Themikas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Ευχαριστώ πολύ. 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Πως καταλαβαίνεις ότι η μπαταρία του ds4 έχει χάσει την αποδοτικότητα της? Έχω την εντύπωση πως το δικό μου , που ήρθε με την κονσόλα όταν την αγόρασα το 17, θέλει περισσότερη ώρα να φορτίσει σε σύγκριση με ένα ds4 που αγόρασα πέρυσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastasislou Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Πρόβλημα με PS4 controller - Δεν φορτιζει Καλησπέρα το controller μου δεν φορτιζει. Έχω δοκιμάσει τα πάντα έχω αλλάξει το communication method από usb σε Bluetooth και το ανάποδο, έχω αλλάξει usb καλώδια , Το έχω κάνει reset, άλλαξα μπαταρία αλλά τίποτα. Όταν το βάζω σε κανονική πρίζα δεν φορτιζει και όταν το εχω ανοιχτό και το συνδέω για φόρτιση κάνει disconnect. Αυτό που υποπτευομαι είναι πως μπορεί να φταίει καμία πλακέτα η η θυρα φόρτισης. Αν γνωρίζετε κάτι θα ήταν πολύτιμη η βοήθεια σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Το πιθανότερο είναι να έχει χαλάσει η θύρα usb. Είναι χαλαρό το καλώδιο usb όταν το συνδέεις πάνω στο χειριστήριο; Υπάρχουν μαγαζιά πάντως που κάνουν επισκευές τέτοιου είδους πιθανόν και άτομα από εδώ μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Smr_rcx Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Στις 18/3/2019 στις 6:03 ΜΜ, DeathStroke323 είπε Καλησπέρα Εχω ένα πρόβλημα σε χειριστήριο ps4,συγκεκριμένα ο αριστερός αναλογικός μοχλός(L3) κουνιέται μόνος του ελαφριά προς τα πάνω, δηλαδή κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ο χαρακτήρας μου κινείται μόνος του σιγά σιγά προς τα μπροστά και όταν βρίσκομαι στο μενού και του παιχνιδιού αλλά και της κονσόλας πήγαινε μόνο του στην τέρμα πάνω επιλογή. Έχει τύχει σε κανέναν άλλον αυτό το πρόβλημα; ξέρουμε αν διορθώνεται; Φίλε μου τον τελευταίο καιρό συμβαίνει το ίδιο και σε εμένα αυτό το controller που έχω το πηρα τον Δεκέμβριο του 2019 και όταν σύνδεσα κάτι ακουστικά Samsung άρχισε το controller να παθαίνει αυτό το πρόβλημα τώρα δεν ξέρω τι να κάνω σήμερα που έκανα reset το controller χάλασε χειρότερα και είμαι στα όρια να το πετάξω από τον τρίτο ΠΟΛΛΑ ΝΕΎΡΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wilde Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου πει αν ξερει που μπορώ να πάω το controller για επισκευή. Πάτρα. Τιμή αξίζει ή να πάρω καινούργιο ? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Τι προβλημα εχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Μήπως γνωρίζει κανείς αν και πως φτιάχνεται το R2;Λειτουργεί μόνο αν πατηθεί τέρμα.Αν έχει χαλάσει η μεμβράνη θα είναι εύκολο νομίζω.Ευτυχώς είναι extra χειριστήριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 μπορει να εχει πιασει βρωμια η μεμβρανη.Καθαρισε το με καθαρο οινοπνευμα.Αν εχει χαλασει η μεμβρανη υπαρχει ανταλλακτικο να το φτιαξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα σε όλους,έχω το εξής θέμα.Μετα απο μια πτώση του χειριστηριου μου ,το αριστερο αναλογικο οταν το κάνω λίγο δεξιά,αριστέρα ή πάνω κάνει 2πλή μεταφορά και 3πλή.Ξέρετε τι φταίει και περίπου εαν αξίζει να το φτιάξω μονος μου ή σε μαγαζί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Στις 1/7/2020 στις 8:48 ΜΜ, jerry banana είπε Καλησπέρα σε όλους,έχω το εξής θέμα.Μετα απο μια πτώση του χειριστηριου μου ,το αριστερο αναλογικο οταν το κάνω λίγο δεξιά,αριστέρα ή πάνω κάνει 2πλή μεταφορά και 3πλή.Ξέρετε τι φταίει και περίπου εαν αξίζει να το φτιάξω μονος μου ή σε μαγαζί? Αν βγήκε από την θέση του το μεταλλικό δισκάκι που κουμπώνει στις 4 περιοχές του μοχλού, μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου. Αν όμως έσπασε/ράγισε η πλαστική θήκη που κουμπώνει αυτό το δισκάκι, επισκευάζεται μόνο με νέο κολλητήρι και ανταλλακτικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, theoritikos είπε Αν βγήκε από την θέση του το μεταλλικό δισκάκι που κουμπώνει στις 4 περιοχές του μοχλού, μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου. Αν όμως έσπασε/ράγισε η πλαστική θήκη που κουμπώνει αυτό το δισκάκι, επισκευάζεται μόνο με νέο κολλητήρι και ανταλλακτικό Δεν το έχω ανοίξει καν φίλε γιατί δεν πολύ πιάνουν τα χέρια μου και φοβάμαι μην κάνω βλακεία.Δεν νομίζω να έχει σπάσει κάτι.Απλως είναι εξαιρετικά σπαστικό.Ξερεις κανένα καλό βίντεο που να το δείχνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δες αυτό το βίντεο. Δείχνει πως να το ανοίξεις και το που βρίσκεται το μεταλλικό δισκάκι . Είναι διαδικασία που θέλει προσοχή στις κινήσεις σου, καθώς το πλαστικό που κουμπώνει το δισκάκι μπορεί να σπάσει . 3 λεπτά πριν, jerry banana είπε Δεν το έχω ανοίξει καν φίλε γιατί δεν πολύ πιάνουν τα χέρια μου και φοβάμαι μην κάνω βλακεία.Δεν νομίζω να έχει σπάσει κάτι.Απλως είναι εξαιρετικά σπαστικό.Ξερεις κανένα καλό βίντεο που να το δείχνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, theoritikos είπε Δες αυτό το βίντεο. Δείχνει πως να το ανοίξεις και το που βρίσκεται το μεταλλικό δισκάκι . Είναι διαδικασία που θέλει προσοχή στις κινήσεις σου, καθώς το πλαστικό που κουμπώνει το δισκάκι μπορεί να σπάσει . χαχαχαχα ρε φιλε καλυτερα να δωσω 20 ευρω.Μεχρι να το ανοιξω και να τα κανω ολα αυτα παιζει να το εχω καταστρεψει πρωτα.Ευχαριστώ πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimkog Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Να ρωτήσω κάτι σχετικά άκυρο, μπορώ να συνδέσω χειριστήριο Xbox one s στο Ps4; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα