g8anos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 χαχαχχα... αν και γέλασα με το φτυάρι, θα πω οτι για μερικους ειναι ακομα επίκαιρο το θέμα. Εγω εχω το s3 lte (2gb ram), και ήμουν έτοιμος να πάρω νέο κινητό γιατι τα lags και τα προβλήματα ήταν άπειρα... Τελικά είπα να δοκιμάσω cyanogen mod πριν 1 βδομαδα και η διαφορά είναι τρελή. Πραγματικά δεν το περίμενα. Πάει νερό, έχω άπειρο ελευθερο χωρο στην εσωτερική μνήμη, ακόμα κ το gps κανει lock πιο γρηγορα. Σιγουρα πηρε μια γερη παράταση ζωής! Ο λόγος που δεν αλλάζω κινητό, είναι οτι τα νεα κινητά, δεν εχουν τα όλα features που έχει ενα κινητό 3-4 ετών. -Μπαταρία που να αλλάζει (removable back cover) -SD card support -Wireless charging (ναι, το υποστηρίζει το s3 με μια λεπτή καρτούλα πανω στην μπαταρία)
UsualSuspect__ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 χαχαχχα... αν και γέλασα με το φτυάρι, θα πω οτι για μερικους ειναι ακομα επίκαιρο το θέμα. Εγω εχω το s3 lte (2gb ram), και ήμουν έτοιμος να πάρω νέο κινητό γιατι τα lags και τα προβλήματα ήταν άπειρα... Τελικά είπα να δοκιμάσω cyanogen mod πριν 1 βδομαδα και η διαφορά είναι τρελή. Πραγματικά δεν το περίμενα. Πάει νερό, έχω άπειρο ελευθερο χωρο στην εσωτερική μνήμη, ακόμα κ το gps κανει lock πιο γρηγορα. Σιγουρα πηρε μια γερη παράταση ζωής! Ο λόγος που δεν αλλάζω κινητό, είναι οτι τα νεα κινητά, δεν εχουν τα όλα features που έχει ενα κινητό 3-4 ετών. -Μπαταρία που να αλλάζει (removable back cover) -SD card support -Wireless charging (ναι, το υποστηρίζει το s3 με μια λεπτή καρτούλα πανω στην μπαταρία) Έχω ακόμα ένα galaxy s2 me cm 13 και πετάει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα