zx1234r Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 https://support.playstation.com/s/article/DualShock-4-Troubleshooting?language=en_US Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satmen Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μου ανάβοσβηνει το κίτρινο λαμπάκι απτό χειριστήριο αργά δύο φορές και μετά σβήνει και παραμένει σβηστό... Εγγύηση δεν έχω...μάλλον υποψιάζομαι ότι η οι θύρες usb είναι η το Bluetooth... Απλά μπερδευομε τώρα και δεν ξέρω τι απτά δύο είναι ακριβώς... Κάποιο καλό τεχνικό από Θεσσαλονίκη?? Λέτε με φορμάτ να διορθωθεί το πρόβλημα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, satmen είπε Λέτε με φορμάτ να διορθωθεί το πρόβλημα??? Δοκίμασε το κι αυτό σαν τελευταία λύση πριν το πας για φτιάξιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satmen Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Aυτο ακριβώς πριν το πάω στο τεχνικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HeianJapan Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Προβλημα με dpad σε dualshock4 v1 Παιδια οτι λεει ο τιτλος ξαφνικα δε λειτουργουν τα πανω δεξια και αριστερα ολα τα αλλα κομπλε δοκιμασα με ρεσετ αλλα τζιφος...μαλλον παμε για καινουργιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Γιατί να δώσεις λεφτά για καινούριο και να μην το στείλεις κάπου για αλλαγή ανταλλακτικού? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HeianJapan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Οπως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Μάλλον για καινούριο πας.. έχω πετάξει μέχρι στιγμής τουλάχιστον 3 controllers που χάλασαν εκτός εγγύησης. Το ένα από αυτά (είχε αντίστοιχα προβλήματα) το άνοιξα μήπως και μπορέσω να διορθώσω κάτι αλλά δεν βοήθησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeathStroke323 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα Εχω ένα πρόβλημα σε χειριστήριο ps4,συγκεκριμένα ο αριστερός αναλογικός μοχλός(L3) κουνιέται μόνος του ελαφριά προς τα πάνω, δηλαδή κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ο χαρακτήρας μου κινείται μόνος του σιγά σιγά προς τα μπροστά και όταν βρίσκομαι στο μενού και του παιχνιδιού αλλά και της κονσόλας πήγαινε μόνο του στην τέρμα πάνω επιλογή. Έχει τύχει σε κανέναν άλλον αυτό το πρόβλημα; ξέρουμε αν διορθώνεται; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgepap2002 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Γειά σας καθώς έπαιζα fifa σήμερα μετά από κανένα 10 λεπτό ο μοχλός αποσυνδέθηκε μόνος του ενώ ήμουν στο παιχνίδι και άρχισε να αναβοσβήνει άσπρο μετά το έβαλα το σύνδεσα με usb cable έγινε μια φορά πορτοκαλί και μετά πάλι αναβοσβηνε ασπρομπλε ένα τέτοιο χρωμα επίσης μερικές φορές ήταν νεκρός δηλαδή παρούσα κουμπί δεν άνοιγε έκανα και reset τίποτα σας παρακαλώ θέλω βοήθεια τι να κάνω? Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από Georgepap2002 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Με το καλωδιο παιζει κανονικα ? δοκιμασες να μπεις στο μενου του PS και να το διαγραψεις ? αν οχι μπες στο μενου διαγραψε ολες της συσκευες bluetooth και ξανα σεταρε πρωτο αυτο που εχει θεμα , το σεταρις με το καλωδιο . δοκιμασε και σαν εξτρα να κανεις ενα rebuild database στο ps . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, Georgepap2002 είπε Γειά σας καθώς έπαιζα fifa σήμερα μετά από κανένα 10 λεπτό ο μοχλός αποσυνδέθηκε μόνος του ενώ ήμουν στο παιχνίδι και άρχισε να αναβοσβήνει άσπρο μετά το έβαλα το σύνδεσα με usb cable έγινε μια φορά πορτοκαλί και μετά πάλι αναβοσβηνε ασπρομπλε ένα τέτοιο χρωμα επίσης μερικές φορές ήταν νεκρός δηλαδή παρούσα κουμπί δεν άνοιγε έκανα και reset τίποτα σας παρακαλώ θέλω βοήθεια τι να κάνω? Λογικά τα έφτυσε το χειριστήριο. Εάν δεν τα έχει φτύσει όμως δοκίμασε να δεις τις ρυθμίσεις του μέσα από το ps4 μην τυχόν κανένας αδελφός-φίλος πείραξε τίποτα. Αλλιώς μιλάμε για χειριστήριο που είναι στα τελευταία του. Λογικά κακή παρτίδα από το εργοστάσιο. Σπάνιο βέβαια γιατί είναι θηρία τα χειριστήρια αυτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgepap2002 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, darkman είπε Με το καλωδιο παιζει κανονικα ? δοκιμασες να μπεις στο μενου του PS και να το διαγραψεις ? αν οχι μπες στο μενου διαγραψε ολες της συσκευες bluetooth και ξανα σεταρε πρωτο αυτο που εχει θεμα , το σεταρις με το καλωδιο . δοκιμασε και σαν εξτρα να κανεις ενα rebuild database στο ps . Δεν παίζει με το καλώδιο επίσης δεν έχω αυτήν την στιγμή 2ο DualShock 😥 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgepap2002 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Εντάξει το έφτιαξα παιδιά 🙂 έπρεπε να βγάλω το PS4 από την μπριζα ενώ ήταν ανοιχτό μετά να το ξανά βάλω και όταν άνοιγε να έχω συνδεδεμένο το καλώδιο με τον μοχλό και να πατήσω το PlayStation home button πριν βγει να διαλέξω user και έγινε ευχαριστώ πάντως όλους για την βοήθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soundou Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Εμενα παταω ps button κ ανοιγει μονο οταν ειναι το controller με καλωδιο.με το που ανοιξει το βγαζω απο το κακωδιο κ ολα κομπλε.απλα δεν ανοιγει η κονσολα μ το ps button χωρις να ειναι συνδεμενο μ καλωδιο το ds4.τη κανουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα