Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσο σιγουρος ειμαι και για τα Iphone και σε αυτα 1 χρονο γραφουν ολοι αλλα εχουν κανονικα 2 χρονια εγγυηση :)

Λοιπον μίλησα με την SONY HELLAS και έχουμε ενα χρόνο εγγύηση κανονικότατα ,ουτε λεπτό παραπέρα.Πραγματικά τοσα χρόνια fan t PS νιώθω τοσο απογοητεμένος, έδωσα τόσα λεφτα να το πάρω και να χαλάσει ετσι ξαφνικά το χερούλι??Η απαντηση της σονυ βεβαια ηταν ακόμα χειρότερη ,δεν μου είπαν καν να το στείλω να το δουν μήπως και εγώ ο καημένος λεω αλήθεια οτι ειναι σαν καινουργιο και οτι χαλασε μονο του!Μου ειπαν ενα υπεροχο: ΟΧΙ,Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Κλασικα αν θες να παίξεις πηγαινε αγορασε καινουργιο στα 999 ευρο....Ζωα που τους ενδιαφερει μονο το κέρδος!

• Like 1
  • Απαντ. 386
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δυστυχώς στο service η σονυ είναι απαράδεκτη...Ακόμα θυμάμαι που η microsoft στον 3ο χρόνο που είχα το xbox 360 παρέλαβε την κονσόλα με courrier από το σπίτι μου και μάλιστα δεν είχα μπει καν στον κόπο να βάλω το original firmware στο dvd. Μετά από κάποιες μέρες μου επέστρεψαν την κονσόλα με πειραγμένο όπως ήταν το dvd  και δώρο xbox live gold  :-D .

Δημοσ.

Εγω για αυτον τον λογο στον κωτσοβολο εκανα επιπλεον 4 χρονια εγγυηση με 50 ευρω!! Μεχρι και αλλαγη κονσολας

Δημοσ.

Εγω για αυτον τον λογο στον κωτσοβολο εκανα επιπλεον 4 χρονια εγγυηση με 50 ευρω!! Μεχρι και αλλαγη κονσολας

Από ότι γνωρίζω αυτή η επέκταση δεν καλύπτει περιφερειακά.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο δεν το ρωτησα, σταθηκα στην αλλαγη κονσολας. Απεριόριστες Δωρεάν επισκευές για 4 χρόνια Νέα συσκευή σε περίπτωση αδυναμίας επισκευής Καμία επιπλέον χρέωση για μεταφορικά ή ανταλλακτικά.

Αυτα μαλλον εχεις δικιο αλλα και παλι καλυπτη την κονσολα που ειναι βασικο

Δημοσ.

Και στα καταστηματα αν ρωτησεις θα σου πουνε οτι τα iphone εχουν 1 χρονο εγγυηση αλλα ελα μου ομως που αν τους κολλησεις στην μαπα την διαταγη της ΕΕ για 2 χρονια εγγυηση σε ολες τις Ευρωπαικες συσκευες κανονικα στο επισκευαζουν δωρεαν το κινητο χωρις πολλα πολλα.

Λοιπον μίλησα με την SONY HELLAS και έχουμε ενα χρόνο εγγύηση κανονικότατα ,ουτε λεπτό παραπέρα.Πραγματικά τοσα χρόνια fan t PS νιώθω τοσο απογοητεμένος, έδωσα τόσα λεφτα να το πάρω και να χαλάσει ετσι ξαφνικά το χερούλι??Η απαντηση της σονυ βεβαια ηταν ακόμα χειρότερη ,δεν μου είπαν καν να το στείλω να το δουν μήπως και εγώ ο καημένος λεω αλήθεια οτι ειναι σαν καινουργιο και οτι χαλασε μονο του!Μου ειπαν ενα υπεροχο: ΟΧΙ,Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Κλασικα αν θες να παίξεις πηγαινε αγορασε καινουργιο στα 999 ευρο....Ζωα που τους ενδιαφερει μονο το κέρδος!

Μα δικιο ειχαν.Αυτο αλλωστε προβλεπει και η διαταξη της ΕΕ για την εγγυηση αγορας ηλεκτρονικων ειδων εντως Ευρωπης.1χρονος εγγυηση αντιπροσωπειας και το αλλο απο τον πωλητη.Εδω και οι σχετικες πληροφοριες για την επεκταση εγγυησης που αναφερθηκε παραπανω http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees/index_el.htm

Αυτο δεν το ρωτησα, σταθηκα στην αλλαγη κονσολας. Απεριόριστες Δωρεάν επισκευές για 4 χρόνια Νέα συσκευή σε περίπτωση αδυναμίας επισκευής Καμία επιπλέον χρέωση για μεταφορικά ή ανταλλακτικά.

Αυτα μαλλον εχεις δικιο αλλα και παλι καλυπτη την κονσολα που ειναι βασικο

Ναι βεβαια ο Κωτσοβολος,το Public αλλα και ολα τα μαγαζια που πουλανε επεκτασεις εγγυησεων θα πρεπει να γνωριζεις οτι στην ουσια ειναι παρανομες καθως οπως φενεται και απο το link που ανεβασα

'' Η συμπληρωματική αυτή εγγύηση σάς παρέχει μεγαλύτερη προστασία αλλά σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά ούτε μειώνει την ελάχιστη διετή εγγύηση την οποία δικαιούστε πάντα.''

Παμε λοιπον να δουμε τι εγγυηση δινει ο Κωτσοβολος για το Playstation 4''http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/konsola-ps4/154793-sony-ultimate-player-1tb-edition-black?cmicc=skroutz''

Εγγύηση Προμηθευτή 1 έτος

Αυτο οντως ισχυει αλλα που ειναι ο 2ρος χρονος εγγυησης που πρεπει να παρεχει ο ιδιος ο Κωτσοβολος σαν πωλητης/μεσαζοντας οεο???Αρα τον χρεωνει στην επεκταση εγγυησης ενω στην ουσια ειναι δωρεαν και αρα η επεκταση εγγυησης ειναι στην πραξη παρανομη :)

Αλλωστε και ολα τα καταστηματα στο Playstation 4 δεν ειναι τυχαιο που γραφουν 1χρονο εγγυηση προμηθευτη καθως ειναι η μιση αληθεια.Το ιδιο συμβαινει και με τα Iphone που παλι ολα τα καταστηματα γραφουν 1 ετος εγγυηση προμηθευτη.

Να και μια κουβεντα που ειχαμε για την εγγυηση των iphone πριν λιγους μηνες 

http://www.insomnia.gr/topic/577463-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%8D%CE%B7%CF%83%CE%B7-iphone-6/

Tονιζω το post 12 ''εμενα πάντως η Infoquest μου έκανε αντικατασταση iphone στους 22 μήνες.ΑΠλα συμπλήρωσα ενα αίτημα επεκτασης εγγυησης σε 2 έτη (επιτόπου) όταν το πήγα!''

• Like 2
Δημοσ.

Ναι άσε τι σου λένε. Καλά τα είπε ο Fulgore, έτσι είναι οι νόμοι αλλά την ταλαιπωρία που θα φας εξηγώντας τα στο κάθε κατάστημα δεν περιγράφεται. Είναι να μην σου τύχει..

Δημοσ.

Παιδιά προστατευτικά αναλογικού για DS4 σε ποια καταστήματα μπορώ να βρω; 

Λίγο που το έψαξα στα site των μεγάλων εμπορικών δεν είδα να έχουν κάτι. 

Και τελικά όντως είναι απαραίτητα σαν αξεσουάρ; Είναι τόσο ευαίσθητο το 

controller όσο λένε ακόμα και όταν είσαι ένας απλός soft user που δεν παίζει 

ποδοσφαιράκια (ώστε να του αλλάζει τα πέταλα....);;;

Και η αίσθηση στον χειρισμό μετά μήπως αλλάζει δραματικά προς το χειρότερο;

Δημοσ.

Παιδιά προστατευτικά αναλογικού για DS4 σε ποια καταστήματα μπορώ να βρω;

Λίγο που το έψαξα στα site των μεγάλων εμπορικών δεν είδα να έχουν κάτι.

Και τελικά όντως είναι απαραίτητα σαν αξεσουάρ; Είναι τόσο ευαίσθητο το

controller όσο λένε ακόμα και όταν είσαι ένας απλός soft user που δεν παίζει

ποδοσφαιράκια (ώστε να του αλλάζει τα πέταλα....);;;

Και η αίσθηση στον χειρισμό μετά μήπως αλλάζει δραματικά προς το χειρότερο;

Ψάξε στο skroutz και θα βρεις. Πολλοί είναι soft users και πάλι το υλικό αυτό στα αναλογικά φθείρεται. Σε άλλους πιο πολύ σε άλλους λιγότερο. Είναι και τα χέρια του καθενός. Εγώ τους έβαλα πριν την πάθω λογω προ. Η αίσθηση εξαρτάται από το υλικό που θα επιλέξεις να φορέσεις στα αναλογικά σου. Κάποια προσθέτουν λίγο παραπάνω όγκο, άλλα είναι λίγο πιο σκληρά (όπως αυτά που πήρα εγώ). Ναι η αίσθηση του κανονικού αναλογικού δίχως καποτακια είναι σαφώς καλύτερη και για μένα δεν μπορεί να αντικατασταθεί με κάτι καλύτερο.

Κάποιοι έβαζαν τα αναλογικά του controller του xbone, το οποίο το σκεφτομαι να το κάνω και εγώ μελλοντικά για να τελειώνω με τα thumb grips.

Δημοσ.

Τα 2 χρόνια εγγύησης είναι υποχρεωμένο να στα δώσει το κατάστημα αγοράς.

Άρα. 1 χρόνο εγγύηση από προμηθευτή (όπως σωστά αναφέρεται) και άλλο 1 χρόνο το πας στο κατάστημα που το αγόρασες και τους λες να κόψουν το λαιμό τους :P

Προσωπικά, αγόρασα και επέκταση 3 χρόνια για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Δημοσ.

Μου χάλασε στο 1 χειριστήριο του PS4 το κουμπί Χ.Λειτουργεί αλλά δεν έχει επαναφορά.Λογικά έχει χαλάσει ή μεμβράνη ή οποία είναι ενιαία και για τα 4 κουμπιά?

Το χειριστήριο που είχε μέσα ή κονσόλα έχει αντέξει 2 χρόνια,ενώ αυτό που χάλασε το έχω κάπου 1,5 χρόνο.Και στα 2 κάνω την ίδια χρήση.

Νομίζω οτι τα χειριστήρια που δίνουν μαζί με τις κονσόλες είναι πιο ποιοτικά απο τα αντίστοιχα γνήσια του εμπορίου.Το ίδιο και με το PS3.Μου έχουν χαλάσει 2-3 χειριστήρια ενώ αυτό που ηταν μαζί με την κονσόλα αντέχει πιο πολύ.1 ακόμη λόγος που το πιστεύω είναι οτι έχω ανοίξει χειριστήρια του PS3 και έχουν κάποιες διαφορές σε σχέση με αυτό που είχε ή κονσόλα και είναι πολύ πιο παλιό.

Για ανταλλακτικά μόνο Ebay?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...