kosto21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Και εγώ πήρα την u2414h. Την έλαβα χθες και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές! Όντως η βάση είναι πάρα πολύ εύχρηστη! Πιστεύω ότι αξίζει τα λεφτά της! Καλοδούλευτη Zapee!
Zaknafein Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 @Zapee&kosto21 Καλοδούλευτες! Μολις πριν μια ωρα εβαλα την οθονη (u2414h) και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι αριστες! Το τοσο λεπτο bezel θελει εξικοιωση γιατι αρκετες φορες το ματι μου στη βιασυνη φευγει απ'εξω.. Τα χρωματα ειναι αριστα οπως και το contrast! Φυσικα ολα φαινονται πεντακαθαρα σε σχεση με την αλλη. Μεγαλο (τεραστιο) + στην ολη υποθεση ειναι η βαση της οθονης που γυρναει οπως θες πανω κατω, αριστερα δεξια κλπ.. Τα χρώματα (+ το μαύρο) πως είναι σε σχέση με την 30Q5; Είναι λίγο άκυρη η ερώτηση, αλλά επειδή την έχω σχεδόν απορρίψει την περίπτωση κορεάτικου, θέλω τουλάχιστον να ξέρω αν χρωματικά είναι εφάμιλλα πριν τα απορρίψω οριστικά.
Zapee995 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Τα χρωματα ειναι αρκετα κοντα (με καλυτερα στα ματια μου αυτα της 30Q) απλα η Dell εχει καλυτερο contrast και κανει μπαμ λογω LED..Οποτε θα σου ελεγα να προτιμησεις την αναλυση και ασε τη ποιοτητα της Dell στην ακρη. 1
Zaknafein Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δεν ξέρω, τα ψιλοφοβάμαι τα κορεάτικα και το τελωνείο είναι λίγο λόττο από όσα έμαθα και παίζει να μου βγει κάπου μεταξύ u2713-u3014. 400+φπα/λοιποί δασμοί+εκτελωνισμός και το ΦΠΑ υπολογίζεται σε ότι αξία γουστάρουν περίπου... Οπότε ψάχνω για ενναλακτικές πλέον, πχ 3 U2414H σε portrait surround - 3240 x 1920 (οπότε δεν πέφτω σε ανάλυση αλλά το κάτω bezel είναι αρκετά μεγάλο γμτ)
Zapee995 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Πριν παρω το κορεατικο, ημουν ετοιμος να παω σε 3x1920*1080..Τελικα πηγα σε single λυση 2560x1600..Πλεον πιστευω οτι τα 3 μονιτορ (1080p) δεν αξιζουν ποσο μαλλον οταν στην αγορα παιζει Site: αυτο και πλεον η μονη διαφορα ειναι στις ιντσες...
Zaknafein Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Panel Type TN Optimal Resolution 3840 x 2160 at 30 Hz Δεν θα το έλεγα
Millennium Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Όντως έχουν αναφερθεί αρκετές περιπτώσεις με τελωνείο και είναι κάτι που προβληματίζει δυστυχώς και μπορεί να απομακρύνει κάποιους.
Zapee995 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Panel Type TN Optimal Resolution 3840 x 2160 at 30 Hz Δεν θα το έλεγα Απολυτο δικιο! Το TN μια χαρα ειναι, τα Hz ομως δεν ηξερα οτι επαιζαν εκει.
totalius Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Πέτρο η Dell για παιχνίδια είναι ένα απ΄τα καλύτερα μονιτορ σε οτι αφορά χρώμα και απόδοση. Να και ένα απίστευτο review από τη Αγάπη (aka karmen1983) και τον Zarko1 http://www.thelab.gr/barebones-nas-media-players-gadgets-etc-reviews/dell-u2414h-ultrasharp-132311.html.Κ πανω που ήμουν σε αναζήτησή οθόνης γύρω στα 250ε σκάει αυτό το φοβερό review κ μαλον με απαλλάσσει απο επιπλέον ψάξιμο.Ειχα κολλήσει λίγο στην ιστορία με τα hz αλλα απο ότι έχω καταλάβει αν είσαι casual gamer αξίζει να θυσιάσεις τα παραπάνω hz για καλύτερη ποιότητα χρωμάτων κ εικόνας γενικά.Διάβασα στα σχόλια του παραπάνω review οτι η dell εχει κ πολλά πήγαινε έλα.Τι εννοεί ο ποιητής γιατι θα τη παραγγειλω από Κρήτη κ δε με παίρνει για επιστροφές αλλαγές κ τα ρέστα.
kosto21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Φιλαράκο εγώ την πήρα πριν 4 μέρες. Ειναι πραγματικά απίστευτο το monitor . Σήμερα ήρθε ο zarko1 σπίτι μου για να κάνει κάποιες μετρήσεις και να έχει μια συνολική εικόνα αφού το monitor του review το έκανε με gpu ati και εγώ έχω nVidia. Μου είπε ότι είναι άψογη και ότι είναι κελεπούρι στα λεφτά της διότι έχει καλιμπραρισμενο mode απο την dell το sRBG. Όσο αναφορά τα "πήγαινε έλα" της dell και εγώ τα διάβασα αλλά το "ρισκαρα" και με έβγαλε ασπροπροσωπο! Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα