Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε

Γενικος ειναι ζημιαρικα τα dualshock 4.Και τα μαυρα ειναι μαυρο χαλι.Μονο στο ινσομνια εχω διαβασει αρκετα τοπικ με χαλασμενο χειριστηριο.Γιαυτο οταν βρειτε σε καλη τιμη χειριστηριο να το αγοραζετε.Καλο ειναι να υπαρχει καβατζα

Ευχαριστώ για την απάντηση σου φίλε,οντως πήρα καβάτζα ενα κόκκινο απο τα public.Ομως το μαυρο ελεγα μηπως που το φτιαγνανε εαν πηγαινα στον κωτσο.Γιατι ειδα σε ενα γνωστο μαγαζι στο ηρακλειο οτι η επισκευη του αριστερου μοχλου κοστιζει 22 ευρω.Δεν το ανοιγω για κανενα λογο γιατι ειχα ανοιξει του ps3 και του εβγαλα τα ματια :P .

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 386
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το επέστρεψα το προβληματικό μου μπλε controller στο public, καθώς ήταν ακόμα στην εγγύηση, και μέσω κομετρον μου έδωσαν καινούριο στο κουτί του. Έχω μια υποψία όμως πως είναι refurbished αυτό που πήρα. Έλειπαν τα manuals από το κουτί, και στην αφή τα κουμπιά και τα λοιπά μέρη του δεν τα αισθάνομαι για καινούρια.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, theoritikos είπε

Το επέστρεψα το προβληματικό μου μπλε controller στο public, καθώς ήταν ακόμα στην εγγύηση, και μέσω κομετρον μου έδωσαν καινούριο στο κουτί του. Έχω μια υποψία όμως πως είναι refurbished αυτό που πήρα. Έλειπαν τα manuals από το κουτί, και στην αφή τα κουμπιά και τα λοιπά μέρη του δεν τα αισθάνομαι για καινούρια.

Ενδέχεται ναι.Οταν το άνοιγες τραβούσες βιντεο ?Να έχεις αποδειξη μ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω ένα smoke blue αν θυμάμαι καλά, που το αγόρασα πολύ πριν αγοράσω PS4, για το PC μου και έχω άπειρες ώρες μαζί του, χωρίς κανένα πρόβλημα. 

Όταν αγόρασα PS4 Pro, το μαύρο χειριστήριο που ήταν μαζί του και αν δεν κάνω λάθος είναι Version 2, ούτε που το άγγιξα στην αρχή, μιας και χρησιμοποιουσα το παλιό. Αντίθετα, το έκανα pair με το PC και το χρησιμοποίησα πάρα πολύ λίγο.  Νομίζω δεν έχει πάνω από 100 ώρες. 

Έβγαλε πρόβλημα στο κουμπί L και τώρα περιμένω από Κίνα τη μεμβράνη των κουμπιών για να το επισκευάσω.... 

Επεξ/σία από panther_512
Δημοσ.
Στις 24/12/2019 στις 6:00 ΜΜ, theoritikos είπε

Cometron και Sony πιο σιχαμένος συνδυασμός δεν υπάρχει. 

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον είναι refurbished τα controllers που σου δίνουν πίσω. Μου επιβεβαίωσε φίλος μου που επέστρεψε πρόσφατα προβληματικό dualshock 4 πως και το δικό του δεν είχε manuals στο κουτί, όπως και στην αφή δεν έχει αίσθηση καινούριου..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση καθυστερημένη, τι καλώδιο αγοράζω για να φορτίζω το dualshock? Type c το ζητάω ; και που έχει τέτοια; 

Επεξ/σία από Edel
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Edel είπε

Ερώτηση καθυστερημένη, τι καλώδιο αγοράζω για να φορτίζω το dualshock? Type c το ζητάω ; και που έχει τέτοια; 

micro usb δεν είναι? όχι c 

πρόσεχε όμως τι καλώδιο θα πάρεις γιατί μου έχει τύχει καλώδιο να μην το φορτίζει, ενώ όσο ήταν στο τοίχο έδινε ρεύμα για να παίξω.. τρέλα

εγώ εκτός από το επίσημο καλώδιο πάντως χρησιμοποιώ όπως είναι το φορτιστή (μαζί με το καλώδιο που είχε)  μου από το παλιό μου lg g3 (ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του, ζήτω η ποιότητα της lg στα κινητα.. ) με τον οποίο φορτίζει μια χαρά 

το ένα χειριστήριο δεν το φορτίζω στην κονσόλα επίτηδες επειδή το έχω πλέον για το switch και δεν θέλω να συγχρονίσει με το ps4 αν το συνδέσω επάνω, αλλιώς δεν είχα ιδιαίτερο λόγο να το κάνω έτσι 

το brick του φορτιστή αν είναι από κινητό και όχι κάνα handsfree είναι υπεραρκετό δεν έχεις θέμα, το καλώδιο μπορεί να είναι θέμα αλλά αν είναι καθαρά από κινητό μάλλον είσαι οκ

το άλλο που είχα δοκιμάσει και έκανε τρελά ήταν για να φορτίζει ένα ραδιόφωνο και τίποτε άλλο 

όποτε τσέκαρε σε καλώδια για κινητά που μπορεί ήδη να έχεις 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 25/12/2019 στις 12:02 ΠΜ, panther_512 είπε

Εγώ έχω ένα smoke blue αν θυμάμαι καλά, που το αγόρασα πολύ πριν αγοράσω PS4, για το PC μου και έχω άπειρες ώρες μαζί του, χωρίς κανένα πρόβλημα. 

Όταν αγόρασα PS4 Pro, το μαύρο χειριστήριο που ήταν μαζί του και αν δεν κάνω λάθος είναι Version 2, ούτε που το άγγιξα στην αρχή, μιας και χρησιμοποιουσα το παλιό. Αντίθετα, το έκανα pair με το PC και το χρησιμοποίησα πάρα πολύ λίγο.  Νομίζω δεν έχει πάνω από 100 ώρες. 

Έβγαλε πρόβλημα στο κουμπί L και τώρα περιμένω από Κίνα τη μεμβράνη των κουμπιών για να το επισκευάσω.... 

Για την ιστορία ήρθαν σήμερα από Κίνα η μεμβράνη με το κύκλωμα των κουμπιών, καθώς και τα ελαστικά pads των κουμπιών. 

Η αντικατάσταση πήρε περίπου 20 λεπτά και σώθηκε το χειριστήριο από τον κάλαθο των αχρήστων με ένα κόστος 4 ευρώ. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, panther_512 είπε

Για την ιστορία ήρθαν σήμερα από Κίνα η μεμβράνη με το κύκλωμα των κουμπιών, καθώς και τα ελαστικά pads των κουμπιών. 

Η αντικατάσταση πήρε περίπου 20 λεπτά και σώθηκε το χειριστήριο από τον κάλαθο των αχρήστων με ένα κόστος 4 ευρώ. 

Η μεμβράνη/ pcb είναι αυθεντική ή αντιγραφή σαν κατασκευή; 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, theoritikos είπε

Η μεμβράνη/ pcb είναι αυθεντική ή αντιγραφή σαν κατασκευή; 

Δεν έγραφε κάπου τη λέξη Original στις αγγελίες, όμως η μεμβράνη ήταν πανομοιότυπη με την αρχική. Ομοίως και τα πλαστικά pads. 

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα θέμα ανοιγω κανονικά την κονσόλα μου με το χειριστήριο και μετά από 10 δευτερόλεπτα κολλάει το χειριστήριο δεν κάνει τπτ και σβήνει τι πρέπει να κάνω 

Δημοσ.
Στις 2/2/2020 στις 2:46 ΜΜ, Vasilhs_loco είπε

Καλησπέρα έχω ένα θέμα ανοιγω κανονικά την κονσόλα μου με το χειριστήριο και μετά από 10 δευτερόλεπτα κολλάει το χειριστήριο δεν κάνει τπτ και σβήνει τι πρέπει να κάνω 

Αν το συνδέσεις με καλώδιο τι κάνει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα έφαγε τούμπα το χειριστήριο και όταν σε παιχνίδι ή στο μενού του ps4 όταν το κουνάω λίγο πάει γρήγορα και χαλάει την εμπειρία ξέρετε πως φτιάχνεται ?Πήρα γνωστό μαγαζί και μου είπαν 22 ευρώ η επισκευή.Το είχα πάρει πακέτο με κονσόλα το 2018 θα το δεχτούν σαν εγγύηση ?

Επεξ/σία από jerry banana

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...