Mr_Terror Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Το ανταλλακτικό ειναι φθηνο αμα το παρεις απο κινα.Για εναν αρχαριο η διαδικασια ειναι δυσκολη να το φτιαξει.Απο περιεργεια παρε το καταστημα να μαθεις ποσο στοιχίζει η επισκευη. Οχι δεν ειναι ιδιο παντου.Οτι θελουν ζητανε.
Grim Ripper Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Πάρε και στο console club να μάθεις τιμή. http://theconsoleclub.gr/
VonLoutsos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Θεωρητικά παίρνεις το ανταλλακτικό και το κόστος σε έναν ηλεκτρονικό είναι χοντρικά στο 10 ευρώ. Μερικές κολλήσεις ειναι που αν εχεις και κανεναν γνωστό ή ασχολε΄σιαι και ο ίδιος μπορεις να το κάνεις.
nick5498 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Θεωρητικά παίρνεις το ανταλλακτικό και το κόστος σε έναν ηλεκτρονικό είναι χοντρικά στο 10 ευρώ. Μερικές κολλήσεις ειναι που αν εχεις και κανεναν γνωστό ή ασχολε΄σιαι και ο ίδιος μπορεις να το κάνεις. Δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω μόνος μου, επειδή όταν το είχα επιχειρήσει παλιότερα με γυμνά χέρια κατέληξα να το χαλάσω. Τι εννοείς παίρνω το ανταλλακτικό; Μπορώ να το αγοράσω εγώ και να το φτιάξουν αυτοί; Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2022 από nick5498
VonLoutsos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 1 hour ago, nick5498 said: Δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω μόνος μου, επειδή όταν το είχα επιχειρήσει παλιότερα με γυμνά χέρια κατέληξα να το χαλάσω. Τι εννοείς παίρνω το ανταλλακτικό; Μπορώ να το αγοράσω εγώ και να το φτιάξουν αυτοί; Ακριβουτσικα αλλά αν τα πάρεις από εξω έρχονται πιο φτηνά. Αλλά ρώτα και στα μαγαζιά που σου ειπαν παραπάνω' https://modchip.gr/product-category/gaming/ανταλλακτικά-κονσολών/ανταλλακτικα-playstation-4/page/2/?orderby=price
alexzorb Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Αν δεν είναι πόλυ συχνό ή σοβαρό το drifting είναι πολύ πιθανό να θέλουν ένα απλό καθάρισμα τα αναλογικά. Υπάρχουν βίντεο στο YouTube και έινα σχετικά απλό ούτε ανταλλακτικά χρειάζεσαι.
mikele13- Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, alexzorb είπε Αν δεν είναι πόλυ συχνό ή σοβαρό το drifting είναι πολύ πιθανό να θέλουν ένα απλό καθάρισμα τα αναλογικά. Υπάρχουν βίντεο στο YouTube και έινα σχετικά απλό ούτε ανταλλακτικά χρειάζεσαι. Αυτό ακριβώς. Αν το drifting δεν είναι αρκετά μεγάλο δηλαδή να παίζει σαν τρελό θέλουν άνοιγμα τα πλαϊνά buttons που περιστρέφεται το αναλογικό και καθαρισμό με οινόπνευμα. Έχω φτιάξει αρκετά με αυτόν τον τρόπο.
nick5498 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, mikele13- είπε Αυτό ακριβώς. Αν το drifting δεν είναι αρκετά μεγάλο δηλαδή να παίζει σαν τρελό θέλουν άνοιγμα τα πλαϊνά buttons που περιστρέφεται το αναλογικό και καθαρισμό με οινόπνευμα. Έχω φτιάξει αρκετά με αυτόν τον τρόπο. Όχι το drift δεν είναι σοβαρό, είναι μικρό αλλά αισθητο. Απλώς βρε παιδιά φοβάμαι να το ανοίξω μην τα χαλάσω...ή μήπως σε περίπτωση που τα χαλάσω μετά να τα στείλω για επισκευή ;; Χεχε. Έτσι και αλλιώς στην cometron που ρώτησα επειδή είναι κοντά η επισκευή κοστίζει 20€. Αυτή η διαδικασία είναι εύκολη να την κάνει κάποιος αρχάριος ; Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από nick5498
Mr_Terror Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 οχι για αρχαριος καλυτερα να μη το κανεις.Αν οντως με 20 ευρω στο επισκευαζει η κομετρον πηγαινε το εκει.
nick5498 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Εντάξει έγινε. Θα τους το πάω εκεί πέρα, θα μου δώσουν και τρίμηνη εγγύηση. Σας ευχαριστώ Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από nick5498
Mr_Terror Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 καλυτερα επισκευασμενο απο το επισημο σερβις, λογικα και το ανταλλακτικο θα ειναι το γνησιο.Ρωτα τους ομως τι ακριβως περιλαμβανει η επισκευη.Αλλαγη ο αναλογικος μοχλος η σου δινουν επισκευασμενο κοντρολ και κρατανε το δικο σου?Γιατι η κομετρον επισκευες δεν κανει, μονο αλλαζει με επισκευασμένα.
nick5498 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε καλυτερα επισκευασμενο απο το επισημο σερβις, λογικα και το ανταλλακτικο θα ειναι το γνησιο.Ρωτα τους ομως τι ακριβως περιλαμβανει η επισκευη.Αλλαγη ο αναλογικος μοχλος η σου δινουν επισκευασμενο κοντρολ και κρατανε το δικο σου?Γιατι η κομετρον επισκευες δεν κανει, μονο αλλαζει με επισκευασμένα. Τους ρώτησα και μου είπαν πως από τη στιγμή που τα χειριστήρια δεν έχουν εγγύηση θα τα δουν για επισκευή με κόστος 20€. Όσον αφορά τις επισκευές που λες ότι δεν κάνει μέχρι τωρα και γω αυτό νόμιζα. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από nick5498
StamTheMan Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημερα μαγκες. Προσφατα αγορασα απο ali, joysticks alps ( ο θεος να τα κανει ) ,τα οποια κολλουσαν οταν τερματιζαν. Αυτο γινοταν πριν τα βαλω στο χειριστηριο,οταν τα εβαλα περιοριστηκε το ευρος και δεν κολλουσαν πλεον,αλλα στις μετρησεις απο το https://apps.nektro.net/gamepad/ δεν εφταναν πανω απο 700. Μιλωντας με τον κινεζο,μου ειπε να κανω calibrate στο χειριστηριο. Ειδα βιντεακια,αλλα δεν καταφερα να παρω καποιο σωστο αποτελεσμα,ισως να ειδα μια πολυ μικρη βελτιωση σε καποιον αξονα. Εχει ασχοληθει κανεις ΣΟΒΑΡΑ με το θεμα,ωστε να μας πει αν ειναι μουφα,αδιεξοδο,τυχη ,φραπελια ή αν υπαρχει οντως σοβαρη βελτιωση;; Δε θελω θεωριες,θελω καποιον που να εχει ασχοληθει λιγο με το συγκεκριμενο θεμα. Εχουμε βαλει πολλα καινουργια ποτενσιομετρα, τα οποια δε δουλευαν οπως επρεπε,οποτε πρεπει να ξερουμε αν υπαρχει ψωμι στην υποθεση. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2022 από StamTheMan
tolakos100 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Καλό μεσημέρι σε όλους, βρήκα ένα χειριστήριο για ps4, γνήσιο και ρώτησα σε τι κατάσταση είναι, ο πωλητής μου είπε ότι είναι μια χαρά εκτός από το εξης "Κάποια φορά όταν παίζεις πάει πάνω η κάμερα" ξέρει κανείς τι εννοεί μ' αυτό; αν έχει θέμα μη το πάρω άδικα.
Mr_Terror Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) εχει το λεγομενο drift.Προβλημα δηλαδη στους μοχλους.Να μην το παρεις θα χειροτερεψει το προβλημα. περιμενε την black friday θα βαλουνε προσφορες σε χειριστηρια. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2022 από Mr_Terror 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα