Προς το περιεχόμενο

Προβλημα μετά την εκκίνηση των xp

ata1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάθε φορα που εκκινούν τα windows μου ανοίγουν γύρω στα 10 παράθυρα από win explorer ενώ πολλές φορές δεν μου εμφανίζεται η μπάρα start.Ξέρει κανείς τι φταίει.Δεν έχω 2 εβδομάδες που έκανα format και αν γίνεται θέλω να το αποφύγω!Ευχαριστώ

Δημοσ.

Κοίτα από τον task manager τι processes φορτώνουν στα windows και άμα δείς τίποτα περίεργο ξήλωσε το, από το start up στο menu, ή από την registry. Το path είναι \HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run. Κοίτα επίσης στο \HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run.

Δημοσ.

Basika afta pou fortwnontai ta exw koitaksei apo tin entoli msconfig sto run gia na dw ti fortwnetai amesws meta tin ekkinisi alla den vrika tpt periergo.Kati thimithika twra pou isws na ftaiei.Eixa svisei katalathos ton katalogo startup apo ta documents\...\start menu\programs.Mipws ftaiei afto?

Δημοσ.

Ψάξε στο http://www.sysinternals.com για το AutoRuns.exe και δοκίμασέ το. Σου δίνει στο πιάτο όλο το startup sequence των XP. Οπότε από εκεί θα δείς τι φταίει, κάνεις κλικ στο κουμπί "Jump to" και τρως λάχανο ότι φαίνεται ύποπτο. Προσεκτικά πάντα, έτσι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...