Le Perv Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Τοτε ειναι οι επαφες στην πλακετουλα το προβλημα. Προσπαθησε να τις καθαρισεις οσο πιο καλα μπορεις. Επιστρατευσε και μεγεθυντικο φακο να βλεπεις καλυτερα. Δεν εχω να σου προτεινω κατι αλλο. Τελειωσαν οι συμβουλες μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glougr Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Και εμένα έχει αρχίσει (μετά από 3 μήνες χρήση) να εμφανίζει σημάδια φθοράς. Δεν ήξερα ότι το αλλάζουν και να σας πω την αλήθεια δεν θα πήγαινα να μου το αλλάξουν αν πάθαινε κάτι τέτοιο αν δεν το είχα διαβάσει εδώ. Πάντως, με την αγορά δευτέρου χειριστηρίου αυτό που μου έκανε κατευθείαν αρνητική εντύπωση είναι η έλλειψη καλωδίου φόρτισης....πληρώνεις 60 ευρώ και δεν βάζουν ένα καλώδιο το οποίο για αυτούς κοστίζει 0,10 λεπτά του ευρώ και στο πουλάνε μετά 10 ευρώ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sipmarch7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) ολα καλα Επεξ/σία 22 Μαΐου 2017 από sipmarch7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Πηρες απαντηση σε αλλο topic. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis Leo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά.... Εχω ενα θεμα απο χθες... Ξαφνικά, χωρίς λογο και αιτία, το dualshock 4, σταμάτησε να ειναι πλήρως λειτουργικό... Και τι εννοω...., ξαφνικά οταν προσπάθησα να μπω σε παιχνιδι (δηλ έβαλα το cd και περίμενα να φορτώσει) και με την εμφάνιση του "press X to play" δεν εκτελουσε εντολή κανένα πληκτρο, παρα μονο το κεντρικό PS και το select. Φαντάστηκα πως βγήκε απλα off το χειριστήριο. Αλλα... Παρατήρησα πως αυτο το εκανε σε ολα τα παιχνίδια αλλα κ στις εφαρμογές οπως πχ το YouTube.. Το οξύμωρο της υπόθεσης ειναι το χειριστήριο δουλεύει πλήρως, σαν να καινούριο, οταν μπαινω στις ρυθμίσεις, οταν κανω περιήγηση στο store κτλ κτλ. Να σημειώσω πως εχω κανει reset σε χειριστήριο αλλα και κονσόλα. Γνωρίζει κανεις κατι;;; σας εχει συμβεί;;; (δεν εχω καταφέρει να βρω ενα αλλο χειριστήριο για να το δοκιμασω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pushthetempo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Έχει αναφερθεί ξανά αν δεν κάνω λάθος. Λογικά Έχει κολλήσει κάποιο πλήκτρο πατημένο μέσα και γιαυτό δεν ανταποκρίνεται. Δες αν είναι αυτό λογικά μόλις το ξεκολλήσεις θα είναι οκ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis Leo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Οχι φιλε μου. Πρώτη φορα γράφω εδω. Δεν ειναι τιποτα κολλημένο. Εαν ηταν δεν θα αλληλεπιδρουσαν καθώς χειριζομουν τις ρυθμίσεις κτλ κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν αναφέρθηκε σε εσένα, και δεύτερον αφού ξέρεις τι έχει γιατί Ρωτάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis Leo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Διάβασα γρήγορα κ δεν καταλαβα τονπρωτο σκέλος της απάντησης του φίλου πιο πάνω. Είπα ότι δεν εχει κολλήσει κατι, οχι οτι ξερω τι εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the fighter Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 PS4 dualshock μου χαλασε-κολλησε μονο το κουμπι Χ Γεια σας παιδια απο εχθες μου χαλασε-κολλησε το κουμπι Χ του PS4 dualshock και δεν μπορω καν να μπω στο μενου..μηπως ξερει κανεις πως φτιαχνεται? τα υπολοιπα κουμπια κανουν κανονικα χωρις να κολλανε καθολου.. και μεχρι πριν 17 μερες εληξε και η εγγυηση του PS4 αλλιως θα τους το πηγαινα στο σερβις..μεγαλη ατυχια:/ 1 χρονο δεν ειναι η εγγυηση του PS4 αν και θα επρεπε να το ειχαν 2 χρονια οπως ειναι τα περισσοτερα προιοντα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost_Rider Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 πανε παρε αλλο η πουλα το για ανταλλακτικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Η το λυνεις και βλεπεις τι γινεται η δωσε το ανταλλακτικα κ συμπληρωσε €€€ και παρε ενα αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 αν εισαι τυχερος χαλασε η λαστιχενια μεμβρανη που παταει πανω το κουμπι.το ανταλλακτικο θα το βρεις στο ebay.δεν ειναι ακριβο.2-3 ευρω εχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Το πιο πιθανό είναι αυτό που λέει ο mr_Terror. Ίσως να θέλει και καθάρισμα η επαφή πάνω στην πλακέτα. Καθαρίζει με ισοπροπυλική αλκοόλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Σημερα παρέδωσε πνεύμα και το δικο μου DS4.Το PS4 το ειχα πάρει πριν 3 χρόνια περίπου και δεν παίζει εγγύηση.Το πρόβλημα ειναι με το R1 bumber οπου και δεν έκανε πλέον (εύκολα) register.Το άνοιξα και η μεμβράνη κατω απο τα R1 Και R2 εχει κοπεί - λογικό λοιπόν αλλά...ελα μου ντε που ομως που απο τη στιγμή που το επανασυναρμολόγησα δεν λειτουργούν πλέον και οι 2 σκανδάλες.Το προσπάθησα άλλες 2 φορές προσπαθώντας να δω τι μπορεί να έκανα λάθος και ολα δείχνουν ΟΚ αλλα με τις σκανδάλες δεν γίνεται τίποτα, είναι απλά "νεκρές".Κύριοι, τι γίνεται σ'αυτή την περίπτωση ? Υπάρχουν καταστήματα που θα μπορούσαν να το επισκευάσουν και αν ναι, αξίζει ή το κόστος επισκευής δεν συμφέρει ? H Cometron θα μπορέσει να κάνει κάτι ? (με το αζημίωτο φυσικά) 30 χρόνια πατάω κουμπάκια, 1η φορά ρε γμτ που μου χαλάει χειριστήριο, πραγματικά δε μου καθεται καθόλου καλά το να παω να σκάσω ενα 60άρι για προϊόν τέτοιας ποιότητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα