TheoAlex50 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 12 λεπτά πριν, greekfragma είπε έχω πάει και Κώτσο και σε όλα τα μεγάλα. Τους έβαλα στη θέση τους όλους και έκανα τη δουλειά μου. Απλά γιατί δεν έχω άγνοια νόμου και επικαλούμαι σωστές εκφράσεις και την παράβαση που διαπράττουν αν δε με εξυπηρετήσουν. τι ακριβώς τους είπες και επεκτείνες την εγγύηση τους.
jerry banana Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παιδιά πρόσφατα αγόρασα καινούργιο dualshock v2 απο το Κώτσο καθώς με ΟΕΜ δουλειά δεν γίνεται.Απο τη γενια του ps4 γενικα ειμαι απογοητευμενος γιατι στα 5 χειριστηρια τα 3-4 παιζει να βγουν off λόγω drift.Δεν ξερω εαν το εκαναν επιτηδες στην παραγωγη να οικονομανε 60αρια .Δεν γινεται οταν παιζεις νορμαλ και οταν το αφηνεις αφου τελειωσεις πανω σε ενα γραφειο μετα απο 5-6 μηνες να τα παιζει ο αριστερος μοχλος.Να το βαραγα να το κακομεταχειριζομουν οκ.Αλλα χωρις να το δερνεις να λεει "ok im out" δεν λεει. Η ερωτηση μου ειναι η εξης. Σε ολοκαινουργιο αυθεντικο χειριστηριο v2 ο αριστερος μοχλος λιγο που τον κινησα (και εκει ειναι σχεδον σε ολα τα χειριστηρια ο φοβος μου) κανει ενα κλικι κλικι οταν το παω αριστερα δεξια πανω κατω.Αυτο θελει παιξιμο να στρωσει και ειναι κομπλε? Η θα μου κανει καμια μανουρα σε μερικους μηνες ή μερες?Ρωταω γιατι δεν το εχω ξανασυναντησει σε χειριστηριο.Κανει δηλαδη σαν μηχανικο πληκτρολογιο οταν πατας ενα κουμπι αλλα σε παρα πολυ μικροτερη ενταση.Ενα απλο ηχο κλικ οταν κουνας τον αριστερο μοχλο.Ο μοχλος εχει ελευθερια στη κινηση και δεν παρουσιαζει πουθενα μαγκωμα.Που τον ελεγξα λιγο στο μενου ολα κομπλε δεν πηδαει σε κινησεις ούτε κολλάει.Απλως έχει αυτο το κλικι κλικι που λογικα θεωρω ειναι οτι ειναι τουκουτιου και θελει πατηματα να στρωσει.Εννοω παιζοντας.Οχι να το παταω προς τα μεσα. YΓ:Μου φαίνεται οσο πιο παλιά τόσο καλύτερα στα χειριστηρια.Του ps3 δεν έβγαζε κιχ εάν του τραβαγες κλωτσίδι με το μύτο και χτυπαγε σε τοιχο.Του ps2 δεν το συζητω το ριχνεις σε λαβα και παθαινει ζημια η λαβα. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2021 από jerry banana
theoritikos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχίζω να χάνω την υπομονή μου με τα ds4. Το ίδιο controller που μου εμφάνισε drift (και επισκεύασα), απέκτησε νέο πρόβλημα. Αν το φορτίσω και το βγάλω από την πρίζα/κονσόλα/ whatever τρόπο φόρτισης , θα χάσει την φόρτιση μέσα σε μια-δυο μέρες ΧΩΡΙΣ να παίξω ούτε ένα λεπτό. Επισκευάζεται αυτό ή να το πετάξω στην θάλασσα να ησυχάσω μια και καλή? (Είναι ήδη μπλε, οπότε δεν θα χρειαστεί να το βάψω 🤣)
Mr_Terror Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Αυτο ειναι σημαδι προβληματικης μπαταριας η φταιει κατι αλλο και σου τρωει την μπαταρια.Πχ προβλημα στην πλακετα.Αν εχεις πολυμετρο μετρα την ταση της μπαταριας την στιγμη που δεν αναβει το κοντρολερ.
theoritikos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Αυτο ειναι σημαδι προβληματικης μπαταριας η φταιει κατι αλλο και σου τρωει την μπαταρια.Πχ προβλημα στην πλακετα.Αν εχεις πολυμετρο μετρα την ταση της μπαταριας την στιγμη που δεν αναβει το κοντρολερ. Δοκίμασα δυο διαφορετικές μπαταρίες, απο controllers που είναι λειτουργικά. Την τάση να την μετρήσω στον κονέκτορα της μπαταρίας? Πάντως, το πρόβλημα εμφανίστηκε ξαφνικά. Την μια μέρα λειτουργούσε. Έλειπα για ένα μικρό διάστημα τον Ιούλιο-Αύγουστο, και στην επιστροφή το εμφάνισε
theoritikos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Μάλλον βρέθηκε ο ένοχος. Η καλοδιοταινια που συνδέει τις δύο πλακέτες είναι φαγωμενη στο σημείο που συνδέεται με τον κονεκτορα της κεντρικής πλακέτας. Υπάρχει ανταλλακτικό καλώδιο, αλλά έχω βρει πολλές εκδοχές του. Πώς θα καταλάβω πιο χρειάζομαι εγώ ?
Mr_Terror Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Αν μπορεις ανεβασε φωτο με την καλωδιοταινια
theoritikos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Αν μπορεις ανεβασε φωτο με την καλωδιοταινια Θα το ανεβάσω πιο μετά μέσα στην μέρα. Τώρα δοκίμασα να βάλω ταινία και πλακέτα από άλλο λειτουργικό ds4 και να φορτίσω την μπαταρία. Έχω μια υποψία πως και η μπαταρία είναι προβληματική μαζί με το καλώδιο, γιατί μου κάνει τα ίδια και στο λειτουργικό controller.
manos83s Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χειριστήριο γεια σας παιδια Ειχα το χειριστήριο του PS4 εκτός ρεύματος 2 μέρες και το έβαλα σήμερα να φορτίσει. Tο ειχα 1.30 ωρα στη φόρτιση και δεν φόρτισε ακόμα. ποσες ώρες θελει να φορτίσει, αμα ειναι 2 μέρες εκτος; Αν ξέρει καποιος κατι ας στείλει. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2021 από Praetorian ορθογραφία, σύνταξη, κακός τίτλος
THE GG GAMER Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, manos83s είπε γεια σας παιδια ειχα το χειρηστιριο τοy ps4 εκτος ρευματος 2 μερες και το εβαλα σημερα να φορτισει το ειχα 1.30 ωρα στη φορτιση και δεν φορτισε ακομα.ποσες ωρεσ θελει να φορτισει αμα ειναι 2 μερες εκτος αν ξερει καποιος κατι ασ στειλλει. κοίτα κοντά στις 2 με 3 ώρες αν κάνει παραπάνω τότε έχει θέμα το usb καλώδιο.
manos83s Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 το καλωδιο εχει θεμα η θυρα usb?. απο το μεσημερι το χω βαλει αλλα τιποτα
vaggospro Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 δοκιμασε με το ιδιο καλώδιο να φορτίσεις ένα κινητό, μπορει να φταίει και ο φορτιστής
HappyMerchant Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Παρεμφερές Έχει κανένας πρόταση για καλώδιο για το Dual shock? Στο δικό μου τα δοντάκια πατήθηκαν και βγαίνει εύκολα. Αυτό Baseus Cafule Braided USB 2.0 που βλέπω στο skroutz το έχει δοκιμάσει κανένας, πιάνει καλά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα