Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έπαθα ένα πρόβλημα και δεν βρίσκω λύση έκανα ένα παιδικό πάρτι και νόμιζα ότι επειδή έπιασαν τα ανηψακια μου τους μοχλους ότι κάτι έπαθαν δεν πατιούνται ούτε τα κουμπιά ούτε τα joystick νόμιζα ότι χαλασαν μέχρι που είδα ότι στο μενου δουλεύουν όλα και το χ και το ο και τα joystick οταν βάλω παιχνίδι σαν να νεκρωνου τι έγινε?????

• Απαντ. 386
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έπαθα ένα πρόβλημα και δεν βρίσκω λύση έκανα ένα παιδικό πάρτι και νόμιζα ότι επειδή έπιασαν τα ανηψακια μου τους μοχλους ότι κάτι έπαθαν δεν πατιούνται ούτε τα κουμπιά ούτε τα joystick νόμιζα ότι χαλασαν μέχρι που είδα ότι στο μενου δουλεύουν όλα και το χ και το ο και τα joystick οταν βάλω παιχνίδι σαν να νεκρωνου τι έγινε?????

Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι , δεν έχουμε ολοι μαντικές ικανότητες ....

Ps4 ,  Xbox 1 ,  xbox 360 , 3DS , psp , Spectum ? 

Τι μοχλούς λες , δοκίμασες καθάρισμα ?

Δημοσ.

Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι , δεν έχουμε ολοι μαντικές ικανότητες ....

Ps4 , Xbox 1 , xbox 360 , 3DS , psp , Spectum ?

Τι μοχλούς λες , δοκίμασες καθάρισμα ?

χάχα δίκιο έχεις ps4 έχω! Οι μοχλοί όταν μπάνω στο παιχνίδι δείχνουν να μην λειτουργούν (πλήκτρα στικ) στο μενού είναι όλα οκ όμως όλα δουλεύουν δεν το καταλαβαίνω
  • Like 1
Δημοσ.

Εφόσον δεν είναι θέμα hardware δοκίμασες σε άλλο παιχνίδι , μήπως απλά πειραξαν καμία ρύθμιση απο το συγκεκριμένο παιχνίδι ?

Δημοσ.

Εφόσον δεν είναι θέμα hardware δοκίμασες σε άλλο παιχνίδι , μήπως απλά πειραξαν καμία ρύθμιση απο το συγκεκριμένο παιχνίδι ?

δοκίμασα 4 ούτε καν στο μενού των παιχνίδιων έχουν αποκριση
Δημοσ.

Εχει αγορασει κανενας dualshock 4 oem μη γνησιο, θελω να δω αν αξιζει η αγορα γιατι τα βρησκω γυρω στα 35 ευρω στο σκρουτζ

Δημοσ.

ps4 dualshock v2 δεν ανταποκρίνεται

ΤΟ αγορασα πριν μερες  ,επαιζα ass creed ezio collection και κολησε χωρις να κανει απολυτος τπτ καμια λυση παιδια ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...