Προς το περιεχόμενο

Θέματα σχετικά με το Dualshock 4 χειριστήριο [PS4 Controller][DS4]

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

https://www.skroutz.gr/s/5280784/ORB-Controller-Thumb-Grips-PS4.html?keyphrase=thump+grips

http://www.gameexplorers.gr/item.php?hl=el&id=6045132

Εχει και το Public στα 4.99 αν βαριεσαι να πηγαινεις σε καταστηματα.

Σε ευχαριστώ μαν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 386
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

παιδια παιζω φιφα 16 και εχω το εξης θεμα αντι ο παικτης να παει ευθεια στριβει δεξια εδω τρεχω και για 1 δευτερολεπτω δεν μπορω να το ελενξω εχει συμβι σε κανενα αλλο αυτο?

Καλησπερα στην παρεα,το DS4 μου εχει νεκρωσει ,ουτε οταν το βαζω για φορτιση ουτε τπτ( ειχα να το ακουμπησω και γενικα να το βαλω για φορτιση πανω απο 4 μηνες) το παλικαρι στον κοτσοβολο μου ειπε οτι εχει πεθανει η μπαταρια και θα χρειαστει αλλη,ισχυει κατι τετοιο? πριν το παθει αυτο ,πριν το παρατησω δλδ, δουλευε αψογα.ευχαριστω.

Άσε το καμιά ώρα συνδεδεμένο σε μία usb και εάν πάλι δεν δουλέψει στείλε το στην cometron. Εάν δεν έχεις εγγύηση παίρνεις μία μπαταρία από το ebay και την βάζεις εσύ..η διαδικασία είναι πολύ εύκολη.

Καλησπερα στην παρεα,το DS4 μου εχει νεκρωσει ,ουτε οταν το βαζω για φορτιση ουτε τπτ( ειχα να το ακουμπησω και γενικα να το βαλω για φορτιση πανω απο 4 μηνες) το παλικαρι στον κοτσοβολο μου ειπε οτι εχει πεθανει η μπαταρια και θα χρειαστει αλλη,ισχυει κατι τετοιο? πριν το παθει αυτο ,πριν το παρατησω δλδ, δουλευε αψογα.ευχαριστω.

Από πίσω δίπλα στη βίδα του L2 έχει μια τρύπα.

Δώστου ένα Reset.

http://ccm.net/faq/36785-playstation-4-how-to-reset-your-controller

Σου έχει πεθάνει η μπαταρία. Φυσιολογικό είναι επειδή έχεις καιρό να το ανοίξεις/λειτουργησεις, νέκρωσε η μπαταρία.Ακριβως το ίδιο μου είχε συμβεί στην μπαταρία του 360 controller (charger kit pack) όπου το είχα αφήσει κλειστό κάποιους μήνες και η μπαταρία έγραψε τέλος.. Αφού σε καλύπτει η εγγύηση πήγαινε άλλαξε το και ας είναι απλή η αγορα και τοποθέτηση κάποιας άλλης από το eBay.

Ακόμα και να μην χρησιμοποιείς το οτιδήποτε με μπαταρία και πόσο μάλλον επαναφορτιζόμενη μπαταρία, πρέπει να το ανοίγεις που και που αλλιώς θα έχεις τα ίδια.

Φυσιολογικο δεν το λες να τα παιξει η μπαταρια τοσο γρηγορα,4 μηνες αφορτιστη δεν ειναι πολυς χρονος να χαλασει η μπαταρια.

Παραδειγμα το δικο μου ds3 ζητημα να το φορτιζω μια φορα τον χρονο επειδη δεν το χρησιμοποιω και η μπαταρια ζει ακομα.

Παντως αν ειναι μπαταρια, ευτυχως αλλαζει ευκολα και ειναι φθηνη.

Λοιπόν το πήγα σε έναν γνωστό στο Γερμανό το άνοιξε και είδα ότι η μπαταρία είναι φουλ και δουλεύει κομπλέ ,τι άλλο μπορεί να είναι ; Όταν τ χα αφήσει λειτουργούσε κανονικά :/ και reset δοκίμασα που λέει πάνω το παλικάρι αλλά τπτ ,όσο για εγγύηση δυστυχώς δεν έχω :/

Πως δεν εχεις εγγυηση αφου η κονσολα και το controller εχουν εγγυηση 2 χρονια??Και το play ειναι πανω κατω 2 χρονια που κυκλοφορει στην αγορα??

Ποτε την πηρες την κονσολα και απο που?

1/7/14 το πήρα αλλά είχα ένα χρόνο εγγύηση όχι 2.

Αν το αγορασες απο Ελληνικο καταστημα 2 χρονακια εγγυηση εχεις κανονικα απλα δεν θυμαμαι που πρεπει να το στειλεις για service μετα τον 1ο χρονο.

Αν το αγορασες απο Ελληνικο καταστημα 2 χρονακια εγγυηση εχεις κανονικα απλα δεν θυμαμαι που πρεπει να το στειλεις για service μετα τον 1ο χρονο.

Ποσό σίγουρο είναι αυτό που λες διότι στο κατάστημα μου είπε έχω ένα χρόνο και στο σίτε που είδα λέει ένα χρόνο από προμηθευτή .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...