martinoff Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 κοιτα και καλα power line θα κανουν αυτο που θες εαν δεν σε ενδιαφερει το HD-True, HDMaster ηχος παρε ενα android tv-box και τελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Ένα android δεν θα έχει τον ίδιο περιορισμό που θα είχα και με το Rpi; Το θέμα είναι η μη ύπαρξη ethernet. Δεν με ενδιαφέρει η απόλυτη ποιότητα αλλά αν έχω μια ταινία 1080p και δεν μπορώ να την streamαρω μου είναι άχρηστο. Αν όπως λες τα powerlines κάνουν αυτό που θέλω θα τα προτιμήσω. Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_antoni Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μην πας σε android stick, τα βγάζουν οι εταιρίες και δεν κάνουν καμία υποστήριξη... άσε που άμα έχεις κάνα θέμα απλά την πάτησες γιατί δεν υπάρχει κοινότητα να βοηθήσει ή δεν υπάρχει άλλη διανομή να δοκιμάσεις... Εγώ powerline δε θα έκανα! Βάλε ένα usbhub και όταν έχεις καμιά μεγάλη ταινία σε 1080p βάλτην σε ένα stick... κράτα το δίκτυό σου όσο το δυνατόν πιο απλό και φθηνό! K. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 ούτε power line έχω, ούτε android box και τα δυο δουλεύουν σε πάρα πολύ κόσμο εάν διαβάσεις σε διπλανά forums που ασχολούνται έντονα με tv/homecinema το android tv-box δεν έχουν υποστήριξη δεν ισχύει της μουρλής γίνετε με τα καλά πχ https://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Media_Players/Android_TV_Box/Android_4.2_Quad_Core_TV_Box_ATV_II_-_2GB_RAM_Mali-400_GPU_1.6GHz_CPU_Bluetooth να μην πω για τα ακριβά http://www.uyesee.com/us/products/tv_box/2014/0807/20.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Βασικά δεν νομίζω να με βολέψει η λύση του android box. Έχω ήδη και τον server και την nova οπότε άλλη μια συσκευή δεν βολεύει. Το Rpi θα αντικαθιστούσε τον server αλλα μάλλον θα καταφυγω στην λυση του power line. Μου φαίνεται πιο σωστή. Έτσι ο server θα παραμείνει ως έχει μαζί με την τηλεόραση. Ευτυχώς έχω χρόνο να το σκεφτώ και να το ψαξω μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Τελικά θα μπει μπριζα τηλεφώνου εκεί που θελω τον server και έτσι όλα λύθηκαν. Το μόνο κακό είναι ότι το desktop θα μείνει στο άλλο δωματιο(που ήταν και ο server και η tv πρώτα) και έτσι θα συνδεθεί ασύρματα αλλα και δεν θα μπορώ να παίξω τα παιχνίδια μου στην τηλεοραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Επαναφέρω το θέμα γιατί αντιμετωπίζω πολλά προβλήματα με τον server και δεν ξέρω πως να τα λύσω. Αρχικά να πω ότι είχε πέσει σε αχρηστία λόγω ανακαίνισης που τελείωσε πριν λίγο καιρό. Είχα ένα θέμα με τον σκληρό που τελικά τον άλλαξα. Στην αρχή δεν είχα καθόλου internet. Ούτε ενσυρματα ούτε ασύρματα. Το έλυσα. Δεν μπορώ να συνδεθώ με τπτ στο web interface του transmission, μετά από restart, αν δεν κλείσω τον daemon και τον ξανανοίξω. Και τελευταία έκανα την βλακεία να κάνω upgrade το σύστημα και τώρα δεν ξεκινάει το kodi και ο Χ. Παιδεύτηκα πολύ όλο το βράδυ χτες αλλά άκρη δεν βρήκα. Δοκίμασα να σβήσω το xorg.conf που είχα φτιάξει. Να δώσω nvidia-xconfig να το φτιάξει μόνο του. Δεν κατάφερα κάτι. Ούτε χωρίς xorg.conf. Λέω να κάνω ένα clean install και πραγματικά να μην το ξαναπειράξω αν όλα λειτουργούν άψογα. Όμως αυτή την φορά θα βάλω και κάποιο γραφικό περιβάλλον γιατί δεν την παλεύω άλλο με την κονσόλα. Νομίζω ότι παιδεύομαι τσάμπα. Ποια η γνώμη σας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 στο kodi εφυγε πλεον το service αν θυμαμαι καλα, οποτε να το ανοιγεις με xinitrc για την nvidia εγιναν split τα πακετα, το εκανα και γω δες στην αρχικη σελιδα. https://www.archlinux.org/news/nvidia-340xx-and-nvidia/ για transmission δεν ξερω, rtorrent, lighttpd και rutorrent (απο git) εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχει στο AUR ένα πακέτο που σου επαναφέρει το service. Αυτό το έκανα. Το kodi μου λέει πως δεν βρίσκει κάποιον driver για accelerated graphics και ο Χ μου λέει no screens found. Το θέμα είναι ότι μπερδεύτηκαν και οι users xbmc και kodi και έχει γίνει ένας χαμός που δεν ξέρω αν με συμφέρει να το λύσω ή να πάω σε clean install. Για το transmission δεν βρήκα κάτι αλλά δεν το έψαξα και πολύ γιατί είχε πάει αργά. Εγώ έχω την 9300Μ. Θα δοκιμάσω να βάλω και το άλλο πακέτο που είπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 δεν ειναι τιποτα η αλλαγη απο απο xbmc σε kodi, μαλιστα κανει και migrate τον φακελο στο home μονο του μην το ανοιγεις με service. φτιαξε πρωτα τον X με τον σωστο driver και μετα το kodi με xinitrc, και μετεφερε το config του απο τον χρηστη xbmc (/var/lib/xbmc) στο home σου. μετα σβησε τον χρηστη xbmc και τυχον groups και τον φακελο αυτον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Άλλαξα τον driver. Υπάρχει μία πρόοδος. Πάει να ανοιξει στο startx αλλά μου λεει xinit connection to X server lost. Ούτε το kodi ανοίγει. Έσβησα τους χρήστες xbmc και kodi. Επίσης απεγκατέστησα και το kodi. Αν λύσω το πρόβλημα με τον X το ξαναβάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 απο μονο του το startx δεν εχει να ανοιξει κατι, πρεπει να του πεις και τι να ανοιξει. pacman -S xterm και startx /usr/bin/xterm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δεν το ήξερα. Θυμάμαι ότι του έδινα startx και άνοιγε ο twm και το clock μαζί με το xterm. Όντως το άνοιξε έτσι όπως είπες. Οπότε μένει να λύσω το θέμα του kodi. Το transmission συνδέεται μετά από αρκετές επανεκκινήσεις. Μάλλον έστρωσε με το upgrade. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 ωραια, απο X εισαι ok. οπως εισαι στο xterm μεσα απο τον X, δωσε kodi και δες τι προβλημα εχει. κανε rename και τον .kodi στο home σου να ανοιξει καθαρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Τελικά άνοιξε με startx /usr/bin/kodi. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Επιτέλους θα μπορέσω να το χρησιμοποιήσω πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα