πολυ ολους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα