programmer Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Παιδια καλημερα πριν λιγες μερες αγορασα το samsung galaxy s3 ειμουνα αναμεσα σε note 2 και s4 mini δεν μου αρεσουν και τα μεγαλα κινητα εννοω ιντσες οθονης ερωτηση πως μπορω στο s3 να επεκτηνω την ram μου γιατι οταν πηγαινω στις εφαρμογες που εκτελουνται την βλεπω σχεδον στο full κλεινω καποιες εφαρμογες αλλα μετα απο λιγο ανεβαινει παλι υπαρχει κατι που μπορω να την αυξησω?
Voodooman Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Υπάρχει λύση, να αγοράσεις το I9305, με τα 2GB ram... Σοβαρά τώρα, κανονικά δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί το πόση μνήμη είναι κατειλημμένη. Η μνήμη για αυτό είναι, για να είναι γεμάτη, με ένα μικρό της μόνο τμήμα ελεύθερο, για να μπαίνει μία νέα εφαρμογή που ανοίγεις. Δεν χρειάζεται ούτε να κλείνεις εφαρμογές, ούτε να ανοίγεις, άσε το κινητό να τα κάνει αυτά. Αφού σε απασχολεί αυτό το θέμα, πιστεύω πως κάποια στιγμή αργότερα θα αρχίσεις να ασχολείσαι με custom roms, που προσφέρουν καλύτερη διαχείριση μνήμης, αλλά αυτό είναι πολύ μεγάλο θέμα. Πληροφοριακά, όταν είχα το S3, είχα καταφέρει να έχω κατειλημμένη μνήμη σταθερά γύρω στα 500MB. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2014 από Voodooman
iliasmach Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 <p>Παιδια καλημερα πριν λιγες μερες αγορασα το samsung galaxy s3 ειμουνα αναμεσα σε note 2 και s4 mini δεν μου αρεσουν και τα μεγαλα κινητα εννοω ιντσες οθονης ερωτηση πως μπορω στο s3 να επεκτηνω την ram μου γιατι οταν πηγαινω στις εφαρμογες που εκτελουνται την βλεπω σχεδον στο full κλεινω καποιες εφαρμογες αλλα μετα απο λιγο ανεβαινει παλι υπαρχει κατι που μπορω να την αυξησω?</p> Δεν γίνεται να επεκτείνεις την ram... Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App
Hawk7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Παιδια καλημερα πριν λιγες μερες αγορασα το samsung galaxy s3 ειμουνα αναμεσα σε note 2 και s4 mini δεν μου αρεσουν και τα μεγαλα κινητα εννοω ιντσες οθονης ερωτηση πως μπορω στο s3 να επεκτηνω την ram μου γιατι οταν πηγαινω στις εφαρμογες που εκτελουνται την βλεπω σχεδον στο full κλεινω καποιες εφαρμογες αλλα μετα απο λιγο ανεβαινει παλι υπαρχει κατι που μπορω να την αυξησω? Η Ram δεν επεκτεινεται οπως ειπαν τα παιδια επανω.Οποτε... Πατας συνεχομενα το Home button,ανοιγει ο manager,πας στην RAM και κανεις διαγραφη μνημης. Εαν εχεις την jelly bean 4.3,δεν θα'χεις θεμα και μην ανησυχεις,διοτι κανει διαχειριση μνημης το κινητο απο μονο του,οταν αυτο χρειαστει.Κλεινει απο μονο του εφαρμογες,αν δεν υπαρχει διαθεσιμη οταν την χρειαστει. Απλα δες στις εφαρμογες,ποιες δεν χρησιμοποιεις και απενεργοποιησε τες.ΠΡΟΣΟΧΗ,απενεργοποιηση. Αυτο το καλο εχει το android.
programmer Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 αν μου ερθει η αναβαθμιση σε κιτ κατ να την κανω αξιζει?
kataramenos32 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 αν μου ερθει η αναβαθμιση σε κιτ κατ να την κανω αξιζει? Φυσικα και θα αξιζει αρκει να μην εχει bugs οπως η αρχικη 4.3.Βεβαια το ποτε και αν ερθει για S3 δεν το ξερει κανεις ακομη
Mozzie Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Να ρωτήσω και εγώ μιας αναφέρθηκε. Η official 4.3 είναι οκ τώρα; Ή ακόμη παρουσιάζει προβλήματα; Αξίζει να κάνεις αναβάθμιση σ' αυτή, ή καλύτερα να μείνεις στην 4.1.2?Ontopic, για "καθάρισμα" της μνήμης δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποια σχετική εφαρμογή, όπως πχ αυτή; Δεν κάνουν καλή δουλειά;
GianniSM Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Να ρωτήσω και εγώ μιας αναφέρθηκε. Η official 4.3 είναι οκ τώρα; Ή ακόμη παρουσιάζει προβλήματα; Αξίζει να κάνεις αναβάθμιση σ' αυτή, ή καλύτερα να μείνεις στην 4.1.2? Ontopic, για "καθάρισμα" της μνήμης δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποια σχετική εφαρμογή, όπως πχ αυτή; Δεν κάνουν καλή δουλειά; Η 4.3 είναι από την γη στον ουρανό καλύτερη.
Mozzie Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Η 4.3 είναι από την γη στον ουρανό καλύτερη. Τα προβλήματα που είχε όταν πρωτοβγήκε (κολλήματα, lag, μείωση διάρκειας ζωής μπαταρίας κλπ) διορθώθηκαν;
GianniSM Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Η 4.3 είναι από την γη στον ουρανό καλύτερη. Τα προβλήματα που είχε όταν πρωτοβγήκε (κολλήματα, lag, μείωση διάρκειας ζωής μπαταρίας κλπ) διορθώθηκαν; Η δική μου συσκευή πήρε αρκετά αργά το update, και είδα μεγάλη διαφορά και στην ταχύτητα και στην χριστηκότητα. Όσο για την μπαταρία δεν πρόσεξα μεγάλη διαφορά, είτε στο σπίτι είτε στο γραφείο έχω φορτιστή.
Mozzie Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Η δική μου συσκευή πήρε αρκετά αργά το update, και είδα μεγάλη διαφορά και στην ταχύτητα και στην χρηστικότητα. Όσο για την μπαταρία δεν πρόσεξα μεγάλη διαφορά, είτε στο σπίτι είτε στο γραφείο έχω φορτιστή. Ωραία. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Makeran111 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Πάντως μπορείς να περάσεις και Custom ROM, ρισκάροντας ομως να χάσεις την εγγύηση
ziaba Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Πάντως μπορείς να περάσεις και Custom ROM, ρισκάροντας ομως να χάσεις την εγγύησημετά από 2,5 χρόνα????? 1
veteranos123 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Πάντως μπορείς να περάσεις και Custom ROM, ρισκάροντας ομως να χάσεις την εγγύηση 1
panos- Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Πάντως μπορείς να περάσεις και Custom ROM, ρισκάροντας ομως να χάσεις την εγγύηση Χειροτερεύεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα