Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 30/6/2020 στις 10:51 ΠΜ, Mr_Terror είπε

Τι προβλημα εχει?

Είχε πρόβλημα με τους μοχλούς.  Το έλυσα το καθάρισα (οινόπνευμα) και από τότε δουλεύουν όλα μια χαρά αλλά όταν έχω τα ασύρματα ακουστικά και πατήσω παρατεταμένα το τετράγωνο αποσυνδέονται, δουλεύει μια χαρά αλλά δεν έχω ήχο.   Ενώ όταν βάζω τα ακουστικά με καλώδιο ή θα μένει το τετραγώνο συνέχεια πατημένο ή δεν θα ακούει καθόλου στο πάτημα. Το άνοιξα ξανά  και πάλι τα ίδια κάνει.  Ευχαριστώ 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 386
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λήξη συναγερμού.

Μάλλον στέγνωσε το οινόπνευμα???? (Πολλές ημέρες πέρασαν , έμεινε και στη μπακαζιέρα κανα δίωρο😀)

Δουλεύει καλύτερα από πριν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά θέλω την άποψη σας. Έχω αγοράσει PS4 από public πριν από ενάμιση χρόνο μαζί με έξτρα εγγύηση. Προχθές χάλασε το κοντρόλ και παρουσιάζει drifting. Πήγα στο κατάστημα και μου λένε ότι η εγγύηση για το κοντρόλ είναι ένα χρόνο και η έξτρα εγγύηση είναι μόνο για την συσκευή! Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα; Τι κάνω ;; Να τους κυνηγήσω τουλάχιστον για την εγγύηση την κλασική που είναι δύο χρόνια για όλες της συσκευές η τζάμπα θα χάσω τον χρόνο μου;

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Berserk είπε

Παιδιά θέλω την άποψη σας. Έχω αγοράσει PS4 από public πριν από ενάμιση χρόνο μαζί με έξτρα εγγύηση. Προχθές χάλασε το κοντρόλ και παρουσιάζει drifting. Πήγα στο κατάστημα και μου λένε ότι η εγγύηση για το κοντρόλ είναι ένα χρόνο και η έξτρα εγγύηση είναι μόνο για την συσκευή! Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα; Τι κάνω ;; Να τους κυνηγήσω τουλάχιστον για την εγγύηση την κλασική που είναι δύο χρόνια για όλες της συσκευές η τζάμπα θα χάσω τον χρόνο μου;

Κλασσικό πρόβλημα των ps4 controllers...

Αν πιάνουν τα χέρια σου,ριχτου ενα άνοιγμα και καθαρισμό, και με σπρέι επαφών στον διακόπτη του αναλογικού, συνήθως στρώνει.

Ειδάλλως, παίρνεις άλλο καινούριο.

Υ.Γ μην ασχοληθείς περί εγγύησης, δεν θα βρεις το δίκιο σου.....

Δημοσ.

Ηλεκτρονικός είμαι για εμένα δεν είναι τίποτα να αλλάξω και ολόκληρο τον διακόπτη. Είναι η αδικία για τον έναν χρόνο εγγύηση. Είναι κοροϊδία μέσα στα μούτρα μας. Απαράδεκτα πράγματα.... 

Δημοσ.
Στις 14/8/2020 στις 3:13 ΜΜ, Berserk είπε

Ηλεκτρονικός είμαι για εμένα δεν είναι τίποτα να αλλάξω και ολόκληρο τον διακόπτη. Είναι η αδικία για τον έναν χρόνο εγγύηση. Είναι κοροϊδία μέσα στα μούτρα μας. Απαράδεκτα πράγματα.... 

Εχω 1 σπρέι για ηλεκτρονικές πλακέτες, είναι κατάλληλο να βάλω στο σημείο που πατάει το R2;Εκτός αν έχει χαλάσει η μεμβράνη, πρέπει να το ανοίξω να δω.Για να δώσει εντολή θέλει τέρμα πάτημα και αν.

Το έχω κάποια χρόνια όμως το σπρέι.Κάποιοι λένε για καθαρό οινόπνευμα.

Δημοσ.
Στις 14/8/2020 στις 3:13 ΜΜ, Berserk είπε

Δυστυχώς έτσι είναι τα περί εγγύησης...

Αφού πιάνουν τα χέρια σου, ξεκίνα αλλαγή διακόπτη.

3 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Εχω 1 σπρέι για ηλεκτρονικές πλακέτες, είναι κατάλληλο να βάλω στο σημείο που πατάει το R2;Εκτός αν έχει χαλάσει η μεμβράνη, πρέπει να το ανοίξω να δω.Για να δώσει εντολή θέλει τέρμα πάτημα και αν.

Βάλε ναι,τσεκαρε και την μεμβράνη όμως.

Δημοσ.

Διαπιστώνω πως σε αυτή τη γενιά πολλά dualshock βγήκαν προβληματικά. Όσους γνωρίζω που έχουν ps4, θα τους έχει εμφανίσει κάποιο πρόβλημα ο αριστερός αναλογικός μοχλός ή το r2. Αναρωτιέμαι τι θα γίνει με το dualshock 5 ..

• Like 1
Δημοσ.
Στις 15/8/2020 στις 8:23 ΜΜ, AntiCambeR είπε

Βάλε άφοβα! Το πολύ πολύ να μην κάνει δουλειά αν και δεν το πιστεύω. Έχω βρει πεταμένα σπρέι στο εργαστήριο και ήταν κομπλέ!! 

Παντός με ένα καθάρισμα που το έκανα μέσα έστρωσε αλλά βλέπω είναι ολόκληρος ο διακόπτης ελαττωματικός. Πήρα έναν διακόπτη από Ισπανία eBay. Μόλις μου έρθει θα τον βάλω πάνω και πιστεύω θα είμαι πένα!  

Τρέμω στην ιδέα και μόνο τι θα συναντήσουμε στο ps5....

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου εμφάνισε πάλι πρόβλημα στον αριστερό μοχλό το μπλε ds4. Το είχα αγοράσει πέρυσι το Καλοκαίρι και κοντά στα Χριστούγεννα μου εμφάνισε πρώτη φορά το πρόβλημα. Αν το πάω πάλι στο public ( όπου το αγόρασα), θα μου το αντικαταστήσουν πάλι?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, theoritikos είπε

Μου εμφάνισε πάλι πρόβλημα στον αριστερό μοχλό το μπλε ds4. Το είχα αγοράσει πέρυσι το Καλοκαίρι και κοντά στα Χριστούγεννα μου εμφάνισε πρώτη φορά το πρόβλημα. Αν το πάω πάλι στο public ( όπου το αγόρασα), θα μου το αντικαταστήσουν πάλι?

τί πρόβλημα φίλε?Εγώ συνήθως αυτά που έχω στο πρώτο μου ήταν οτι όταν κουνούσα το αριστερό μοχλό πήγαινε παραπάνω και στο δεύτερο που αγόρασα κολλάει λίγο εν κινήση.Πχ σε παιχνίδια που θέλουν να το πατήσεις για να τρέξει ο χαρακτήρας δεν τρέχει κολλάει και κάνει απλό τζόκιν.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, jerry banana είπε

τί πρόβλημα φίλε?Εγώ συνήθως αυτά που έχω στο πρώτο μου ήταν οτι όταν κουνούσα το αριστερό μοχλό πήγαινε παραπάνω και στο δεύτερο που αγόρασα κολλάει λίγο εν κινήση.Πχ σε παιχνίδια που θέλουν να το πατήσεις για να τρέξει ο χαρακτήρας δεν τρέχει κολλάει και κάνει απλό τζόκιν.

έχει το κλασσικό drift που εμφανίστηκε για δεύτερη φόρα. Διαβάζω πως η εγγύηση στα controllers είναι για έναν χρόνο μόνο...

Ας είναι καλά το κινεζοebay, όπου το ζευγάρι τα ανταλλακτικά αναλογικά stick κοστίζει 2 κάτι λίρες . Όταν με το καλό έρθει, πάω την πλακέτα σε έναν ηλεκτρονικό και μου το επισκευάζει φθηνά. Δεν μπορώ να σκάω συνέχεια 60-70 ευρώ για controllers...

Δημοσ.

Προβλημα στα joystick DS4 ( drift που δεν εμφανιζεται σε ολα τα παιχνιδια )

Καλησπερα αυπνα αλανια,εχω το εξης προβλημα.

Κατα καιρους μου φερνουν DS4 για επισκευη,συνηθως το κλασσικο drift των 2 joystick,το οποιο διορθωνεται ειτε με απλο καθαρισμα,ειτε με αλλαγη ποτενσιομετρων,ειτε με αλλαγη ολου του joystick.

Στον ελεγχο που γινεται στο μενου των windows,ολα σχεδον τα χειριστηρια δειχνουν μια πολυ μικρη αποκλιση/τρεμουλο,ακομα και οταν εχουν μπει καινουργια joystick/ποτενσιομετρα.

Το προβλημα ειναι οτι ενω στο Read Ded πχ δουλευουν αψογα τα joystick μετα τον καθαρισμο ( μονο τοτε ) ,οταν τα παιρνουν πισω καποιοι μου παραπονιουνται οτι βλεπουν παλι το ιδιο προβλημα.

Δεν ειχα κανει τη συνδεση στο μυαλο μου.οτι μπορει στα παιχνιδια που παιζω εγω να μη φαινεται,οποτε δεν ειχα ρωτησει σε ποια παιχνιδια τους το κανει.

2 παιχνιδια παντως που ρωτησα οτι γινεται αυτο,ειναι το Battlefield και το Fortnite.

Υπαρχει καποιο αλλο παιχνιδι που να ειναι αρκετα "ευαισθητο",για να το βρω και να κανω ελεγχους εκει;

Δημοσ.
Στις 22/9/2020 στις 7:44 ΜΜ, StamTheMan είπε

Υπαρχει καποιο αλλο παιχνιδι που να ειναι αρκετα "ευαισθητο",για να το βρω και να κανω ελεγχους εκει;

Σου κάνει οποιοδήποτε fps έχει επιλογή στις ρυθμίσεις όπου αλλάζεις την ευαισθησία του αναλογικού μοχλού . το metro 2033 redux πχ έχει ρύθμιση ευαισθησίας

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...