Προς το περιεχόμενο

Θέματα σχετικά με το Dualshock 4 χειριστήριο [PS4 Controller][DS4]

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Cometron ΔΕΝ επισκευάζει, το δίνεις όπως είναι και αγοράζεις άλλο, τιμή δεν γνωρίζω,παρτους τηλέφωνο και ρώτα.

Αν μπορέσεις και βρεις ανταλλακτικό αυτό που έχει χαλάσει οκ.

Άλλη λύση κοιτάς στις αγγελίες του forum...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 386
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Η Cometron ΔΕΝ επισκευάζει, το δίνεις όπως είναι και αγοράζεις άλλο, τιμή δεν γνωρίζω,παρτους τηλέφωνο και ρώτα.

Αν μπορέσεις και βρεις ανταλλακτικό αυτό που έχει χαλάσει οκ.

Άλλη λύση κοιτάς στις αγγελίες του forum...

'Φχαριστώ Mikele, να'σαι καλά φίλος ;)

Λοιπόν, για όσους ενδιαφέρονται : Η επισκευή στην Cometron κοστίζει 20€ (γι'αυτά εκτός εγγύησης) - καλή τιμή για όποιον είναι Αθήνα, οχι τοσο καλή γι'αυτούς που βρίσκονται εκτός όμως καθώς - προφανώς - χρεωνόμαστε και τα έξοδα αποστολής courrier (πήγαινε-έλα) τα οποίο προσθέτουν ενα 10ρικο+ το λιγότερο και ολα αυτά στην περίπτωση που επισκευαζεται (οπως με πληροφόρησε ο ευγενικός υπάλληλος), αμα δεν επισκευάζεται...έχεις ξοδέψει το 30-φευγα-άρικο άσκοπα.

Να έπαιρνα τα ανταλλακτικά να το έφτιαχνα μόνος μου καθώς το πρόβλημα ειναι οι μεμβράνες κάτω απο τα L1/L2 + R1/R2, όμως, οπως εγραψα και πιο πάνω, δεν ξερω τι έχει γινει ακριβώς καθώς σταμάτησαν να λειτουργούν και οι 2 σκανδάλες απο εχθές που το αποσυναρμολόγησα/συναρμολόγησα...

Τα ανταλλακτικά απο ebay κοστίζουν ξεφτίλα (ουτε 1 €) αλλα ποιος περιμένει τωρα Εορτινη περίοδο απο Κίνα κιόλας ενω απο εδω κοντά στο 10ρικο+ (κλασσικά), το θέμα ομως ειναι πως δεν ξέρω αν επιδιορθώνεται καν.

Μολις μου έφυγε ενα 60-άρι...  :wacko:

@Μike : Είμαι εκτός Αθήνας οπότε...

ΥΓ: Το V2 μου δίνει την αίσθηση οτι ειναι λίγο πιο στιβαρό, λιγότερα τριξίματα οταν το σφίγγεις και καλύτερες σκανδάλες.

Ευχαριστώ

Δεν το έχω με τα χειριστήρια, τέλος.

Πριν λίγους μήνες το Forza Xbox Controller μου είχε πέσει από το ύψος των ηχείων (Monitors) που έχω στο γραφείο, στο γραφείο. Μετά από λίγο καιρό το L1 κουμπί βγήκε. Πρέπει να είχε ραγίσει. Εντάξει πες ότι φταίω εγώ αν και δεν δικαιολογείται ένα καλής ποιότητας χειριστήριο με μια τόσο απλή τούμπα να χαλάσει.
Πάω και αγοράζω άλλο σε λευκό χρώμα.
Μετά από 2 μήνες χρήσης χωρίς να πέσει κάτω και προσέχοντας το σαν τα μάτια μου, χάλασε το αριστερό Thumbstick. Όταν το πατάω μέσα και ταυτόχρονα το κουνάω (κάτι που συμβαίνει στο FIFA κατά λάθος πολλές φορές), το χειριστήριο δεν πραγματοποιεί 360 εντολή κάνοντας το Thumbstick 360 και ακούγεται ένα κρακ κρακ από μέσα.
Το πήγα πίσω στο Πλαίσιο για εγγύηση.

Μέχρι στιγμής είμαι με του PS4 τα χειριστήρια μέσω του DS4 Windows για να παίζουν στο PC ασύρματα με Bluetooth.

Εκεί που έχω καταλήξει είναι πως αν εξαιρέσει κάποιος τις περιπτώσεις που φθείρεται το Thumbstick του DS4, το χειριστήριο είναι πιο αξιόπιστο αν και το βάρος του και η ποιότητα του δεν το δείχνει αυτό.

Δεν το έχω με τα χειριστήρια, τέλος.

Πριν λίγους μήνες το Forza Xbox Controller μου είχε πέσει από το ύψος των ηχείων (Monitors) που έχω στο γραφείο, στο γραφείο. Μετά από λίγο καιρό το L1 κουμπί βγήκε. Πρέπει να είχε ραγίσει. Εντάξει πες ότι φταίω εγώ αν και δεν δικαιολογείται ένα καλής ποιότητας χειριστήριο με μια τόσο απλή τούμπα να χαλάσει.

Πάω και αγοράζω άλλο σε λευκό χρώμα.

Μετά από 2 μήνες χρήσης χωρίς να πέσει κάτω και προσέχοντας το σαν τα μάτια μου, χάλασε το αριστερό Thumbstick. Όταν το πατάω μέσα και ταυτόχρονα το κουνάω (κάτι που συμβαίνει στο FIFA κατά λάθος πολλές φορές), το χειριστήριο δεν πραγματοποιεί 360 εντολή κάνοντας το Thumbstick 360 και ακούγεται ένα κρακ κρακ από μέσα.

Το πήγα πίσω στο Πλαίσιο για εγγύηση.

Μέχρι στιγμής είμαι με του PS4 τα χειριστήρια μέσω του DS4 Windows για να παίζουν στο PC ασύρματα με Bluetooth.

Εκεί που έχω καταλήξει είναι πως αν εξαιρέσει κάποιος τις περιπτώσεις που φθείρεται το Thumbstick του DS4, το χειριστήριο είναι πιο αξιόπιστο αν και το βάρος του και η ποιότητα του δεν το δείχνει αυτό.

Περαστικά βρε Heat  :-D 

Moυ κάνει εντύπωση πάντως φιλε για τα joypad του XONE καθώς αυτα του 360 ηταν ΚΤΗΝΗ, δεν καταλάβαιναν τίποτα λέμε απο κακουχίες - να μην ηταν και το drifting που παρουσιαζόταν σε κάποια μοντέλα και θα ηταν ακομα καλύτερα.

3 joypad για 360 ειχα και το μονο θεματάκι που ειχα ηταν με αυτο που ειχε μεσα η S έκδοση (τελευταία που ειχα πάρει).

Σχετικά με το Dualshock 4 : μάπα μπαταρία, οι πρώτες εκδόσεις...τρίζανε και τα θεματάκια με τα bumpers και την R2 σκανδάλη ηταν υπαρκτά.

Οι σκανδάλες, όλως περιέργως, ακόμα και με τα ελατήρια βγαλμένα απο μέσα (σπάγανε στα περισσότερα)  πάλι παίζανε/πατιόταν κανονικα καθώς η επαναφορά τους δεν χανόταν, αυτο που παρατηρώ (απο το net) ειναι πως το 1ο πράμα που φθείρεται-όταν είναι/ήταν η conductive μεμβράνη απο τη μέσα μεριά.

Τα αναλογικά και οι φθορά τους (των 1ων παρτίδων) δεν ηταν πρόβλημα για εμένα καθώς είχα παντα πάνω λαστιχένια grips.

2ο DS4, το 1ο με πήγε 3χρόνια, για να δούμε το 2ο...

• Like 1

Μόλις έλαβα ενημέρωση από το Πλαίσιο πως το χειριστήριο (Xbox One S) αντικαταστάθηκε με καινούριο. Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα, αλλά ευτυχώς όλα καλά.
Αύριο κιόλας θα πάω να το παραλάβω.
:)

• 10 μήνες μετά...

Πρόβλημα με τα controllers του PS4 και πώς μπορώ να τα φτιάξω;

Καλησπέρα.

Έχω δύο controllers από τα οποία το ένα δεν δουλεύει το κουμπί R1 και το άλλο δεν δουλεύει σωστά ο μοχλός L3 (δεν μπορώ να κουνήσω τον χαρακτήρα πχ και κάνει σταματημούς σαν κάτι lags.)

Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να τα φτιάξω και από που να αγοράσω ή αν υπάρχει κανένα μαγαζί που να τα αναλαμβάνει στη Θεσσαλονίκη;

Ζητώ συγγνώμη αν έχει δημιουργηθεί παρόμοιο θέμα ή αν το έβαλα σε λάθος κατηγορία.

Ευχαριστώ.

6 λεπτά πριν, L-Griever είπε

Καλησπέρα.

Έχω δύο controllers από τα οποία το ένα δεν δουλεύει το κουμπί R1 και το άλλο δεν δουλεύει σωστά ο μοχλός L3 (δεν μπορώ να κουνήσω τον χαρακτήρα πχ και κάνει σταματημούς σαν κάτι lags.)

Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να τα φτιάξω και από που να αγοράσω ή αν υπάρχει κανένα μαγαζί που να τα αναλαμβάνει στη Θεσσαλονίκη;

Ζητώ συγγνώμη αν έχει δημιουργηθεί παρόμοιο θέμα ή αν το έβαλα σε λάθος κατηγορία.

Ευχαριστώ.

Αν θεωρείς οτι δεν πιάνουν τα χερια σου να τα φτιαξεις τοτε βρες καποιον να επισκευάζει. Απο οτι φαίνεται απο τα δυο χαλασμενα στη χειροτερη θα πάρεις ενα καλο.

Για το L3 μπορεί ενα καθάρισμα να του χρειάζεται μονο.

1 λεπτό πριν, jon_pallis είπε

Αν θεωρείς οτι δεν πιάνουν τα χερια σου να τα φτιαξεις τοτε βρες καποιον να επισκευάζει. Απο οτι φαίνεται απο τα δυο χαλασμενα στη χειροτερη θα πάρεις ενα καλο.

Για το L3 μπορεί ενα καθάρισμα να του χρειάζεται μονο.

Αν δω βίντεο πιστεύω ότι θα τα καταφέρω απλώς δεν γνωρίζω από που να βρω ανταλλακτικά για να τα επισκευάσω. Έχω και άλλα καινούρια απλώς είναι κρίμα να τα πετάξω ή να μην τα φτιάξω.

Θα δοκιμάσω για το άλλο που είπες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Είχα επισκευάσει παλιότερα controller με παρόμοιο πρόβλημα στον μοχλό, δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο αρκεί να ξέρεις να κολλάς με soldering iron.  Για ανταλλακτικά ψάξε στο ebay  " analog stick dualshock 4 replacement" . Βέβαια μπορεί και με ένα απλό καθάρισμα να διορθωθεί.

• 2 μήνες μετά...

Καλημέρα σε όλους παιδιά..έχω ένα ps4 ...απτά τρία χειριστήρια μονάχα το ένα συνδέεται και αυτό ασύρματα μόνο με καλώδιο νομίζω ότι η κονσόλα δεν το βλέπει...έχω και ένα ενσύρματο χειριστήριο ps4 που αυτό το έβλεπε απευθείας με το που το έβαζα στην usb θύρα..τώρα τίποτα...δοκίμασα να βάλω το κινητό να φορτίσει μέσω θύρας usb και φορτίζει μια χαρά...αλλά τα χειριστήρια δεν μπορεί να τα δει δεν συνδέονται ούτε ασύρματα ούτε ενσύρματα..μονάχα το ένα χειριστήριο συνδέεται ασύρματα..τα άλλα όχι .τι λέτε να είναι???παρακαλώ βοήθεια

30 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Δοκίμασες να κάνεις reset στα χειριστήρια που έχουν πρόβλημα?

Reset πως κάνω???το ενσύρματο δεν έχει reset...έπρεπε να δουλεύει απευθείας

Το ενσύρματο το δοκίμασα σε άλλο ps4 ..και δουλεύει απευθείας και είναι μια χαρά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...