Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, soundou είπε

Εμενα παταω ps button κ ανοιγει μονο οταν ειναι το controller με καλωδιο.με το που ανοιξει το βγαζω απο το κακωδιο κ ολα κομπλε.απλα δεν ανοιγει η κονσολα μ το ps button χωρις να ειναι συνδεμενο μ καλωδιο το ds4.τη κανουμε;

Δοκίμασε να κάνεις Reset το χειριστήριο. Πίσω, κοντά στο L2, έχει μία οπή. Εκεί βάλε κάτι και πάτα το για 2-3 δευτερόλεπτα. Κάνε ξανά Pair το χειριστήριο και δες αν θα δουλέψει από εκεί και πέρα.

• Απαντ. 386
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτο το κανα χτες οταν μ βγαλε ερωτηματικο οταν φορτιζε γτ το βαλα στον φορτιστη του κινητου.με reset εστρωσε απλα παραμενει αυτο που ειπα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή δεν έχω τον αυθεντικό φορτιστή για το ps4, το φορτίζω με το καλώδιο του φορτιστή του κινητού μου. Δεν το φορτίζω με τον φορτιστή αλλά ΜΟΝΟ με το καλώδιο στο ps4. Υπάρχει περίπτωση να χαλάσει ο μοχλός η δεν έχω θέμα ? Αν γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να μου απαντήσει.

Επεξ/σία από Aimilk13
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, achilleas1983 είπε

Εδω και λιγο καιρο εχω προβλημα με τον αριστο μοχλο δεν στριβει καθολου δεξια στα games υπαρχει καποια λυση η μαλλον παω για καινουργιο ?

ναι πας για καινούργιο φίλε.

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ.
14 ώρες πριν, achilleas1983 είπε

Εδω και λιγο καιρο εχω προβλημα με τον αριστο μοχλο δεν στριβει καθολου δεξια στα games υπαρχει καποια λυση η μαλλον παω για καινουργιο ?

Δοκίμασε να καθαρίσεις τον μοχλό ακολουθώντας αυτό το βίντεο. Θα πρέπει να ανοίξεις το χειριστήριο βέβαια για να το κάνεις αυτό

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας και απο μενα. Έχω εναν μοχλό στο ps4 και τωρα τελευταία έχει κολλήσει ο μοχλός και προχωράει μόνος του μπροστά όταν παίζω παιχνίδι? Έχει τύχει σε αλλον παίχτη? Τον άνοιξα και τον καθαρισα. Παίζει ρόλο που το έχω κάνει jailbreak? 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους,

έχω φάει ήδη ενα 2ωρο να βρω λύση στο πρόβλημα που έχω με το χειριστηριο PS4 DS, αλλά οι περιγραφές που βρίσκω δεν ταιριάζουν με αυτό που ζω...

Είναι το 2ο χειριστήριο και ξαφνικά από χτες το βράδυ, ενω συνδέεται και χρησιμοποιείται κανονικότατα σε μενου (δηλαδή πλοήγηση στα μενου, στο store) αλλά μόλις μπάινω σε παιχνίδι, δεν λειτουργεί κανένα κουμπί χειρισμού πλην του PS button, με το οποίο καλώ μενου για να βγω απο το παιχνίδι - οπότε και παίζει κανονικά στην πλοήγηση μενου. Δοκιμασμένο σε FIFA, NBA, Warship Legends μέχρι και στο Netflix.

Πιθανά αίτια: φανταζόμουν θέματα σύνδεσης ΒΤ, έκλεισα όλες τις ΒΤ συσκευές τριγύρω (by the way στη λίστα συσκευών εμφανίζεται μια συσκευή redmi που δεν έχει κανένας μας, και δεν μπορώ να την αφαιρέσω). Έκανα σύνδεση με usb, και κάνει τα ίδια ακριβώς - άρα δεν είναι ΒΤ θέμα? Χρησιμοποιώντας το καλο χειριστήριο πήγα και αφαίρεσα το βλαμένο από τις συσκευές ΒΤ, και μετά το ξαναπρόσθεσα (σύνδεση μέσω καλωδίου και μετά μπήκε αυτόματα στη λίστα ΒΤ συσκευών)

Το επόμενο μου βήμα ήταν να το κάνω ρεσετ με το κουμπάκι απο κάτω, όπως λένε οι οδηγίες, το έκανα, το ξανασύνδεσα και έκανε τα ίδια. Οι οδηγίες λένε να πατήσεις το ρεσετ με το χειριστήριο κλειστό - δεν θα έπρεπε να έχει ρεύμα για να καταλάβει το ρεσετ?

Δεν έχω άλλο βήμα να κάνω....που να το παω για επισκευήστα νότια προάστια;;;

update: η λύση βρέθηκε, σε youtube (να μάθω να κοιτάω και youtube αποτελέσματα!), το πρόβλημα είναι PS4 controller not responding in game και η λύση: μπαινεις στο παιχνίδι που έχει κολήσει, πατάς PS4 button (που είναι το μονο που δουλέυει), πας στις επιλογές και κάνεις ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ και μετά ξανασυνδέεις με το PS4button. Βέβαια φαίνεται προσωρινή λύση, γιατι κλεινοντας τα πάντα και ξαναμπαίνοντας, μπήκα ξανα στην ίδια διαδικασία... η λύση δηλαδή αφοράκάθε παιχνίδι που μπαίνεις...

Επεξ/σία από pp6210
προσωρινη επίλυση
Δημοσ.

Προβλημα με αριστερό μοχλό σε Dualshock 4.

Καλησπέρα,

χωρίς να κάνω κάτι μετά απο περίπου 1 χρόνο και 2 μήνες ο αριστερός μοχλός του dualshock 4 μου κάνει νερά.Δηλαδή,δεν μένει σταθερός,πχ οταν είμαι στο menu του ps4 και κάνω ενα τακ αριστερά,πάει μόνο του πάνω ή παραπάνω αριστερά.Σαν  να επιταχύνει απο μόνο του.Εαν το πάω πίσω στο κωτσόβολο (έχει περάσει ο 1 χρόνος εγγύησης) πιστεύετε θα μου το επισκευάσουν?Εχω την απόδειξη στο email της αγοράς μου .Λέτε να επικαλεστώ αυτό που λένε με τα 2 χρόνια εγγύηση της Ε.Ε ?Πείτε μου σας παρακαλώ γνώμες γιατί πλησιάζουν οι γιορτές και το gaming θέλω να το χαρώ όσο δεν πάει.Ολα τα άλλα λειτουργουν κανονικά στο χειριστηριο.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

ΥΓ:Ρωτάω για τον νόμο της Ε.Ε γιατί αναφέρει ο νόμος πως πρέπει να αποδείξω οτι πχ δεν έγινε κάτι απο εμένα εφόσον έχει περάσει καιρός,αλλά αυτό δεν γίνεται γιατί είναι χειριστήριο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1ετος εγγύηση δίνει η σονυ στα ps4 οπότε ξεχνάς την εγγύηση.Αυτες τις μέρες λογο black friday τρέχει προσφορά στα χειριστήρια στα 40 ευρώ.τωρα αν το δικό σου φτιάχνεται δεν ξέρω.ψαξτο στο ίντερνετ μήπως επισκευάζεται

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Thanks 1
Δημοσ.

Από ένα αυθαίρετο μίνι γκάλοπ που έκανα σε φίλους και γνωστούς, τα μπλέ dualshock 4 έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να εμφανίζουν πρόβλημα οι αναλογικοί μοχλοί. 

Το εμφάνισε και σε δικό μου μπλε controller με λίγες ώρες χρήσης. Σαν βγήκε όμως η προσφορά για black friday δεν ασχολήθηκα να το επισκευάσω, πήγα και αγόρασα καινούριο.  Μου είχε παρουσιάσει και άλλο πρόβλημα μια εβδομάδα μετά την αγορά του

• Thanks 1
Δημοσ.

Γενικος ειναι ζημιαρικα τα dualshock 4.Και τα μαυρα ειναι μαυρο χαλι.Μονο στο ινσομνια εχω διαβασει αρκετα τοπικ με χαλασμενο χειριστηριο.Γιαυτο οταν βρειτε σε καλη τιμη χειριστηριο να το αγοραζετε.Καλο ειναι να υπαρχει καβατζα

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...