tolakos100 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Θα περιμένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, tolakos100 είπε Καλό μεσημέρι σε όλους, βρήκα ένα χειριστήριο για ps4, γνήσιο και ρώτησα σε τι κατάσταση είναι, ο πωλητής μου είπε ότι είναι μια χαρά εκτός από το εξης "Κάποια φορά όταν παίζεις πάει πάνω η κάμερα" ξέρει κανείς τι εννοεί μ' αυτό; αν έχει θέμα μη το πάρω άδικα. Αρα δεν ειναι μια χαρα. Απεχει πολυ απο το μια χαρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos468 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Πρόβλημα μοχλών σε χειριστήριο PS4 Έχω δύο χειριστήρια του ps4, και τα δύο παρουσιάζουν το γνωστό drifting στον αριστερό μοχλο. Γνωρίζει κάποιος ένα καλό κατάστημα που να τα κάνει επισκευή? (δεν θέλω να τα κάνω μόνος μου επισκευή γιατί φοβάμαι μην τα χαλάσω τελείως) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas_salonica Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 PS4 controller πρόβλημα με δόνηση Καλησπέρα παιδιά, Εχω ένα θέμα με το κοντρολερ. Ενώ λειτουργεί κανονικά όταν δονείται, έχει αλλαξει πολύ η αίσθηση του. Νιώθω λες και έχει φύγει τίποτα απο την θέση του. Καμία ιδέα; Εντωμεταξύ, το πρόβλημα εμφανίστηκε με το που αλλαξα πάστα στο ps4. Λέτε να σχετίζονται αυτά τα δυο; Ήδη δοκίμασα να πατήσω το κουμπάκι από πίσω και να κάνω επανεκκίνηση αλλά μάταια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAce Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, Kostas_salonica είπε Καλησπέρα παιδιά , εχω ένα θέμα με το κοντρολερ ενώ λειτουργεί κανονικά όταν δονείται έχει αλλαξει πολύ η αίσθηση του νιώθω λες και έχει φύγει τίποτα απο την θέση του καμία ιδέα ; Εντωμεταξύ το πρόβλημα εμφανίστηκε με το που αλλαξα πάστα στο ps4 λέτε να σχετίζονται αυτά τα δυο ; Ήδη δοκίμασα να πατήσω το κουμπάκι από πίσω και να κάνω επανεκκίνηση αλλά μάταια Να σχετίζεται η πάστα που άλλαξες στο ps4 με την διαφορετική αίσθηση που έχεις με το κοντρόλερ; Το αποκλείω(εκτός και αν ήταν σοκολατίνα και έπεσε το κοντρόλερ μέσα).. 😁 Και το κουμπάκι που πάτησες από πίσω(για να κάνεις επανεκίνηση την κονσόλα προφανώς, δεν έχει πίσω κουμπάκι στο κοντρόλερ) τι μπορούσε να είχε αλλάξει στην αίσθηση του κοντρόλερ; Μήπως εννοείς από κάτω απο το κοντρόλερ στην τρυπούλα που έχει; Στο ίδιο παιχνίδι καταλαβαίνεις την διαφορετική αίσθηση στην ανάδραση έτσι; Στο κάνει σε όλα τα παιχνίδια που δοκίμασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas_salonica Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Okey thanks Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2023 από Kostas_salonica Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 10/1/2023 στις 12:57 ΠΜ, Kostas_salonica είπε Εντωμεταξύ, το πρόβλημα εμφανίστηκε με το που αλλαξα πάστα στο ps4. Λέτε να σχετίζονται αυτά τα δυο; Tρολαρεις,η μιλας σοβαρα; Αν νιωθεις διαφορα στη δονηση,μαλλον τα επαιξε ο ενας "δονητης". Εαν ακους και θορυβο,εχει σπασει καποια βαση. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2023 από StamTheMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilisnikol8 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Στις 30/6/2020 στις 10:51 ΠΜ, Mr_Terror είπε Τι προβλημα εχει? Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το χειριστήριο κουνιέται μόνο του το αριστερό αναλογικό οχι στην κάμερα του ps4 οποίος μπορεί να βοηθήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, basilisnikol8 είπε Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το χειριστήριο κουνιέται μόνο του το αριστερό αναλογικό οχι στην κάμερα του ps4 οποίος μπορεί να βοηθήσει Εχεις το κλασσικο προβλημα drift,εμφανιζεται στα πιο πολλα χειριστηρια. Το δινεις Ειτε να το καθαρισουν,ειτε να αλλαξουν ποτενσιομετρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου Έχω κι εγώ πρόβλημα με drift σε αριστερό και δεξί μοχλό γνήσιου ps4 GamePad..Έκανα κάποια βασικά fixes που είδα στο ίντερνετ αλλά δεν διόρθωσαν την κατάσταση...Είναι ελάχιστα χρησιμοποιημένο GamePad λευκό, δεν είναι "φυσικό" drift δηλαδή να έχει φθαρεί/χαλάσει ο μηχανισμός απ' την πολύ χρήση και κα κολλάει σε κάποιο σημείο με αποτέλεσμα να δίνει εντολή, και οι 2 αναλογικοί φαίνεται να έχουν τέλεια συμπεριφορά και να κεντραρουν σωστά αλλά πχ πατάς τον αριστερό αναλογικό μοχλό μια φορά πάνω και δίνει εντολή 3 φορές κάτω...Το βλέπεις και στο Steam controller test , οι μοχλοί ψηφιακά φαίνεται να μην επιστρέφουν στο σημείο 0 αλλά να δίνουν κίνηση τρεμοπαιζοντας και υπολειτουργοντας... Ξέρετε που μπορώ να το φτιάξω σε λογική τιμή?Οποίος ξέρει να φτιάχνει ας μου στείλει pm.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kolovios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Μόλις μετακόμισα και το Ps4 δεν έχει συνδεθεί στο internet , το Controller μου έχει αποσυνδεθεί τελείως και δεν μπορώ να το κάνω σύνδεση, δοκίμασα να βάλω το καλώδιο usb αλλά τίποτα το έκανα reset τίποτα ... Και τώρα δεν μπορώ να μπω στην κονσόλα.. Μου πρότειναν να κατεβάσω το Ps Remote Play αλλά πρέπει η κονσόλα να είναι συνδεδεμένη στο ίδιο wifi αλλά όπως ανέφερα έχω μετακομίσει και έχω αλλάξει wifi .. Τι άλλο να δοκιμάσω... ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 14 ώρες πριν, Kolovios είπε Μόλις μετακόμισα και το Ps4 δεν έχει συνδεθεί στο internet , το Controller μου έχει αποσυνδεθεί τελείως και δεν μπορώ να το κάνω σύνδεση, δοκίμασα να βάλω το καλώδιο usb αλλά τίποτα το έκανα reset τίποτα ... Και τώρα δεν μπορώ να μπω στην κονσόλα.. Μου πρότειναν να κατεβάσω το Ps Remote Play αλλά πρέπει η κονσόλα να είναι συνδεδεμένη στο ίδιο wifi αλλά όπως ανέφερα έχω μετακομίσει και έχω αλλάξει wifi .. Τι άλλο να δοκιμάσω... ?? Για αρχη,αναβει το λαμπακι πανω απο τη θυρα φορτισης,στο χειριστηριο,οταν το συνδεεις; Αν δεν αναβει,εχουμε προβλημα συνδεσης,ειτε φταιει το καλωδιο,ειτε η θυρα. Εαν αναβοσβηνει αλλα δε συγχρονιζεται,μπορει να φταιει οτι το καλωδιο ειναι μονο για φορτιση. Για αρχη,δοκιμασε αλλο καλωδιο,αν ειναι φθηνιαρικο τυπου περιπτερο μπορει να ειναι μονο για φορτιση και οχι για μεταφορα δεδομενων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα