stavrosv1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Dualshock 4 Εξαφανίστηκαν Ρε παιδιά, δεν βρίσκω πουθενά dualshock 4 red v2 και γενικότερα μοχλούς αυθεντικούς. Τα κατήργησε όλα η sony?
SabotazNic Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, stavrosv1 είπε Ρε παιδιά, δεν βρίσκω πουθενά dualshock 4 red v2 και γενικότερα μοχλούς αυθεντικούς. Τα κατήργησε όλα η sony? https://www.skroutz.gr/c/663/Gamepads/m/2/Sony.html?from=autocomplete&keyphrase=dualshock+4
CT99 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Dualshock 4 V1 Καλησπέρα ψάχνω να αγοράσω το dualshock 4 τη πρώτη έκδοση ΟΧΙ ΤΟ V2 που κυκλοφορεί παντού Πού μπορώ να το αγοράσω ;Πιστεύω στην Ελλάδα σε όλα τα καταστήματα έχει εξαντληθεί . Ο λόγος που δεν θέλω το V2 κ ενδιαφέρομαι για το V1 είναι ότι θέλω τη πρώτη έκδοση για συλλεκτικός σκοπούς
vorlon68 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Αυτό παίζει να μην υπάρχει εδώ και μια πενταετία......
arxontas77 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Εχει κανεις αλλος εμπειρια το να ειναι εντος εγγυησης το DS4 με την αποδειξη αγορας και επειδη το ταμπελακι στην πλατη του χειριστηρίου δεν αναγραφεται το barcode να ειναι εκτος εγγυησης?🙀
thodoris69 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 gamepad ps4 εγγυηση Θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος έχω αγοράσει ένα gamepad ps4 τον Ιανουάριο 2021 μου έβγαλε ένα πρόβλημα στο δεύτερο thumpstick πήρα τηλ το κατάστημα που το αγόρασα αλλά μου είπε ότι η εγγύηση ισχύει για 3 μήνες .Ισχύει κάτι τέτοιο η προσπάθει να γλυτώσει την εγγύηση για να μην το αντικαταστήσει? Μπορώ να μιλήσω κάπου με την sony hellas μπας και βγάλω άκρη?
filip123go Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Μεταχειρισμένο το αγόρασες η καινούριο; Δες εδώ για την sony Ελλάς: https://www.sony.gr/electronics/support
greekfragma Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 59 λεπτά πριν, thodoris69 είπε Θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος έχω αγοράσει ένα gamepad ps4 τον Ιανουάριο 2021 μου έβγαλε ένα πρόβλημα στο δεύτερο thumpstick πήρα τηλ το κατάστημα που το αγόρασα αλλά μου είπε ότι η εγγύηση ισχύει για 3 μήνες .Ισχύει κάτι τέτοιο η προσπάθει να γλυτώσει την εγγύηση για να μην το αντικαταστήσει? Μπορώ να μιλήσω κάπου με την sony hellas μπας και βγάλω άκρη? η εγγύηση σε ΟΛΑ τα ηλεκτρονικά προϊόντα που πωλούνται εντός Ε.Ε. δηλαδή ΚΑΙ στην Ελλάδα έχουν ελάχιστη 2ετή εγγύηση. μαθαίνουμε τα δικαιώματά μας ως καταναλωτές.
thodoris69 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 13 λεπτά πριν, greekfragma είπε η εγγύηση σε ΟΛΑ τα ηλεκτρονικά προϊόντα που πωλούνται εντός Ε.Ε. δηλαδή ΚΑΙ στην Ελλάδα έχουν ελάχιστη 2ετή εγγύηση. μαθαίνουμε τα δικαιώματά μας ως καταναλωτές. Σε ευχαριστώ πολυ
TheoAlex50 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, greekfragma είπε η εγγύηση σε ΟΛΑ τα ηλεκτρονικά προϊόντα που πωλούνται εντός Ε.Ε. δηλαδή ΚΑΙ στην Ελλάδα έχουν ελάχιστη 2ετή εγγύηση. μαθαίνουμε τα δικαιώματά μας ως καταναλωτές. Υπάρχει κάπου που αναγράφεται αυτό? Γιατί κάποια προϊόντα δεν έχουν διετή εγγύηση και αυτό μπορείς να το δεις καθολικά σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες. Ένα παράδειγμα πχ ακουστικά ψείρες.
greekfragma Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 30 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Υπάρχει κάπου που αναγράφεται αυτό? Γιατί κάποια προϊόντα δεν έχουν διετή εγγύηση και αυτό μπορείς να το δεις καθολικά σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες. Ένα παράδειγμα πχ ακουστικά ψείρες. οι νομοι υπαρχουν παντου. μη βαριεστε το ψαξιμο. εχει ειπωθει ενα εκατομυριο φορες.
TheoAlex50 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, greekfragma είπε οι νομοι υπαρχουν παντου. μη βαριεστε το ψαξιμο. εχει ειπωθει ενα εκατομυριο φορες. Πήγαινε εσύ και πες του Κωτσόβολου πχ ότι τα ακουστικά που πήρες και έχουν 1 χρόνο εγγύηση η Ευρώπη ορίζει 2 και είμαι περίεργος να δω τι θα σου πουν.
greekfragma Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 14 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Πήγαινε εσύ και πες του Κωτσόβολου πχ ότι τα ακουστικά που πήρες και έχουν 1 χρόνο εγγύηση η Ευρώπη ορίζει 2 και είμαι περίεργος να δω τι θα σου πουν. έχω πάει και Κώτσο και σε όλα τα μεγάλα. Τους έβαλα στη θέση τους όλους και έκανα τη δουλειά μου. Απλά γιατί δεν έχω άγνοια νόμου και επικαλούμαι σωστές εκφράσεις και την παράβαση που διαπράττουν αν δε με εξυπηρετήσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα