vrwmiaris Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/5280784/ORB-Controller-Thumb-Grips-PS4.html?keyphrase=thump+grips http://www.gameexplorers.gr/item.php?hl=el&id=6045132 Εχει και το Public στα 4.99 αν βαριεσαι να πηγαινεις σε καταστηματα. Σε ευχαριστώ μαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 παιδια παιζω φιφα 16 και εχω το εξης θεμα αντι ο παικτης να παει ευθεια στριβει δεξια εδω τρεχω και για 1 δευτερολεπτω δεν μπορω να το ελενξω εχει συμβι σε κανενα αλλο αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bandicoot92 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα στην παρεα,το DS4 μου εχει νεκρωσει ,ουτε οταν το βαζω για φορτιση ουτε τπτ( ειχα να το ακουμπησω και γενικα να το βαλω για φορτιση πανω απο 4 μηνες) το παλικαρι στον κοτσοβολο μου ειπε οτι εχει πεθανει η μπαταρια και θα χρειαστει αλλη,ισχυει κατι τετοιο? πριν το παθει αυτο ,πριν το παρατησω δλδ, δουλευε αψογα.ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Άσε το καμιά ώρα συνδεδεμένο σε μία usb και εάν πάλι δεν δουλέψει στείλε το στην cometron. Εάν δεν έχεις εγγύηση παίρνεις μία μπαταρία από το ebay και την βάζεις εσύ..η διαδικασία είναι πολύ εύκολη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα στην παρεα,το DS4 μου εχει νεκρωσει ,ουτε οταν το βαζω για φορτιση ουτε τπτ( ειχα να το ακουμπησω και γενικα να το βαλω για φορτιση πανω απο 4 μηνες) το παλικαρι στον κοτσοβολο μου ειπε οτι εχει πεθανει η μπαταρια και θα χρειαστει αλλη,ισχυει κατι τετοιο? πριν το παθει αυτο ,πριν το παρατησω δλδ, δουλευε αψογα.ευχαριστω. Από πίσω δίπλα στη βίδα του L2 έχει μια τρύπα. Δώστου ένα Reset. http://ccm.net/faq/36785-playstation-4-how-to-reset-your-controller Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Σου έχει πεθάνει η μπαταρία. Φυσιολογικό είναι επειδή έχεις καιρό να το ανοίξεις/λειτουργησεις, νέκρωσε η μπαταρία.Ακριβως το ίδιο μου είχε συμβεί στην μπαταρία του 360 controller (charger kit pack) όπου το είχα αφήσει κλειστό κάποιους μήνες και η μπαταρία έγραψε τέλος.. Αφού σε καλύπτει η εγγύηση πήγαινε άλλαξε το και ας είναι απλή η αγορα και τοποθέτηση κάποιας άλλης από το eBay. Ακόμα και να μην χρησιμοποιείς το οτιδήποτε με μπαταρία και πόσο μάλλον επαναφορτιζόμενη μπαταρία, πρέπει να το ανοίγεις που και που αλλιώς θα έχεις τα ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Φυσιολογικο δεν το λες να τα παιξει η μπαταρια τοσο γρηγορα,4 μηνες αφορτιστη δεν ειναι πολυς χρονος να χαλασει η μπαταρια. Παραδειγμα το δικο μου ds3 ζητημα να το φορτιζω μια φορα τον χρονο επειδη δεν το χρησιμοποιω και η μπαταρια ζει ακομα. Παντως αν ειναι μπαταρια, ευτυχως αλλαζει ευκολα και ειναι φθηνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bandicoot92 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπόν το πήγα σε έναν γνωστό στο Γερμανό το άνοιξε και είδα ότι η μπαταρία είναι φουλ και δουλεύει κομπλέ ,τι άλλο μπορεί να είναι ; Όταν τ χα αφήσει λειτουργούσε κανονικά :/ και reset δοκίμασα που λέει πάνω το παλικάρι αλλά τπτ ,όσο για εγγύηση δυστυχώς δεν έχω :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Πως δεν εχεις εγγυηση αφου η κονσολα και το controller εχουν εγγυηση 2 χρονια??Και το play ειναι πανω κατω 2 χρονια που κυκλοφορει στην αγορα?? Ποτε την πηρες την κονσολα και απο που? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bandicoot92 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 1/7/14 το πήρα αλλά είχα ένα χρόνο εγγύηση όχι 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 1/7/14 το πήρα αλλά είχα ένα χρόνο εγγύηση όχι 2. Αν το αγορασες απο Ελληνικο καταστημα 2 χρονακια εγγυηση εχεις κανονικα απλα δεν θυμαμαι που πρεπει να το στειλεις για service μετα τον 1ο χρονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bandicoot92 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αν το αγορασες απο Ελληνικο καταστημα 2 χρονακια εγγυηση εχεις κανονικα απλα δεν θυμαμαι που πρεπει να το στειλεις για service μετα τον 1ο χρονο. Ποσό σίγουρο είναι αυτό που λες διότι στο κατάστημα μου είπε έχω ένα χρόνο και στο σίτε που είδα λέει ένα χρόνο από προμηθευτή . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Οσο σιγουρος ειμαι και για τα Iphone και σε αυτα 1 χρονο γραφουν ολοι αλλα εχουν κανονικα 2 χρονια εγγυηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bandicoot92 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Θα το ρωτήσω αύριο φίλε μου ευχαριστω πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αυγερης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 δεν μπορω να χρησιμοποιησω ταυτοχρονα τα 2 χειρηστηρια dualshock 4,τι κανω λαθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα