MrSp0ck Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Σε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ laptop αγορασμένο από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων βρέθηκε ΠΡΟΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ Bitcoin Miner!!! Βέβαια ήταν το τελευταίο εκθεσιακό κομμάτι αλλά παρόλα αυτά μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση!!! Έχει τύχει σε κανένα κάτι παρόμοιο ή έχει πάρει κάποιος νέο laptop που να ανεξήγητα όταν έχει internet να δουλεύει 100%?? Επίσης γνωρίζω ότι οι επιδόσεις ενός laptop στο mining είναι ελάχιστες. Ποιός θα ρίσκαρε τη δουλειά του για κάτι τέτοιο??
forgotten Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 καποιος που δεν τον ενοιαζε η απολυση προφανως,ή καποιος που υποθετε οτι αγνοουν τί ειναι τα biit coin miners,και τελικως αν ειχε βαλει σε ολα τα εκθεσιακα miner μια και το ρευμα ηταν απο την εταιρια που δουλευε θα χε καθαρο κερδος χεχε
Captain Nemo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Εδώ είχανε βγεί spyware-virus που μετέτρεπαν συστήματα σε mining slaves ή είναι κάτι τέτοιο ή η ανθρώπινη βλακεία δεν γνωρίζει όρια
MrSp0ck Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 ...πάντως μου έκανε φοβερή εντύπωση και μου έδωσε και μία ιδέα... Έχει πουθενά εκθεσιακό χώρο με blade Servers??? 1
Captain Nemo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 ...πάντως μου έκανε φοβερή εντύπωση και μου έδωσε και μία ιδέα... Έχει πουθενά εκθεσιακό χώρο με blade Servers???
karatzes Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μπορεί κάποιος να εξηγήσει και σε εμάς τους άσχετους τι σημαίνει "BitCoin Miner"; Thanx
MrSp0ck Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μεγάλη ιστορία... Δες εδώ Site: BitCoin Προσωπικά θεωρώ ότι δεν αξίζει...
Captain Nemo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μηχάνημα που δημιουργεί νέο ψοφιακό χρήμα κάνοντας πολύπλοκους υπολογισμούς
arc Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Ποιός θα ρίσκαρε τη δουλειά του για κάτι τέτοιο?? Επειδή στη σημερινή εποχή κανείς δε ρισκάρει τη δουλειά του για κάτι με τόσο χαμηλές αποδόσεις, εγώ πιστεύω οτι η δουλειά έγινε (γίνεται) από επισκέπτη της έκθεσης. Κάποια στιγμή που το μηχάνημα ήταν ξεκλείδωτο και χωρις επιβλεψη, κοτσάρει ένα στικάκι, βάζει την μπουρδα του και μετά νομίζει οτι θα γίνει πλούσιος με νησί και ελικοδρόμιο. Το μόνο που κατακρίνω το κατάστημα πώλησης είναι οτι δεν εκανε recovery restore ώστε το σύστημα να ειναι καθαρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα