Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγγύηση ξέχνα την. Αυτό που μπορείς να κάνεις να το ανοίξεις και να τσεκαρεις μήπως κάποιο καλώδιο έχει φύγει από την θέση του και δεν κάνει καλή επαφη

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 386
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 24/12/2019 στις 6:00 ΜΜ, theoritikos είπε

Το επέστρεψα το προβληματικό μου μπλε controller στο public, καθώς ήταν ακόμα στην εγγύηση, και μέσω κομετρον μου έδωσαν καινούριο στο κουτί του. Έχω μια υποψία όμως πως είναι refurbished αυτό που πήρα. Έλειπαν τα manuals από το κουτί, και στην αφή τα κουμπιά και τα λοιπά μέρη του δεν τα αισθάνομαι για καινούρια.

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Φίλοι μου που έδωσαν και εκείνοι controllers για αντικατάσταση, το κουτί που πήραν πίσω είχε manuals. Οπότε κοίταξα ξανά το κουτί που μου έδωσαν (ευτυχώς που το κράτησα), και διαπίστωσα πως υπήρχε και σε εμένα, μόνο που είχαν παραπέσει λίγο πιο κάτω.

Οπότε ανακαλώ αυτό περί μη ύπαρξης manual στο χειριστήριο που σου επιστρέφει η κομετρον..

Δημοσ.

Φιλε μου το ιδιο πρόβλημα επαθα και γω! Αγορασα ανταλλακτικά απο το σκρουτζ (ειναι πραγματικά τσαμπα) ειδα ενα βιντεο και το εφτιαξα μονος μου. Απο τοτε είναι πένα.    

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

dualshock problem . . . (Help)

Καλησπέρα

έχω το ps4 και λειτουργεί μια χαρά το πρόβλημα είναι το τηλεχειριστήριο που κάνει ό,τι θέλει...

Υπάρχει ένα πρόβλημα στον αριστερό μοχλό το οποίο δεν υπήρχε παλιά και δεν φαίνεται να περνάει. Δεν μπορώ να κάνω τον μοχλό να πάει κάτω είναι σαν να μην με αφήνει γιατί κάθε φορά που κάνω να πάω κάτω αυτό πάει τέρμα πάνω με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω τίποτα άλλο από συνεχόμενο πάνω.

(το χειριστήριο είναι το αυθεντικό είναι το ίδιο που πήρα το ps4 και μάλιστα δεν είναι πολύ παλιό ούτε πάρα πολύ χρησιμοποιημένο), 

+ Έχω θυμώσει πολύ μεαυτό και μπορεί να μην είναι πολύ ξεκάθαρα αυτά που γράφω ενημερώστε με αν δεν βγάζω νόημα.

Βοήθεια, Ευχαριστώ.

Επισης έχω την εντυπωση οτι μπορει να έχει συμβει και με τα βελακια η και τον δεξι μοχλο αλλα παλι το ιδιο προβλημα με το πανω-κατω

Δημοσ.

Μπορώ να στο επισκευάσω. Δεν ειναι κατι που μπορεις να φτιαξεις μονος σου εκτος και αν ξερεις να το ανοιξεις και να δεις τι φταει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρα υπάρχει λύση χωρίς να πληρώσω 60 ε για καινούριο... Αλλά η αλήθεια είναι και να το ανοίξω δεν θα ξέρω τι να κάνω.

Ευχαριστώ πάντως

Επεξ/σία από Djent
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάγκες πως συνδέω δεύτερο χειριστήριο ταυτόχρονα για διπλό; 

Επεξ/σία από Boubis1411
Δημοσ.

Νομίζω πρέπει να φτιάξεις στο ps4 δεύτερο profile χρήστη, στο δικο μου ετσι το έκανα

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, syban είπε

Νομίζω πρέπει να φτιάξεις στο ps4 δεύτερο profile χρήστη, στο δικο μου ετσι το έκανα

Ώραια φτιάχνεις κ μετά; 

Πως κάνεις login με. Δύο; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε

Ώραια φτιάχνεις κ μετά; 

Πως κάνεις login με. Δύο; 

ο ένας παίκτης παίζει στο ένα (κανονικό) προφίλ και ο άλλος στο άλλο που είναι guest profile

όταν πατάς το ps button στο κεντρικό μενού σου εμφανίζει να επιλέξεις προφίλ ή να δημιουργήσεις το νέο 

Δημοσ.

Καλησπερα, κάτοχος και γω playstation 4 λόγο των καιρών, αν και το ds4 δρν με έχει βολέψει αρκετά (κάτι μου λείπει; ) δεν θα σταθώ σε αυτό αλλά σε ενα κουφό θέμα. 

Εδώ και κανα μήνα είπα να αρχίσω να κάνω γκρουπ κλήσεις και χρησιμοποιώ το hands-free που ερχόταν με την κονσόλα, δρν είχα πολλές απαιτήσεις μέχρι που αποφάσισα να πάρω τα Creative Sound BlasterX H3 και εδώ αντιμετωπίζω ενα κουλό πράγμα, στις κλήσεις στα γκρουπ ο ήχος ακούγεται μόνο απο το αριστερό ακουστικό αν όμως ενεργοποιήσω όλους τους ήχους τα ακούω stereo, το κακο με αυτό είναι πως έρχονται και οι ήχοι απο τα games με αποτέλεσμα να με κουράζει ή να μην ακούω τον συνομιλητή μου. 

Ετσι λειτουργεί το πράγμα ή κάνω κάτι λάθος; 

Και μεταξύ μας, ο ήχος που βγάζει το dualshock 4 στα ακουστικά είναι αρκετά κακός. (μήπως παίρνει κάποια ρύθμιση και σε αυτό; ) 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα. Έχω ένα Sony xz2.. Μπορεί κάποιος να με πει αν μπορεί να συνδεθεί με χειριστήριο απο ps4? Μέσα στο μενού βλέπω ότι το έχει και μπορεί να συνδεθεί μέσω Bluetooth. Ευχαριστώ πολύ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Themikas είπε

Καλημέρα. Έχω ένα Sony xz2.. Μπορεί κάποιος να με πει αν μπορεί να συνδεθεί με χειριστήριο απο ps4? Μέσα στο μενού βλέπω ότι το έχει και μπορεί να συνδεθεί μέσω Bluetooth. Ευχαριστώ πολύ. 

Μπορείς άνετα μέσω των bluetooth εδώ μπορείς να δείς πως γίνεται https://www.youtube.com/watch?v=BlEtMpfPymA

Επεξ/σία από jerry banana

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...