Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Dualshock 4 Εξαφανίστηκαν

Ρε παιδιά, δεν βρίσκω πουθενά dualshock 4 red v2 και γενικότερα μοχλούς αυθεντικούς. Τα κατήργησε όλα η sony?

• Απαντ. 386
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Dualshock 4 V1

Καλησπέρα ψάχνω να αγοράσω το dualshock 4 τη πρώτη έκδοση ΟΧΙ ΤΟ V2 που κυκλοφορεί παντού 

Πού μπορώ να το αγοράσω ;Πιστεύω στην Ελλάδα σε όλα τα καταστήματα έχει εξαντληθεί .

Ο λόγος που δεν θέλω το V2 κ ενδιαφέρομαι για το V1 είναι ότι  θέλω τη πρώτη έκδοση  για συλλεκτικός σκοπούς

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εχει κανεις αλλος εμπειρια το να ειναι εντος εγγυησης το DS4 με την αποδειξη αγορας και επειδη το ταμπελακι στην πλατη του χειριστηρίου  δεν αναγραφεται το barcode να ειναι εκτος εγγυησης?🙀

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

gamepad ps4 εγγυηση

Θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος έχω αγοράσει ένα gamepad ps4 τον Ιανουάριο 2021 μου έβγαλε ένα πρόβλημα στο δεύτερο thumpstick πήρα τηλ το κατάστημα που το αγόρασα αλλά μου είπε ότι η εγγύηση ισχύει για 3 μήνες .Ισχύει κάτι τέτοιο η προσπάθει να γλυτώσει την εγγύηση για να μην το αντικαταστήσει? Μπορώ να μιλήσω κάπου με την sony hellas μπας και βγάλω άκρη?

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, thodoris69 είπε

Θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος έχω αγοράσει ένα gamepad ps4 τον Ιανουάριο 2021 μου έβγαλε ένα πρόβλημα στο δεύτερο thumpstick πήρα τηλ το κατάστημα που το αγόρασα αλλά μου είπε ότι η εγγύηση ισχύει για 3 μήνες .Ισχύει κάτι τέτοιο η προσπάθει να γλυτώσει την εγγύηση για να μην το αντικαταστήσει? Μπορώ να μιλήσω κάπου με την sony hellas μπας και βγάλω άκρη?

η εγγύηση σε ΟΛΑ τα ηλεκτρονικά προϊόντα που πωλούνται εντός Ε.Ε. δηλαδή ΚΑΙ στην Ελλάδα έχουν ελάχιστη 2ετή εγγύηση.

μαθαίνουμε τα δικαιώματά μας ως καταναλωτές.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, greekfragma είπε

η εγγύηση σε ΟΛΑ τα ηλεκτρονικά προϊόντα που πωλούνται εντός Ε.Ε. δηλαδή ΚΑΙ στην Ελλάδα έχουν ελάχιστη 2ετή εγγύηση.

Σε ευχαριστώ πολυ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, greekfragma είπε

Υπάρχει κάπου που αναγράφεται αυτό? Γιατί κάποια προϊόντα δεν έχουν διετή εγγύηση και αυτό μπορείς να το δεις καθολικά σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες. Ένα παράδειγμα πχ ακουστικά ψείρες. 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Υπάρχει κάπου που αναγράφεται αυτό? Γιατί κάποια προϊόντα δεν έχουν διετή εγγύηση και αυτό μπορείς να το δεις καθολικά σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες. Ένα παράδειγμα πχ ακουστικά ψείρες. 

οι νομοι υπαρχουν παντου. μη βαριεστε το ψαξιμο. εχει ειπωθει ενα εκατομυριο φορες.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, greekfragma είπε

οι νομοι υπαρχουν παντου. μη βαριεστε το ψαξιμο. εχει ειπωθει ενα εκατομυριο φορες.

Πήγαινε εσύ και πες του Κωτσόβολου πχ ότι τα ακουστικά που πήρες και έχουν 1 χρόνο εγγύηση η Ευρώπη ορίζει 2 και είμαι περίεργος να δω τι θα σου πουν. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Πήγαινε εσύ και πες του Κωτσόβολου πχ ότι τα ακουστικά που πήρες και έχουν 1 χρόνο εγγύηση η Ευρώπη ορίζει 2 και είμαι περίεργος να δω τι θα σου πουν. 

έχω πάει και Κώτσο και σε όλα τα μεγάλα. Τους έβαλα στη θέση τους όλους και έκανα τη δουλειά μου. Απλά γιατί δεν έχω άγνοια νόμου και επικαλούμαι σωστές εκφράσεις και την παράβαση που διαπράττουν αν δε με εξυπηρετήσουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...