Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα,

ψάχνω για τηλεόραση 46-47'', <200Hz, το πολύ μέχρι  650-700€. δυο καλές υποψήφιες (σύμφωνα με το skroutz...) είναι οι παρακάτω:

http://www.skroutz.gr/s/3085337/LG-47LA620S.html

http://www.skroutz.gr/s/3005505/Samsung-UE46F6400.html

στα βασικά χαρακτηριστικά τους με καλύπτουν και οι δυο.

Η LG είναι direct led ενώ η samsung είναι edge led.υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά στην απόδοση που να προκύπτει από το παραπάνω χαρακτηριστικό?

η τηλεόραση προορίζεται για καθημερινή χρήση με έμφαση σε ταινίες.

Δημοσ.

Αν οι ταινίες θα είναι mkv, η samsung έχει καλύτερο media player με δυνατότητα αναπαραγωγής DTS.

Η 6400 έχει 100Hz πραγματικά, ενώ η LG μπορεί (δεν είμαι σίγουρος) να έχει μόνο 50.

Δημοσ.

και η LG εχει δυνατοτητα αναπαραγωγης DTS. ισως οχι στα μικροτερα, αλλα απο 620 και ανω, νομιζω οτι παιζει τα παντα..!! εχω την LM620S.

οσον αφορα τα ΗΖ επικρατει χαος. παντως η 6400 ειναι 100 πραγματικα ΗΖ οντως...!! 

αν θυμαμαι σωστα, οι edge Led τηλεορασεις ειναι αυτες που εχουν τα LED του οπισθιου φωτισμου στις ακρες του πανελ, ενω Direct LED ειναι ακριβως πισω απο το πανελ.

Δημοσ.

cabdik, τελικά πρέπει να' χεις δίκιο, γιατί απ' όσο διάβασα και σε διάφορα άλλα άρθρα και φορουμ, αναφέρουν ότι η LA620 αναπαράγει DTS. 8.gif

Την αναφέρουν επίσης ως απλή 50αρα.

Δημοσ.

ναι. γιατι θεωρητικα ειναι μοντελο ιδιας σειρας με τη δικη μου, απλα ενα χρονο νεοτερη.....!!! και η δικη μου παιζει τα παντα...!!! οπως και οι Samsung!  

η LM615S ομως, που ειναι, μολις, ενα μοντελο μικροτερο, ΔΕΝ παιζει DTS  ηχο...!!!!

οσο για τα ΗΖ, ναι, οι περισσοτερες αποψεις συγκλινουν στο οτι ειναι 50ΗΖ το πανελ της.  τι να πω..? δεν γνωριζω..!!!

οτι θελεις να ρωτησεις και να μαθεις, για οποιο μοντελο θες, κοιτα εδω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...